2009 - 2010 Transfer Sezonu

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Burak Barut":1c3k75tu]Fenerbahçe sanırım erime dönemine girmeye başladı.Kaliteli yerli kadrosu gittikçe yaşlanıyor zaten.
Bizde erime döneminde Can Maxim Mutaf'ı kapsak mükemmel olur geleceğin en iyi şutörlerinden biri olacak.[/quote:1c3k75tu]


Kaptıracaklarını sanmıyorum abi.

Doğuş Balbay ve Can Mutaf'ın üstüne bir gelecek kuracaklarını tahmin ediyorum.
 
ben nedense oğuzu hep GS li olabilir diyerek şüpheyle bakmışımdır. bizimle olan maçlarda da maç öncesi gözü hep tribünlerde olrudu. son maçta bile maçtan 2 saat önce geldi 1 saate yakın seyretti tribünleri

ama ömer aşığın bize gelmesini çok isterdim. şurda 8-9 milyon harcansa yere göğe koymayacağımız takım kurulacak ama ama ama...
 
Eren Bekdemir' Alıntı:
abi ömer bence nba de oynar gelecek sezon...

tek engeli serbest atışları :)
tabii artık ömeri alalım demiyorum zaten.. durmaz onlar artık burada. ben basketbolcu olsam bende durmam. seyirci yok heyecan yok sadece eleştiren bir basın. övdüğü bile yok. koca basket camiası 2-3 sitenin üzerinden 3-4 adamın üzerinden dönüyor. ne işi var aklı olanın yeteneği olanın buralarda..
 
Eren Aydın' Alıntı:
Ahmed Salih abi çok ısrarlı bir şekilde Oğuz'un Galatasaray'lı olduğunu söylerdi.
valla ilginç :)
askerdeyken oğuz savaşın hala oğlu ile askerlik yaptım ,onun fenerli oldugunu söyledi
iş arkadaşım ise oguzun çocukluk arkadaşı ve ailecek diğer abileride dahil hasta galatasaraylıdırlar diyor...
kimi tutarsa tutsun ne güzel demişler
ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca :)
 
Para öyle bi şeyki işte olmayınca olmuyo veya alsada bazen kullanılamıyo Efes ve biz,biz Transfer sayfasında 150.sayfayı bitirdik son 50 sayfada bi Ersin Görkemi alamadık Efes 1 günde adam alabiliyo taransfer dedikodusu bile çıkmadan bir günde Popoviç Efeste diye inş bi gün bizde bu seviyeye geliriz klüp olarak 2 günde transfer bitirecek güce sahip oluruz....
 
Sühan Cem' Alıntı:
futbol sayfasında robinho demeye bile cesaret gösterirken basketbolda 99000 liralık adamı artık hayal görmemiz ne kötü

Aynen Sühan birader yani insan üzülüyo bi Ersini bitiremiyosun onu geçtik yabancı kontejyanın boş bi adam alamıyosun başka ne söylesek ki.....
 
Cemal Nalga Alba Berlin'de

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan özel maçlarda cezalı olmasına rağmen takım arkadaşı Tufan Ersöz formasıyla sahaya sürülen ve bunun sonucunda 2 yıl men cezası alan Cemal Nalga beklenildiği gibi kariyerine Avrupa'da devam edecek.

Aldığı ceza ile askerlik tecil hakkını yitiren ve kariyerini devam ettirmek için Avrupa'da takım arayan Cemal, Alman Basketbol Ligi ekiplerinden Alba Berlin ile anlaşmaya vardı.

Sezon sonuna kadar Alba forması giyecek olan Cemal, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Yaşadığım talihsiz olay sonrası profesyonel basketbol kariyerime devam etmek için Avrupa'ya gitmeye mecbur kaldım. Burada kendimi yeniden gösterip eski günlerime döneceğim. Ve bir gün yeniden Galatasaray forması giyeceğim" dedi.

Alman Beko Basketbol Ligi?nde liderlik koltuğunda oturan Alba Berlin, ilk turunu tek yenilgiyle tamamladığı FIBA Eurocup'ta da son 16 takım arasına adını yazdırmayı başardı.

kaynak : ntvspor.net
 
Cem Akdağ ile yapılan röportajda maddi sorunlardan bahsedilmiyor, takım içinde bir uyum yakalanmış bunun kaybedilme ihtimali korkutuyor teknik heyeti.

ULEB´de yarı final oynadığımız sezonu hatırlayın. Britton´un gelmesiyle takım içerisindeki dengelerin bir anda alt üst olmasını, yabancıların düşen başarımını getirin gözlerinizin önüne.

Şu anda istesek de alamayacağımız oyuncular var ama bu Ersin Görkem ya da onun kalitesinde olan isimler değil.
 

Üst