eyüp abi yerli alıcazmı yerli kalmadı ama kerem gönlüm düşünülebilirmi?Eyüp YILDIZ' Alıntı:Sanırım bu sezon bir transfer komitesi kuruldu, bu komite seçecek oyuncuları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eyüp abi yerli alıcazmı yerli kalmadı ama kerem gönlüm düşünülebilirmi?Eyüp YILDIZ' Alıntı:Sanırım bu sezon bir transfer komitesi kuruldu, bu komite seçecek oyuncuları.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Burak Barut":2jcf1qly]Abi 4-4-2 3-5-2 derken hocayı İstafa'ya davet eder misin diye bekledim de ondan kızmayın neşeli görünüyorsunuz uzun süreden sonra![]()
eyüp abi yerli alıcazmı yerli kalmadı ama kerem gönlüm düşünülebilirmi?[/quote:1x7k2366]Kaya, Kerem, ve Tutku birtek bu oyuncular ile ilgilendik olmadı, sanırım yerli transferi yapılmayacak.Alper Gülgen' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1x7k2366]Sanırım bu sezon bir transfer komitesi kuruldu, bu komite seçecek oyuncuları.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Sanırım bu sezon bir transfer komitesi kuruldu, bu komite seçecek oyuncuları.
ben o şahısın hiç bir dediğine inanmıyorum telekomla birleşicez dedi sonra cafe crowndan mutluyuz diyor sözünün eri bir insan değilEyüp YILDIZ' Alıntı:A.Dedehayır geçen seneden daha iyi olacağız diye söz verdi, bekleyip göreceğiz :roll:
Eyüp YILDIZ' Alıntı:A.Dedehayır geçen seneden daha iyi olacağız diye söz verdi, bekleyip göreceğiz :roll:
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Sanırım bu sezon bir transfer komitesi kuruldu, bu komite seçecek oyuncuları.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2jv0z1xg]A.Dedehayır geçen seneden daha iyi olacağız diye söz verdi, bekleyip göreceğiz :roll:
iyide senin oraya yazdığın erdem,cenk ve cüneyt takımdan ayrıldı.(kaynak:ahmet dedehayır)Umut erdem' Alıntı:ya arkadaşlar bizim türk oyuncuya ihtiyac varmı...ne uzatıyosunuz...bakın
pg-cüneyt var gerekirse murat
sg-tufan cenk murat
sf-erdem
c-hüseyin cemal
eee bi pf kaldı oda yabancı olur..
bizim türklerimiz de kaliteli bence tufan bence şuan türkiyedeki en iyi türk dış atıcı (damiri türk saymassak)
Umut erdem' Alıntı:ya arkadaşlar bizim türk oyuncuya ihtiyac varmı...ne uzatıyosunuz...bakın
pg-cüneyt var gerekirse murat
sg-tufan cenk murat
sf-erdem
c-hüseyin cemal
eee bi pf kaldı oda yabancı olur..
bizim türklerimiz de kaliteli bence tufan bence şuan türkiyedeki en iyi türk dış atıcı (damiri türk saymassak)
Ali Demirci' Alıntı:Yapma Burakcım
Bu kadro bırak Fener'i geçmeyi yanına bile yaklaşamaz,kaldıki onlarda beklemede,Efesdeki o kadar tecrübeli oyuncular varki baskı onları etkileyeceğini düşünmüyorum.Telekom içinde onlar daha 1 numara arayışındalar,beklemedeler iyi birisi düşerse kapacaklar.Haluk gitti ama Asım geldi.
Anlıyorum ümitli olmak en doğal hakkın ama hayalcilik gibi geldi bana n'lur kırılma söylediğim için.
Verdiği Sözleri tuttu her zaman için ilk senesinde takım yarı final oynadı ligde geçen yıl uzun yıllar sonra katıldığımız uleb'te yarı final oynadık ... Yürü Be Dedehayır kim tutar bizi yine eleştirecekler yine çamur atacaklar ama kendileri hiçbir katkı yapmayacak eleştirmekten başka ... Senin yaptığın her işe sonuna kadar saygı duyuyorum Ahmet Dedehayır ..Eyüp YILDIZ' Alıntı:A.Dedehayır geçen seneden daha iyi olacağız diye söz verdi, bekleyip göreceğiz :roll:
:ehue :ehueEyüp YILDIZ' Alıntı:A.Dedehayır geçen seneden daha iyi olacağız diye söz verdi, bekleyip göreceğiz :roll: