2009 - 2010 Transfer Sezonu

Ahmed Salih' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":2ad5jbqb]Ahmet Abi, ben Telekom'u bir üst grubta görmüyorum M.Özyer'le başarılı olabileceklerini zannetmiyorum biz ligi Telekom'un üstünde bitiririz M.Özyer'in transferlerde hata yapacağını ve maçlarda oyuncular arsındaki
rotasyonu ayarlaya bileceğini zannetmiyorum.

Sevgili Mustafa, Telekom transferi tamamladı. Hüseyin Beşok, Soner Şentürk ve Ümit Sonkol yerli; Demont Mallet, Andre Owens ve Lamayne Wilson yabancı transferleri... Şu ana dek transferde hata yaptıklarını söyleyemeyiz. Kanımca normal sezonu F.bahçe Ülker'in üzerinde bitirecekler...

Play-off'ta Murat Özyer'le neler yapacaklarını göreceğiz... :)[/quote:2ad5jbqb]
Ahmet Abi,Transferler iyi olabilir ama M.Özyer'in bizde de olduğu gibi rotasyonda hatalar yapacağını düşünüyorum play-off'larda en fazla yarı final 3-0 kaybetip elenirler.
 
telekom'un guardları klasik amerikalı tarzında değiller, tutku ve oynarsa soner'in dakikaları geçen seneki rotasyona göre daha fazla olabilir..

bence yine de telekom bizden iyi bir takım değil, ama hüseyin'in katkısı tabi onları bi üst seviyeye taşıyor..
 
Mutlu belki de Soner dışında Telekom'un bütün yerlileri bizde ilk 5 oynar. Bizim ise hiçbir oyuncumuz orada ilk 5 oynayamaz. Belki zorlasa Evren Büker. Kaliteyi yerlilerin belirlediği bir ortamda nasıl bizden iyi değil deriz anlamıyorum.

Telekom bence de ilk 2'de yer alır. Ama final yapamaz.
 
Telekom efes kadar iyi değil ama fenerbahçe'yi zorlar.
Güç Dengesi şöyle bence
1.Efes Pilsen
2.3 Fenerbahçe Ülker Yada Telekom
4.Beşiktaş,Banvit,Galatasaray diğer ...
 
Telekom oyunun hücum yönünde sıkıntısı olmayan bir takım. Tutku gibi bir Pg varken de kolay kolay olmaz.
Murat Özyer ise savunmayı iyi yaptıran bir koç...
Eğer Telekoma savunma yapmayı öğretir, hücumda ise ona kalan mirası elinin tersiyle itmezse başarılı olur...Benim şahsi düşüncem bu sene eğer kimya tutarsa final yapabilirler...
Tabi Murat Özyerin kadoruyu kullanıp, kullanamayacağına da bağlı...
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Mutlu belki de Soner dışında Telekom'un bütün yerlileri bizde ilk 5 oynar. Bizim ise hiçbir oyuncumuz orada ilk 5 oynayamaz. Belki zorlasa Evren Büker. Kaliteyi yerlilerin belirlediği bir ortamda nasıl bizden iyi değil deriz anlamıyorum.

Telekom bence de ilk 2'de yer alır. Ama final yapamaz.
Son kısmı dışında her şeye katılıyorum keremin söylediği
Bence Murat Hoca iyi takım kurdu.Murat Hocanın takımları genelde iyi savunma yapar istekli oynarlar savunmada ama genelde hücumda kişilere bağlı bir hücum sistemi uygular özyer hücumda çok fazla sistemi seçeneği yoktur maalesef ama diğer yandan telekomun oyuncuları hücum yönünden zengin oyuncular bu sıkıntıyı atabilirler.
Bence Soner de bizde ilk 5 oynar.Mesela bir Serkan müthiş bir şans bir takım için Bekir keza öyle tutku çok beğendiğim bir guarddır.
Katılmadığım kısma gelince bu sene iyi bir kimya yakalarlarsa finali yapabilirler.Bütçeyide kısmışlar biraz ama yine de iyi şeyler yapacaklardır
Telekom bu haliyle bizden ciddi derecede iyi bir takımdır hem oyuncu bazında hem de staff açısından
 
olaya kağıt üstünde bakarsak bence efes ile fenerbahçe başbaşa diyebilriz. kerem gönlümün alacağı ceza sonradında fener'in hatta bir adım daha önde olduğunu bile söylemek mümkün.

geçen sene green'in yerine greer geldi. gricek sağlam olabilir. artı kinsey alındı. onu da devin smith yerine diyelim. muhtemelen bir de uzun oyuncu alacaklar. geçen seneye oranla inanılmaz güçlendi fener. Efes'de çok yerinde transferler yaptı ama bence hem oyun kurucu oalrak zayıflar hem de pota altında zayıflar. telekom ve beşliktaş 3-4 mücadelesi yapar gibi geliyor bana. biz de aralarına girmeye çalışırız.
 
Savrasenko CSKA Moskova dan ayrılmış.Hazır 5 numara da sıkıntı varken yöneticilerimiz bir el atsa şu konuya nasıl olur acaba.
 
Tugay EREN' Alıntı:
[quote="Emre Oral":2sxq37li]Savrasenko CSKA Moskova dan ayrılmış.Hazır 5 numara da sıkıntı varken yöneticilerimiz bir el atsa şu konuya nasıl olur acaba.
iyi iş yapmış oluruz. boyu uzun 2.15 boyunda aradığımız uzun olabilir[/quote:2sxq37li]Kücülürken? :)
 
Ermal Kurtoğlu'nun sözleşmesi feshedilmiş.Ermal'ı almak demek bu sezon şampiyonluğun önemli bir adayı haline gelebilmek demek bana göre.
 
Doğan Aksu' Alıntı:
Ermal Kurtoğlu'nun sözleşmesi feshedilmiş.Ermal'ı almak demek bu sezon şampiyonluğun önemli bir adayı haline gelebilmek demek bana göre.

Ermal'ın askerlik durumu varmış.O yüzden Türkiye'ye dönmeyecek sanırım.Ama böyle bir durum yoksa eğer Ermal ya da Savrasenko ile şampiyonluğa oynarız.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Doğan Aksu":3drgvhnx]Ermal Kurtoğlu'nun sözleşmesi feshedilmiş.Ermal'ı almak demek bu sezon şampiyonluğun önemli bir adayı haline gelebilmek demek bana göre.

Ermal'ın askerlik durumu varmış.O yüzden Türkiye'ye dönmeyecek sanırım.Ama böyle bir durum yoksa eğer Ermal ya da Savrasenko ile şampiyonluğa oynarız.[/quote:3drgvhnx]Gelirlerse çok güzel olur ama Bizim yönetimimiz gerek görmez.... :)
 
An itibari ile yabancı bir 5 ile ilgilendiğimizi öğrendim, bakalım neler olacak....
 

Üst