2009 - 2010 Transfer Sezonu

İsmet Hacioğlu EBBL'inde Gebze Çirağan Koleji'ne transfer oldu. 2004 yılında 16 yaşında A takıma çıktığı zaman K.Tunçeri'den sonra bir oyuncumuz çıktı diye sevinmiştik. İnşallah yeniden kendini kanıtlar ve TBL'ye döner.
 
belkide çok zor bişey ama bence şimdiye kadar türkiyeye gelmiş e iyi uzunlardan biri olan haislip san antonio da boş boş süre almadan oturuyo ne güzel olurdu bize gelse ah ah . ;)
 
Bülent ben de lig başlayana kadar sana katılabilrdim fakat lig başladıktan sonra gördüm ki rancik o hazırlık maçlarındaki dış atış yüzdesini lig maçlarında gösteremiyor ve böyle atışlar bulamıyor. wilkinson ise atışarını ribaunt alarak veya kendisine hazırlanan boş pozisyonlarla bulabiliyor. haislip sırtı dönük oyununu geçen yıl çok iyi gösterdi bence, yüzü dönük dış atışlarını da herkes biliyor zaten, efes ve ülker zamanlarından.
 
Bence fulker tanjevici kovup yeni hocayi acikladigi anda solomon fbye geri donecek.. biz ise bu yonetim tarziyla 2-3uncu sinif yabancilara mecburuz ne yazikki.. herkes acip okusun bugunku hurriyet gazetesinde adamlarin subeyi nasil restructure ettiklerini. biz ise hala liseli lisesiz tantanasindan 1 arpa boyu ileri gidemedik
 
NBA,NBDL ve Euroleague liglerinde kısa bir araştırma yaptıktan sonra 5 numarada Cemal'le süre paylaşabilecek birkaç pivot buldum.Hepsini teker teker yazıyorum.
Sean Marks:New Orleans Hornets sezonu açtığından beri hiçbir maçda oynamamış.NBDL'e gitmezse Avrupa'dan aldığı tekliflere bakar.Yaşı ilerlesede [34] ortalama 18 dakika oynayıp Cemal'in yedeği olmayı kabul edecek pozisyonda.
Brian Skinner:Sean Marks'la aynı durumda.Clippers'da sezon başından beri oynamıyor.İlerlemiş yaşı [33] ve 1 yıldır doğru düzgün basketbol oynaması sebebiyle burun kıvırılacak bir isim olsada,fiyatı ve durumu bakımından bize gelebilecek bir isim.
Dwayne Jones:NBDL'de oynuyor.Geçen yıl ki Efes Pilsen bozgunundan sonra ağzı yanmış olabilir ama NBA'e gitme şansı şu haliyle yok.Tam bizim ihtiyacımız olan uzun ve atletik pivot.
Nick Lewis:NBDL'in önemli pivotlarından biri.Hareketliliği ve skorerliğinin yanında işin savunma kısmınıda çok iyi yapıyor.Tanımıyanlar için en kısa tanımıyla Josh Heyvelt'in daha kalın ve daha reboundcu versiyonu diyelim.Daha NBA radarına giremedi.Avrupa'ya sıcak bakacak durumda.
Sasha Kaun:CSKA Moskova'da hemen hemen hiç süre almıyor ve mutsuz olduğu biliniyor.Özellikleri itibariyle Cemal'in tıpatıp aynısıda olsa pivot ihtiyacımızdan alınması gereken oyunclardan biri.
Bu oyuncular eğer bütçe tamamen kullanılmamışsa rahatlıkla alınabilecek oyuncular.Bağıra bağıra alınmasını istediğimiz Jermareo Davidson'ın Daruşşfaka'ya gidişini izleyen teknik yönetim, umarım bu ve bunun gibi oyuncuları izliyordur, çünkü taraftar olarak biz pota altı yetersizliğinden bir maç daha kaybetmek istemiyoruz!
 
ya niye boşu boşuna yoruyosunuz kendinizi ki 5 numara alınmıycak niye kimse anlamıyor,alınsa şu ana kadar 50 defa alınırdı yönetimin ve hocanın böyle bir tasarrufu yok maalesef....
 
skinner yeterli parayi kazandığı için avrupayla uğrasmaz zira sean marks da antreman topçusu deyiminin nba versiyonu olma yolunda koşuyor.
Bu adamlar bize yaramaz.
Diger 2 isim işimize yarar
Aaa bi dakka ya biz boşuna konuşuyoruz nasılsa yonetim yine bildiğini okur ve playofflara az kaldiğinda birini getirir. Sonra az çok oturan kimya bozulur.ilk turda eleniriz ve yeni yabancı da turkiye tatilini noktalayıp evine döner.
Bu senaryoyu gecen seneden hatırlıyorum
 

Üst