• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2009 - 2010 Transfer Sezonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ahmed Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:11
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
An itibari ile yabancı bir 5 ile ilgilendiğimizi öğrendim, bakalım neler olacak....
İsim Yok mu eyüp abi :)

İyi bir 5 alınırsa ciddi bir biçimde ilk 3 için ümitli olacağım .

Ermal, Valencia'dan koptu

ACB takımlarından Pamesa Valencia forması giyen Ermal Kurtoğlu, takımdan ilişiğini keserek serbest kaldı.
Valencia antrenörü Spahija tarafından kadroda düşünülmeyen Ermal sözleşmesini feshetti. Ermal?in askerlik durumundan ötürü Avrupa?da kariyerini sürdürmesi bekleniyor. 2007-08 sezonundan sonra İspanya yolunu tutan Ermal, Valencia formasiyla ACB Ligi normal sezonunda 22 maçta forma giyerken, 5.3 sayı, 1.9 ribaundla mücadele etti.

Alınma ihtimali bulunan oyuncunun niteliklerine bağlı ligde ki durumumuz belli olacaktır. Saf bir 5 numaramamızın bulunmadığı gün gibi ortada. Oyunun sadece savunma tarafına konsantre olan ve hücumda yeterli seviyeye gelemeyen Cemal ile bir yılın epeyce zorluk ile geçileceğini düşünüyorum. Takıma yeni katılan Eren'in oldukça ham bir karakterde olması ise oyuna direk etki bakımından düşüneceğimiz oyuncu olmadığından rotasyon içinde bahsetmek hayalden öteye geçmez. Bu bağlamda alınabilecek oyuncunun oldukça önemli bir yeri var. Zira bu iki oyuncu ile rakiplerin ilk olarak gideceği nokta pota altı bölgemiz olacak ve başımız epey bir ağrıyacaktır.

Umut ederim ki takıma katkıda bulunuruz.

arkadaşlar bu takıma 5 numara şartt yaa.baksanıza fenere pota altında semih,ömer,oğuz gibi 2.10 un üzerinde oyuncular bizimde böyle bir oyuncu almamız şartt

Emin Doğanca' Alıntı:
İyi bir 5 alınırsa ciddi bir biçimde ilk 3 için ümitli olacağım .

İyi bir 5 alınırsa taraftarın da desteğiyle şampiyonluğa oynarız,abdi ipekçide de maç kaybetmeyiz.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Yılmaz Özardıç":2qdy517m]Pivot mu Eyüp abi?
5 dediğime göre :)[/quote:2qdy517m]
Bende 5 inci yabancı olarak anladım pek dikkatli okumamıştım da :)

yahu bari bir tane milli takım düzeyinde bir yerli oyucumuz olsun, gerçekten ilk 5'i zorlayacak bir oyuncu.

ermal'i alırsak takım şuanki seviyesinden en az bir derece yükseğe zıplar, inşallah alırız.

alsınlar bi uzun, maksat taraftarın gönlü hoş olsun :P

eyüp abi kimdir bu oyuncu neyin nesidir bilgi verebilirmisin...

Sadece bir 5 alma durumumuz olduğunu öğrendim, ama bunun dışında bir bilgim yok :)

Eyüp abi görüşmeler ne durumda bir bilgi aldınmı?

su an cska dan ayrılan savrasenko bosta acaba ilgilendiğimiz 5 numara bu oyuncu mu ;)

Tugay EREN' Alıntı:
su an cska dan ayrılan savrasenko bosta acaba ilgilendiğimiz 5 numara bu oyuncu mu ;)
Hiç zannetmiyorum

savrasenkonun dınamo moskovaya gitme durumu varmış...

Yaz boyunca küçülmeden bahseden bi takımın Savrasenko ile ilgileneceğini hiç sanmıyorum :)

eyüp abi ermal kugo olabilirmi:D?
serbest kaldı hazır:D

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
eyüp abi ermal kugo olabilirmi:D?
serbest kaldı hazır:D
Onun askerlik durumu varmış.O yüzden gelmeyi düşünmüyomuş.Ama sanırım teklifler varmış yine de.

Courtney Sims olsun 5 numara!!! :)

Geri