2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umit Sonkol ve U.Yenice konusunda daha once yazmıstım, A.Salih'e katılıyorum.

Umut Yenice bizim eski oyuncumuz ve oynadıgı donemde verimli olmamıs olabilir ama bu 4-5 yıl onceydi. Aynı Umut Yenice degil. Asım 2 yıl oncesine kadar nasıldı, şimdi nasıl? Calısırsan, gelişiyorsun.

Huseyin-Umut-Sonkol-Yabancı sekilnde bir uzun rotasyonu yapabilirdik, 1 - 2 ve 3 numaraya birer yabancı alır, iyi bir takım elde edebilirdik.

Cok iyi yabancılar gelse de (ki bunun bir sınırı var, Vujcıc gelmez herhalde) şampiyonluk zor gozukuyor. Aslında Umut için banvit'e , Umit için Mersin'e az bir miktar bonservis odesek alabiliriz hala.

Polat ve Erdem daçkadayken, Polat 3 Erdem 4 gibi oynuyordu. Polat uzun ama pota altında pek etkili bir oyun stili yok.
 
şu an takımımız erkek takımı konusunda krizde yapmak istediğimiz hiç bir şeyi yapamadık bundan sonra bunu ancak paraya kıyarak telafi edebiliriz
umut yenice veya ümit sonkoldan en az birini az biraz bonservis vererek almalıyız yoksa uzun rotasyonu çok boş olur şu an yapılabilecek en iyi hamlelerden biride cenk akyolu rotasyon açısından yeniden takıma çağırmak lazım ender arslan kimseyle anlaşmadan kapılmalıdır
alacağımız yabancılarda ciddi kalitede olmalıdır krizi yönetebilen bir yönetim lazım bize
paraya kıymalıyız yabancı konusunda rüştünü ispat etmiş oyuncular almalıyız bunları getirmek istiosak el 3 veriosa biz 5 vermeliyiz yabancı konusunda maceraya girecek durumumuz yok alex acker mutlaka düşünülmelidir ve gerald fitch malik dixon 2 lisinden en az biri kadroya yeniden dahil edilmeli ve sezon kurtarılmalıdır
ancak krizden isimli oyuncular alarak çıkabiliriz
2. seçenek ise çok kaliteli olan undraftlardan birkaçını hemen almalıyız
reggie williams richard roby ve chris lofton düşünülmelidir ve düşünmek te yetmez parayı verip getireceksin yoksa bir yılı yönetimin beceriksizliğinden kaybederiz
seneye de sponsora güle güle denmeli ve yeni 1 sponsor bulunmalıdır
 
Sarı - Kırmızılılar bütün yabancılarını gönderirken kadrosunu Mersin Büyükyehir Belediyeli uzunla kuvvetlendiriyor.

Antrenör arayışları içerisinde oldukça zaman kaybeden Galatasaray Cafe Crown Murat Özyer yönetiminde yeniden kadrosunu kuvvetlendirmeye başladı. Kaya Peker'i Efes Pilsen'e kaptıran ve tüm yabancı oyuncularıyla yollarını ayırdığını açıklayan Sarı - Kırmızılılar Mersin Belediye'de forma giyen Polat Kocaoğlu'yla büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi. 29 yaşındaki oyuncu geçen sezon Mersin'de 11 dakika süre alıp 7.7 sayı ve 3.3 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etti. Polat Galatasaray maçlarında iyi bir performans sergilerken ligin ilk yarısında 11 sayı, 6 ribaunt, ligin ikinci yarısındaysa 7 sayı, 8 ribauntla oynamıştı.

Kaynak=Basket Dergisi


Şimdi oradaki arkadaşlara diyorum ki.Gsbsaket'ten gördüğünüz haberleri yazmaktan utanmadınız bıkmadınız mı ? İddaa edildi demek biz Gsbasket'ten Eyüp Beyi beğeniyle takip ediyoruz demektir.Lütfen Herkes işini doğru dürüst yapsın Sayın Basket Dergisi yetkilileri ! Buradan haber çalmak hoş değil. !
 
Murat İnal' Alıntı:
Beykoz Nusret YILDIRIM'ı almak için harekete geçmiş.
Bonservisiyle gönderirsek ciddi ciddi sorgulama başlatmak gerekiyor.


Bonservisi geçtim bu sene kadroda tutup zaman zaman forma şansı verilmeyi düşünmek bile gerekir.Yıllar sonra altyapıdan çıkan doğru dürüst tek oyuncumuzu da bırakıyorsak sorgulama değil başka şeyler yapmak gerekir.Altyapımızı gelişti diyoruz sonra da oyuncuyu bırakıyoruz ne güzel İstanbul bee.
 
Kenan Inan' Alıntı:
Transfer için bu kadar beklersek Polat Kocaoglundan başkası kalmaz zaten birde Cem Coşkun var uzun olarak .
Yabancı olarak da Will Bynum , Marcus Goree gibi çok kaliteli Euroleague oyuncuları boştaydı ama 2 side başka takımlarla anlaştılar hemde gittikleri takımlar Euroleague takımları degil yani biraz erken davransak belki alabilridik . Barcelona da Alex Acker ile yollarını ayırdı sakatlıgı nedeniyle kötü bir sezon geçirdi ama sene sonuna dogru iyi maçlar çıkartıyordu bu sene çok fazla talibi çıkmayabilir bence kaçırılmaması gereken bir oyuncu .

2.5 milyon dolar alan bi oyuncuyla bizim gorusme yapmamiz bile hayal acker birakmalarin sebebi ayni paraya daha verimli olabilecek oyuncu almak acker yine euroleague takimlarindan birine gider bizim uleb te oynayip oynamayacagimiz kura sansina kalmis bize ayni fiyati versek bile gelmez vitrini yok !!! biz yine nba den ayrilanlara , gelistirmeye talim !!!
 
Nusret konusunda ben de birşeyler yazmak istedim.

Erkek altyapısını pek izleyemedik geçen sene (5 kişi izlediğimiz Alpella maçı ve sene başında izlediğim bir hazırlık maçı hariç);ancak son iki üç sezondur internetten elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Benim Nusret konusundaki izlenimim sürekli kendisini geliştiren,çalışkan bir oyuncu olduğu.Örneğin ilk izlediğim hazırlık maçında orta mesafa şutlarıyla etkili olduğunu hatırlamazken,Alpella maçında dikkatimiz çeken en önemli özelliklerinden biri orta mesafe şutları olmuştu;ancak teknik heyetimiz kendi oyuncularına şans vermek yerine,üstüne para verip kapasitelerinin yeterliliği tartışılacak oyunculara yer vermeyi düşünüyor gibi görünüyor ve açıkçası üzülüyorum.Umarım bu haber doğru değildir.İkinci ligde kiralık geçirilecek bir sezon belki yararlı olabilir,fakat bonservisiyle verirsek ileride pişman olabiliriz.

Aslında altyapıyı üstyapıdan bağımsız düşünmek imkansız.İki sezon önce de bayan takımındaki jenerasyonumuz için çok parlak bir tablo çizilirken,maalesef A takıma geçiş süreci pek parlak olmadı.Keza,İsmet de üç dört sezondur kenarda oturuyor.Altyapıdan oyuncu yetiştirmek kadar bu oyuncuları A takıma entegre etmek de önemli ve hem bayan hem erkek altyapımızda yol alırken,bu noktayı da unutmamak lazım.
 
Yabancı transferinde çok dikkatli olmalıyız, bir tane karavana bile bizi çok zor durumlara sokar.
 
transferi gectik bir girisim bile yok 4 tane sozlesmeli oyuncumuz var o kadar bari bir dedikodu filan ciksada en azindan biraz umutlansak.

cikan tek transfer haberi polat !!! hedefleri ortaya koyuyor iste !!!
 
bence şuan için alınabilecek enii avrupalı oyuncu sandro niceviç.orta mesafe şutu sırtı dönük oyunu süper bence...ne kadar bütçemiz var bilmiyorum ama 8 milyondan bahsediliyo o zaman niceviçi almak hiçte zor olmasa gerek,yanında shumpert te olsa süper olur(ama fazla abartmayayım)
 
ya bizim yoneticiler bir turlu istikrarın ne oldugunu kavrayamaılar sanırım uzun zamandır bizde oynayayan yabancıların degişmedigi bir sezon yok daha iyisini alacaklarını soyluyolar gaines gibisi zor bulunur polat kocaoglundan bahsediliyo ya allh askına o mu bizi kurtaracak taraftarı costuracak adam...

yonetim uyuma erkek baketbol subene sahip cık....
 
Akıllarında günü kurtarmak olduğu için fazla garipsememek lazım.

Bunların planlı,programlı bir iş yapmaları beklenemez zaten,Bayan Basketbol'unda maşallahları var ama ne hikmetse Erkek takımı için herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Kusura bakmasınlarda böyle (Erkek Basketbol Şubesi için söylüyorum)şube yöntilmez.


Eğer burayı az çok takip ediyorlar ise Lütfen o Polat Kocaoğlu gibi çapsız ve bizim sindiremeyeceğimiz bir ismin transferinden vazgeçsinler.Kaybettikleri zamanın verdiği telaş ile olur olmaz başka fiyasko işlere girişmesinler.


Sabrı mabır kalmadı artık!!
 
hocamıza bakıyorum , hedeflerine bakıyorum geçen seneki açıklamalarını baz alıp tabiki..hedefimiz 4-5. lik diyen bi hocanın tam istediği ve aradığı adam olur Polat cuk oturur sistemine..inşallah alırız kendiside mutlu olur, oyuncu da..
 
Coşkun Tosun; ?Önümüzdeki hafta Ege Taşpınar ve Nusret Yıldırım?la da sözleşme imzalayacağız. Bu isimlerin dışında görüştüğümüz birkaç oyuncu daha var. Bir oyun kurucu bir de yabancı oyuncu alarak transferi kapatacağız? dedi.

tbf.org.tr kaynak sitedir.

Umarım başarılı olur Nusret.
 
Biri öğrensin, Nusret kiralık mı gidiyor yoksa bonservisi ile mi? Hayır ona göre birşeyler yazacağım.
 
http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=40207

Burada Murat Özyer'in ağzından artık yerli oyuncu alma şansımız pek yok yapacağımız 4 yabancı transferinde kadromuza en uyum sağlayanları tercih etmeye çalışacağız şeklinde bir ifade var.

Bu durumda tüm yabancıları gönderdi isek.

Bu sezon 4 yabancı ile mi mücadele etmeyi düşünüyoruz acaba?
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=40207

Burada Murat Özyer'in ağzından artık yerli oyuncu alma şansımız pek yok yapacağımız 4 yabancı transferinde kadromuza en uyum sağlayanları tercih etmeye çalışacağız şeklinde bir ifade var.

Bu durumda tüm yabancıları gönderdi isek.

Bu sezon 4 yabancı ile mi mücadele etmeyi düşünüyoruz acaba?

5.adam eksik kalsın.Öylede işler karışıyor bizim takımda :? :?
4 tane olsun sağlam olsun.Eğer olacaksa.
 
Çok açık 2 yabancının çok iyi 1 yabancınında iyi olmasına razıyım. Gerisi havlu sallasa da olur şu aşamada. Ders almamak çok kötü çok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst