2009 - 2010 Transfer Sezonu

İyi bir 5 alınırsa ciddi bir biçimde ilk 3 için ümitli olacağım .
 
Ermal, Valencia'dan koptu


ACB takımlarından Pamesa Valencia forması giyen Ermal Kurtoğlu, takımdan ilişiğini keserek serbest kaldı.
Valencia antrenörü Spahija tarafından kadroda düşünülmeyen Ermal sözleşmesini feshetti. Ermal?in askerlik durumundan ötürü Avrupa?da kariyerini sürdürmesi bekleniyor. 2007-08 sezonundan sonra İspanya yolunu tutan Ermal, Valencia formasiyla ACB Ligi normal sezonunda 22 maçta forma giyerken, 5.3 sayı, 1.9 ribaundla mücadele etti.
 
Alınma ihtimali bulunan oyuncunun niteliklerine bağlı ligde ki durumumuz belli olacaktır. Saf bir 5 numaramamızın bulunmadığı gün gibi ortada. Oyunun sadece savunma tarafına konsantre olan ve hücumda yeterli seviyeye gelemeyen Cemal ile bir yılın epeyce zorluk ile geçileceğini düşünüyorum. Takıma yeni katılan Eren'in oldukça ham bir karakterde olması ise oyuna direk etki bakımından düşüneceğimiz oyuncu olmadığından rotasyon içinde bahsetmek hayalden öteye geçmez. Bu bağlamda alınabilecek oyuncunun oldukça önemli bir yeri var. Zira bu iki oyuncu ile rakiplerin ilk olarak gideceği nokta pota altı bölgemiz olacak ve başımız epey bir ağrıyacaktır.

Umut ederim ki takıma katkıda bulunuruz.
 
arkadaşlar bu takıma 5 numara şartt yaa.baksanıza fenere pota altında semih,ömer,oğuz gibi 2.10 un üzerinde oyuncular bizimde böyle bir oyuncu almamız şartt
 
yahu bari bir tane milli takım düzeyinde bir yerli oyucumuz olsun, gerçekten ilk 5'i zorlayacak bir oyuncu.

ermal'i alırsak takım şuanki seviyesinden en az bir derece yükseğe zıplar, inşallah alırız.
 
Sadece bir 5 alma durumumuz olduğunu öğrendim, ama bunun dışında bir bilgim yok :)
 

Üst