Orhun Ene Yunus gibi bir silahını bırakmaz.Sercan Karabıçak' Alıntı:Buyrun size yeni bir isim daha Ersin Görkem ismini ortaya ben atmıştım yeni isim,Banvitten Yunus Çankaya faydalı olabilir uyan yönetim.....
Orhun Ene Yunus gibi bir silahını bırakmaz.Sercan Karabıçak' Alıntı:Buyrun size yeni bir isim daha Ersin Görkem ismini ortaya ben atmıştım yeni isim,Banvitten Yunus Çankaya faydalı olabilir uyan yönetim.....
Sercan Karabıçak' Alıntı:Buyrun size yeni bir isim daha Ersin Görkem ismini ortaya ben atmıştım yeni isim,Banvitten Yunus Çankaya faydalı olabilir uyan yönetim.....
Cenk Akyol, Avellıno'da iyi bir performans gösteriyor istatislikleri iyi gözüküyor şuan bize geleceğini zannetmiyorum.Can Akogul' Alıntı:Cenk Akyolu takip etmek lazım. İtalyada istediğini bulamazsa biz alabiliriz.
Bencede hem Evren ile birbirlerini tanıyorlar .Tugay EREN' Alıntı:oyaktan ahmet erdoğanı çok beğendim.seneye kısa rotasyonu için düşünülebilir.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Tuğrul DEMİR istifa etti şimdi tekrar ahpab çavuşlar başladı bu kulüpte,iş zora girdimi abi yetiş,sonra ligde kalman kesinleşsin,kafana göre takıl Yiğit bey(ŞARDAN) BU KULÜP CEZAYI ALDIĞINDA NERDEYDİNİZ.İstifa edip kenarda beklemek mi? galatasaraylılık oldu artık ortalık temizlendi şimdi çıkıp tekrar kendi adamlarınızı yerleştirin şubeye bakalım sayenizde daha ne kadar küçüleceğiz,hep beraber göreceğiz.
Teşekkürler Tuğrul ABİ (DEMİR) zor zamanda kaçmadın fedakarlık yapıp taşın altına elini koydun artık size vede ekibinize gerek kalmadı.Bir dahaki rezalette tekrar görüşmek üzere.
Saygılarımla
Mithat DURAN
Kutay Çamcı' Alıntı:Sene başında Erkan Veyseloğlu bizi tercih etseydi oldukça önemli katkı sağlardı. Bu sezon oyunun her iki yönünde de gayet verimli oynuyor.
Düşünmüyoruz ama hayal ediyoruz şahsen benim en büyük hayalim ama sadece hayal işte : )Burak Barut' Alıntı:Kamil Abi, Furkan'ın Galatasaray'a geleceğini düşünmüyorsunuz değil mi ? : )
İşte o zaman'da bu başarıyı bugün dalga geçenler sahiplenmek isteyecek ama olsun Galatasaray iyi olsunda ne olursa olsun.Kenan Sarioglu' Alıntı:isteyen dalga gecsin. birgun gelecek fulker ve efesi forse edecegiz. bu ulkeye basketbolu biz getirdik. belki cok uzuuun bir duraklama sureci yasiyoruz ama hesap birgun donecek...