• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer olmayınca belirli bir saatten sonra sapıtmamız normaldi :)

Bence bunlar daha iyi günlerimiz!! ilerleyen günlerde eminim birbirimizin kolunun bacağının lezzetine

bakmak isteyeceğiz!

İnsan eti çok lezzetliymiş onu farkedeceğiz :) :) :)

Mithat Abinin takımının hocası Sayın Tuğrul DEMİR olması gerekmiyor mu :oops:

Yaşı ilerlemiş hocalar moda bu sıralar :) Kalli-Dede Aregones . . .

Kulislerdeki fısıltılara göre Eyüp Abi ve Mithat Abi Klan'da birleşme için görüşmekteymişler. :) Birleşme olursa kimin coach olacağı merak konusu.

Ben bişi sorucam bilen varsa cevaplarsa sevinirim
soru:uleb cup ön eleme maçları tahminen ne zaman yapılır?

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Kulislerdeki fısıltılara göre Eyüp Abi ve Mithat Abi Klan'da birleşme için görüşmekteymişler. :) Birleşme olursa kimin coach olacağı merak konusu.
ben olabilirim , basketbolu cok iyi biliyorum , zenginim, yakışıklıyım , cok iyi bir fiziğim var :) :) :) :)

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":3vfoalw4]Kulislerdeki fısıltılara göre Eyüp Abi ve Mithat Abi Klan'da birleşme için görüşmekteymişler. :) Birleşme olursa kimin coach olacağı merak konusu.
ben olabilirim , basketbolu cok iyi biliyorum , zenginim, yakışıklıyım , cok iyi bir fiziğim var :) :) :) :)[/quote:3vfoalw4]

Ahmet Dedehayır'da zengin :) yakışıklı :) iyi bir fiziği var :) basketbolu çok iyi bildiğini söylüyor :) Aradığımız özellikler başka :)

Tarafsız olması şart :)

:) :) :) :) :)
Birlesirlerse kimin adi onde olacak

Mithat kafeyi bastı Emre, valla içinemi doğdu senin.
Bu arada imdat :) :)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":26fgdh5v][quote="Emre Sarp Kocaoğlu":26fgdh5v]Kulislerdeki fısıltılara göre Eyüp Abi ve Mithat Abi Klan'da birleşme için görüşmekteymişler. :) Birleşme olursa kimin coach olacağı merak konusu.
ben olabilirim , basketbolu cok iyi biliyorum , zenginim, yakışıklıyım , cok iyi bir fiziğim var :) :) :) :)[/quote:26fgdh5v]

Ahmet Dedehayır'da zengin :) yakışıklı :) iyi bir fiziği var :) basketbolu çok iyi bildiğini söylüyor :) Aradığımız özellikler başka :)

Tarafsız olması şart :)[/quote:26fgdh5v]
söyle bakayım o özellikleri

hee bu arada oyak renault ilk transferini yaptı.ntvspor

Marcus Brown ve Alaskalı suikastçı ile görüşüyormuşuz.
Kaynak:Mithat

Transfer yapmadan sezona girsek nasıl olur?

NOT: Emin Abi bir kere pembe gömlek giymeyeceksin...
Gözlük kullanmayacaksın...
Kameralar ile fazla haşır neşir olmayacaksın...
Son olarak transfer konusunda Jasikevicius, Papaloukas, Planinic gibi isimler bu takıma gelecek... :)
Bu arad bende bu göreve talibim. Yaşıma bakmayın daha büyük gösteriyorum. Başvuruları kime yapıyoruz...

NOT2: Eyüp Abi yazdığın gerçek mi???

Uğur YILMAZ' Alıntı:

Son olarak transfer konusunda Jasikevicius, Papaloukas, Planinic gibi isimler bu takıma gelecek... :)
Bu arad bende bu göreve talibim. Yaşıma bakmayın daha büyük gösteriyorum. Başvuruları kime yapıyoruz...

Valla Mithat söyledi bende yumurtladım :)

Mithat Abi'ye güvenimiz tam... Ama bundan Ahmet Dedehayır'ın bir transfer yapacağı pek aklıma yatmıyor... :)

:)
Uğur YILMAZ' Alıntı:

pembe gömlek iğrenc
gözlük kullanacak kadar göz hastalığım yok
orasını bilemem saclarım dikikti , şimdi indirdim , coach olduğum zaman yeniden dikecem
jasikevicius panada , papaloukas olympiakos da , planinic cska da . yahu karısmasanıza işime ben size inkanlar doğrultusunda en iyilerini getircem . :) :) :) :)

konuya dönersek : kaya gitsede benim umutlarım hala bitmedi , gecen sene de buna benzer yazılar yazıyoduk ama basarılı olduk . bizim ne zaman ne yapacağımız belli olmaz bi bakıyosunuz yine uleb de final fourdayız :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Mithat Abi'ye güvenimiz tam... Ama bundan Ahmet Dedehayır'ın bir transfer yapacağı pek aklıma yatmıyor... :)
Mithat yalan söylememiştir ama Mithat söylediyse olmaz, ne dediyse olmadı çünkü :)

Alaskalı Suikastçi gelsin... Hem gelmişken birkaç kişiyi de temizler... :)
Şaka bir yana Langdon gelirse olay olur. Zaten CSKA'da bu sene F4'da MVP oldu...(Rusya'da) Ama tabiki bizimki rüya... :(

ah dedehayır denen insan seni bir görsem var ya

getimezmi dedehayır ya kimler geldi kimler geçti ...

Langdon'ın sözleşmesi yok muydu CSKA ile?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri