Kerem SEÇER' Alıntı:Eyüp abi Tugay Aktepe Murat Özyer'in takımda kalmasını istiyordu bildiğim kadarıyla.
Karşıma Volkan Özger'i de bilerek yazdın herhalde![]()
Volkan seni çiğ çiğ yer top göstermez o yüzden ne göbeği 105 kiloyum ama dirhem yağ yok
Kerem SEÇER' Alıntı:Eyüp abi Tugay Aktepe Murat Özyer'in takımda kalmasını istiyordu bildiğim kadarıyla.
Karşıma Volkan Özger'i de bilerek yazdın herhalde![]()
Mithat Duran' Alıntı:Kızma Seçkin senide oynatıcaz bu takımda merak etme Emre senin bonservisin elindemi canım bizde havaya verecek para yok ama karşı takımda para gani sen 3 iste onlar 5 verir
Kerem SEÇER' Alıntı:Gökçe bana küsmüş, bu yüzden ben de pivot olmak istiyorum
Konu da dağıldı ama transfer yok varsın dağılsın![]()
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:[quote="Mithat Duran":35571c2t]Kızma Seçkin senide oynatıcaz bu takımda merak etme Emre senin bonservisin elindemi canım bizde havaya verecek para yok ama karşı takımda para gani sen 3 iste onlar 5 verir
Kerem SEÇER' Alıntı:1.83 ve 81 kiloyum abiGöbek seninki kadar var. Klan'da otururken farketmiştim ehehue
![]()
Seckin Hasseli' Alıntı:ismet bademin yazisina gore sponsorumuz 8 milyon euro vericekmis bizde 2 koysak 10 yapar ama sen daha kayayi alamiyorsun bu parayi ne yapicaklar anlamiyorum cemal-murat-tufan zaten aldigi ucretler dusuk kadro buyuk ihtimal 12 kisi olucak altay'ida koyarsan huseyin'le beraber 5 geri 7 oyuncu kaliyor ve bunlara ayrilan butce ortada ama sen daha kayayi alamiyorsun bu adam 2 miyona mi oynuyor da alamiyorsun ?
Mithat Duran' Alıntı:Pg.Onur YAVUZ
Sg. Burak BARUT
Sf.Kerem SEÇER
F.Eyüp YILDIZ
C.Murat İNAL
HEAD COCH:MURAT ÖZYER
Yanlış anlamayın biraz gülelim diye ufak bir espiri adı geçen arkadaşları kırdıysam şimdiden özür dilerim nasılsa bu senede çok üzüleceğiz.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Seckin Hasseli"hnextlf]ismet bademin yazisina gore sponsorumuz 8 milyon euro vericekmis bizde 2 koysak 10 yapar ama sen daha kayayi alamiyorsun bu parayi ne yapicaklar anlamiyorum cemal-murat-tufan zaten aldigi ucretler dusuk kadro buyuk ihtimal 12 kisi olucak altay'ida koyarsan huseyin'le beraber 5 geri 7 oyuncu kaliyor ve bunlara ayrilan butce ortada ama sen daha kayayi alamiyorsun bu adam 2 miyona mi oynuyor da alamiyorsun ?
Burak Barut' Alıntı:[quote="Mithat Duran":1jphb5bc]Pg.Onur YAVUZ
Sg. Burak BARUT
Sf.Kerem SEÇER
F.Eyüp YILDIZ
C.Murat İNAL
HEAD COCH:MURAT ÖZYER
Yanlış anlamayın biraz gülelim diye ufak bir espiri adı geçen arkadaşları kırdıysam şimdiden özür dilerim nasılsa bu senede çok üzüleceğiz.