Çok bi şey istemedik be alt tarafı Ersin Görkem dedik,Jasaitis makine değilki nereye kadar dayancak alın şu Ersini ey yönetim....
Başka hangi oyuncular var ?A.Çağlar TORUN' Alıntı:Çok birşey değil de, Ersin zirve paralardan birini alıyor Galatasaray Cafe Crown'a gelme ihtimali bulunan Türk oyuncular arasında.
Başka hangi oyuncular var ?[/quote:1ywk0gbx]Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:[quote="A.Çağlar TORUN":1ywk0gbx]Çok birşey değil de, Ersin zirve paralardan birini alıyor Galatasaray Cafe Crown'a gelme ihtimali bulunan Türk oyuncular arasında.
Nilay KIZILOK' Alıntı:99.000 tl aldıgı.
Nilay KIZILOK' Alıntı:Aylık mumkun mu ya sende.
Erdal Avcı' Alıntı:Niye öyle diyorsun Sühan abi.Semih Erden senede 1.1 milyon ytl alıyor Fenerbahçe'den.
Erdal Avcı' Alıntı:Öyleyse sende Çin ligine git Sühan abi.Bak orada 25-30 dakika ortalamayla oynarsın, kral istatistik yaparsın sonra Avrupa'da iyi bir takıma gidersin.
Bu arada Çin ligi demişken Stephon Marbury Çin ligi ekiplerinden Shanxi club'a transfer oldu.
Erdal Avcı' Alıntı:Öyleyse sende Çin ligine git Sühan abi.Bak orada 25-30 dakika ortalamayla oynarsın, kral istatistik yaparsın sonra Avrupa'da iyi bir takıma gidersin.
Bu arada Çin ligi demişken Stephon Marbury Çin ligi ekiplerinden Shanxi club'a transfer oldu.
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Bu arada müjdemi isterim.
Gelecek sene adına ciddi gelişmeler yaşanıyor şubede;
Simas Jasaitis, Radoslav Rancik ile sözleşme uzatılabilir önümüzdeki günlerde, teknik heyetin raporu olumlu; yönetim teklif yapıyor, karar oyuncularda.
Cem Akdağ gelecek sene takımın başında..
Darius ve Mike içinde görüşmeler yakında olacaktır onunda sonuçlarını paylaşırız burada.
ultrAslan forumda Barış Çamur kardeşimiz yazmış paylaşmak istedim sizlerle