2009 - 2010 Transfer Sezonu

CSKA Moskova'da süre alamayan Sasha Kaun ya da ASVEL'de oynamayan Nick Fazekas bu takıma 6 aylığına gelecek uygun isimler.Şahsi fikrim Nick Fazekas gelirse hem takımın skor potansiyeli artar hem de pota altında güvenebileceğimiz bir yedek olur.
 
Solomon süresiz kadro dışı!
Fenerbahçe Ülker'de Willie Solomon şoku yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin Banvit'i sahasında 81-63 mağlup ettiği mücadele öncesiden Willie Solomon kadro dışı bırakıldı.
ABD'li basketbolcu Willie Solomon'un son idmana mazeret bildirmeden katılmadığı ve teknik heyetin yıldız basketbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktığı öğrenildi.

Bogdan Tanjevic ile zaman zaman sorunlar yaşayan Solomon'un geleceği de tartışılmaya başlandı. Solomon'un oynamadığı maçta oyun kurucu görevini Lynn Greer üstlenirken; 24 sayı ile sahanın en skorer ismi oldu.

Solomon'un takımdan ayrılması durumunda ise Fenerbahçe Ülker'in oyun kurucu mevkisine mi, yoksa 4 numaraya mı transfer yapacağı henüz bilinmiyor.


ben solomonun oyununu çok beğenirim ne dersiniz bize yararmı?
 
Zafer Kalaycıoğlu ve Nilay Yiğit'ten sonra birde Willie Solomon'ı sarı-kırmızı formada görmek sanırım Galatasaray taraftarının pek hoşuna gitmez. Kaldı ki maliyet olarakta düşünülmeyecek bir isim tahmin ettiğim kadarıyla..
 
Darius'la Willie aynı anda oynarsa takımın geri kalanına top ancak rebound alırlarsa ya da top çalarlarsa gelir.İşin maddi kısmını hiç söylemeyeyim.
Ayrıca böyle oyuncularada muhtaç değiliz!
 
Darius bu sezon Solomon'dan çok daha verimli oynadı kalan maçlarda,zaten böyle bir transferde imkansız.

Ayrıca Erdal Darius'a yaptığın eleştiriye katılmıyorum,adı çıkmış 9'a inmez 8'e misali Darius'u tüm maçlarımızda izlemesek bencil oynadı diyeceğiz.
 
1 Deli kuyuya taş atıyor 40 akıllı da çıkarmaya çalışıyor.
 
Ben atasözünü kullandım .Kimseye hakaret etmek için yazmadım.Kamil abi alındıysan özür...
 
Solomon'un yıllık aldığı para yanlış bilmiyorsam 2 milyon dolar civarı birşey..Kaldı ki Solomon'u kim ister bu forma altında görmek o ayrı bir mesele..
 

Üst