ya paramız bu kadar cok ve piyasada türk oyuncu yok diyorsak ... ozaman gidelim dayanaim Barcelonanin kapisina .. kiraliyalim Ersan İlyasova y i veya da paramiz yetiyorsa satin alalim 

Çok çok çok çok zor hatta imkansız gibi bişeyÇağlar Özbek' Alıntı:ya paramız bu kadar cok ve piyasada türk oyuncu yok diyorsak ... ozaman gidelim dayanaim Barcelonanin kapisina .. kiraliyalim Ersan İlyasova y i veya da paramiz yetiyorsa satin alalim![]()
Çok çok çok çok zor hatta imkansız gibi bişey[/quote:62koaxqi]Can Akan' Alıntı:[quote="Çağlar Özbek":62koaxqi]ya paramız bu kadar cok ve piyasada türk oyuncu yok diyorsak ... ozaman gidelim dayanaim Barcelonanin kapisina .. kiraliyalim Ersan İlyasova y i veya da paramiz yetiyorsa satin alalim![]()
bende 2.sezonunda ülkeye alışmış heyecanını üzerinden atmış bir dee brown ı marshall a tercih ederdimÇağlar Özbek' Alıntı:bence 2. senesinde olgunlaşmış bir Dee bu GS kadrosunda bayagi is yapabilirdi .. hic yoktan bazı maclarda kötü oynasada bazı maclarda patlama yapip tek basina mac kazandiracagini bilirdik.. Strickland'in ise pek mac kazandiracak havasi yok
![]()
Bende bütçemizin bu kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum. Tamam aldığımız yabancı oyuncular çok iyi fakat bu kadar bir bütçe olduğunu düşünmüyorum...Kerem SEÇER' Alıntı:Oyuncu ücretleri 5.5 diye biliyordum üstüne de masraflarla 7.5 olur diyordum ama 9.5 dediler.
Bu arada bu sadece erkek basket takımı mı?
Erkek basketbol da bütçemiz 9.5 milyon usd dedi başkanKerem SEÇER' Alıntı:Oyuncu ücretleri 5.5 diye biliyordum üstüne de masraflarla 7.5 olur diyordum ama 9.5 dediler.
Erkek basketbol da bütçemiz 9.5 milyon usd dedi başkanCan Akan' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":x1w6u8jc]Oyuncu ücretleri 5.5 diye biliyordum üstüne de masraflarla 7.5 olur diyordum ama 9.5 dediler.
Kerem Abi, teknik heyettekilerin, çalışanların vs. maaşları da 9,5 milyon dolardan mı karşılanıyor veya kulüp içerisinde farklı bir kaynaktan mı? Bana göre 9,5 milyon dolar içerisindendir ve o zaman da bütçe neredeyse denk hale geliyor ama bu sadece benim düşüncem, senin daha net bilgilerin vardır.Kerem SEÇER' Alıntı:Oyuncu ücretleri 5.5 diye biliyordum üstüne de masraflarla 7.5 olur diyordum ama 9.5 dediler.