2009 - 2010 Transfer Sezonu

Yine yazıcam gelmesi kolay zor onu bilmiyorum ama MarcuS HaisleP gelse cok iyi olur diyorum....
 
Arkadaşlar şimdi benım kafamda otturtturamadığım bazı durumlar var.Lütfen yardımcı olun..

Ekene İbekwe geçen sezon 18 sayı 8 ribaund civarı bir ortalama ile oynamıştı.Hatta bu senede sanırım ismi geçti bu forumda..

Bu oyuncu Turkiye Basketbol ikinci ligine gidiyor.

Femerlingler gelirken,sıkıntılı kepez litvanyanın(iyi-yada kötü) guardını alırken Galatasarayımızın transfer sıkıntısı çekebilme ihtimaline ben inanmıyorum!
 
Hakan Oksuz' Alıntı:
Femerlingler gelirken,sıkıntılı kepez litvanyanın(iyi-yada kötü) guardını alırken Galatasarayımızın transfer sıkıntısı çekebilme ihtimaline ben inanmıyorum!

Muhtemelen transfer sıkıntısı çekmek değil transferi aceleye getirmemek gibi bir durum var kim bilir belki transfer gündem de bile yok.

Aldığımız ceza dolayısı ile sonran ikinci olsakta lig'de altı haftadır kaybetmeyen öyle yada böyle geçen sezon önelemesini geçemediğimiz kupada son 16 takım arasında giren bir takım var oldukça da iyi mücadele ediyorlar.

Yarın Salsabaskette Cem Akdağ röpörtajı yayınlanacak sanırım transferin gündemde olup olmadığı konusunda oradan bir fikir edinebiliriz.

Yada belki Çağlar bugünden birşeyler çıtlatır burada :)
 
Nilay KIZILOK' Alıntı:
Ah su Efes elenseydi Santiago ilac olacaktı. :)
Valla hep bunun hayalini kurdum abla. Hatta derslerde kurduğum kadroların yıllardır banko pivotudur kendileri :)
 
Erdal Avcı' Alıntı:
2-3 Sayfa geriye gidin ve Ünsal abinin yazdıklarını okuyun.

Bizim bu bütçelerle Marcus'u getirme şansımız yok.

Herseye cevap yazmak içinmı yazıyorsun anlamadımkı paşam!!! zaten ozamanda ben atmıstım marcus adını ... Sende 2 3 sayfaya geriye git kim atmıs ortaya anlarsın ismi, benımkisi temmenni onudamı sölemek parayla? anlamadımkı
 
Aslına bakarsan GS yönetimi, "basketbol bizim için önemli bir branştır bu ülkeye basketbolu biz getirdik" derse garbajosa yıda getiririz... önemli olan bizim değil yönetimin şubeye nasıl baktığı
 
Sühan Cem' Alıntı:
Aslına bakarsan GS yönetimi, "basketbol bizim için önemli bir branştır bu ülkeye basketbolu biz getirdik" derse garbajosa yıda getiririz... önemli olan bizim değil yönetimin şubeye nasıl baktığı
Biraz da arz-talep meselesi. Kimi getirirsek getirelim sıradan bir Oyak Renault maçını bu takım maximum 3000 kişiye oynar. O da ucuz bilet , yoğun reklam , futbol maçının deplasmanda olması gibi noktaların olumlu olmasıyla alakalı olur.
 
haklısın ama bunlar birbirine bağlı değişkenler. Taraftarımızın maça gelmemesi konusunda bir çok etken var. 2 sene aynı salonda oynamıyoruz mesela. yönetimin şampiyonluğa değil öylesine bir takım kurması. basketbol bizim üzerimizde kambur gibi bir bakışı olması mesela..
 
Şu seyirci sayısı konusunda bu kadar karamsar olmaya gerek yok.

İki yıl önce yüzlerce kombine satıldı, Türkiye'de hangi kulüp satmış bugüne kadar? O sezon insanlara düzgün hizmet verilse, sportif anlamda da doğru adımlar atılsa, durum çok daha iyi olurdu. Ayrıca, Cömert'te alakasız bir Tekel maçından itibaren dolu tribünlere oynamamızı hatırlayın.

Sürekli şu kadar seyirci geldi, maça gelmeyen konuşmasın gibi söylemlerde bulunmak yanlış.

Ayrıca, 10 kişi de gelse maça, kulüp yönetiminin görevi kaynak bulmak için her türlü çabayı göstermek, doğru profesyonelleri atamaktır.
 
Emre dediğine katılıyorum. Seyirci yok boş ver demek ucuz yönetici profilidir. iyi yönetici seyirciyide nasıl çekceğini tasarlayan yöneticidir. biz burda birbirimize gaz vererek seyirci çekeceksek o zaman o yöneticilere ne gerek var.

sonuçta bu taraftar iki sene aynı salonda maç izleyemedi. tam seyirci salona alıştı başka salona geçtik. eskiden maçlara klüplr şehrin merkez yerlerinden otobüs kaldırtırdı belediye ile anlaşıp. şimdi öyle bir durumda kalmadı.

sahana geliyorsun, sahanın en güzel yerlerini polis herkese terörist muamelesi yaparak seyirci almıyor. normal ülkelerde devlet her vatandaşım temiz insandır ama arasına kötü niyetli karışmış oalbilir der. bizde ise hepiniz kötü niyetlisiniz aranızda belki vardır iyileri mantığı ile bakıyor.

Ben basketbol ve futbol seyirciliğne küçük yaşlarda başaldım okuldan kaçıp maça giderdik. şimdi maşallah her maç akşam 8de ve sonra başlıyor. yeğenimi maça götüreceğim götürmek nasip olmadı. götürsem bu çocuk ne zaman yatacak uyuyacak. ki spor sevgisi spor taraftarlığı çocuk yaşta başlatılır.

Takımına bakıyorsun. GS gibi hedefi her zaman şampiyonluk olan bir camianın takımında pivot yok. sezon başından beri böyle. bu sırada en büyük rakip gördüğün takımda 4 tane var ondan. Aynı sponsorun ikimize sponsor olmasına rağmen biz artıklarla idare ediyoruz. bunu taraftar kaldıramaz.

ama bütün bunlara rağmen, bu konuda maça gelen taraftar mantığını sokarak olaya girebilirim. çünkü zafer kalaycıoğlunun yıllardır tanıdığı insanlarla yenildiimiz maçtan sonra diyerek görüşmesinden hicap duyanlara ben ağlıyorum sen geziyorsun diyenlere. ağlayana kadar bir koşu gelseydin demeyi hak görüyorum kendime. bu kadarda basit değil işler. Oyuncualrımızı değil rakibi baskı altında tutmalıyız.
 
valla arkadaşlar seyirci takıma inanırsa gelir oda ya playoff serilerinde yada önemli avrupa maçlarında.ayrıca şunu hiçbir zaman kimse unutmasın ne fb nin nede bizim seyircimiz sıradan lig maçlarına hiçbir zaman 1000 kişiden fazla gelmez.lebron u getirsen yine gelmez.
 
Türkiye'de Basketbol Kültürü Yok,Yada Şöyle Diyelim Var Ama Çok Az.

O yüzden seyirci konusunun yatırımla falan alakası yok,bizim ülkemize Basketbol bile elit kaçıyor.

Sadece Bazı Anadolu Şehirlerinde Gerçek anlamda ilgi var örneğin bandırma seyircisi.
 

Üst