2009 - 2010 Transfer Sezonu

Emrah Bakın' Alıntı:
Santiago ve Fatih'e ok...
Ancak Alex Gordon gerçek bir oyun kurucu değil...D-wash, Evren, Murat varken hiç gerek yok...
Bu arada umarım Wilkiinson gitmez...
Alex Gordonu alıp 1 numara olarak kullanmak hiç akıl karı değil.
2 numara olarak kullanacaksak eğer bu biraz mantıklı olabilir ama öyle bir düşünceleri varsada skorer bir 2 numara alsınlar.
Çünkü Alex Gordon 1 desen 1 değil 2 desen 2 değil 1.5 numara
 
Efes'in arayıpta bulamadığı gibi bir durum oldu şimdi ataman memnun değildi ama nachbar patlama yapınca santiago da öle olur belki diye bir bekleme var ama bu teklife hayır denilmez gibi çünkü efes sağlam bir 4 numara düşünüyor EL için massey ilk isim ve santiago kayıp görmüyorlar çünkü ermalide kullanmayı düşünüyor artık olursa şaşırmam bu iş.
 
Çok ciddi bir yerli oyuncu sıkıntımız var gerekirse bonservis ödeyerek yerli oyuncu almalıyız bu iş ihmale gelmez yönetimde anlamıştır umarım.
Tofaştan ilkanı alabilsek süper olur.
Kepezden Ersin Görkem faydalı olur.
Bence kalbur üstü yerli kimi bulursak almalıyız özellikle sayı potansiyeli olan Ersin görkemi istememin sebeplerinden biride bu yerli oyuncularımızın sayı katkısı yok denecek kadar az maalesef.
 
Ümit Sonkol şu anda Oyak maçında 18 sayıyla oynuyor ismi geçmişti burada.Murat Hoca bırakmaz daha onu :)
 
Fatih Solak'in gelmesini ve Efes'in döküntülerini almayı istemiyorum o kadar.Araştırsalar NBDL'de İtalya'da Fransa'da alınacak daha iyi isimler bulunur.
 
fatihi takımdan oyuncularımızın istemediğinide biliyoruz...ersin canerin yerine iyi gider canerde kötü..eğer wash yollanıcaksa alex düşünülebilir..santiagoya laf yok gelsin yeter ki tabi 5 yabancının maddi yön dışında dezavantajlarıda oluyor..nerde bolluk hesabı yani..bir bakımdanda formda oyuncuyu çıkarmak zorunda kalıyorsun kötü oluyor...

polatın yerine -furkan veya ilkan lazım 4-5 oynamaları için

was yerine- gordon iki numaraya geçer ama guard olarak murat oynayamaz,tahminim caja sean u bırakabilir kapmalıyız .....


caner yerine ersin olabilir OLMALI DA
 
Erdal Avcı' Alıntı:
Fatih Solak'in gelmesini ve Efes'in döküntülerini almayı istemiyorum o kadar.Araştırsalar NBDL'de İtalya'da Fransa'da alınacak daha iyi isimler bulunur.

Efes'in döküntüleri bu takımda kral olur. ;)
Cemal'in tek pivot oynadığı takımda da Fatih Solak gözü kapalı oynar.
 
Hem yerli hem yabancı 5 numaraya çok ihtiyaç var . Fatih Solak bence alınabilecek iyi yerli uzunlardan ama , Alex Gordon u almak çok ciddi saçmalık olur bence Washington dan çok daha kötü bir oyuncu maç başına 10 3lük atar gelirse . Santiago ise çok ciddi sakatlıklar yaşadı ve yaşlı , 17-18 dakikakadan fazla oynayamaz ve çok ribaunt çu bir oyuncu degil bize daha atletik bir oyuncu lazım .
 
Yanlış bilmiyorsam devre arasına kadar Türkiye'den bir transfer yapamayacağız.Devre arasına kadar da önümüzde zorlu maçlar var.Bu yüzden kadromuza hemen katabileceğimiz oyunculara ağırlık versek daha iyi olur diye düşünüyorum.
 

Üst