2009 - 2010 Transfer Sezonu

Daniel Santiago bugün 17 sayıyla sayı anlamında takımına en çok katkı veren isim oldu.Euroleague'de final-four hedefleyen Efes Pilsen'in Santiago'nun gitmesine izin vereceğini düşünmüyorum o yüzden bu transfer gerçekleşmeyecek gibi..
 
Nur Gencer, Galatasaray Cafe Crown teknik heyetinin bu akşam yönetim tarafından toplantıya çağrıldığını söyledi ve bir değişikliğe gidilerek, Çetin Yılmaz-Doğan Hakyemez ikilisinin göreve getirilebileceğini ileri sürdü.
 
Ya Cem Akdagin gitme haberide nerden cikti simdi??... Bu zamanda Cem Akdagdan iyisini bulamayiz bence.. kesinlikle kalmali... gecen sezon augustus, young felan hepsini o aldirtmisti..ve yari finale kadar gelmisti bayan takimla.. ben ona cok güveniyorum.. insallah kalir.
 
Hasancan Tuncel' Alıntı:
Ya Cem Akdagin gitme haberide nerden cikti simdi??... Bu zamanda Cem Akdagdan iyisini bulamayiz bence.. kesinlikle kalmali... gecen sezon augustus, young felan hepsini o aldirtmisti..ve yari finale kadar gelmisti bayan takimla.. ben ona cok güveniyorum.. insallah kalir.

aslında böyle gidecekse, cem akdağ bayan takımı hocalığı için tekrar düşünülse fena olmaz. bayan takımının bir hücum seti bile yok. camiaya erkek takımı için yabancı hoca gelebilir ama tahkimin kararının da bir an önce belli olması lazım. cezayı, apar topar toplanıp 2 günde alanlar tahkim sürecini neden böyle uzatıyor anlamak mümkün değil. hadi Tufan'ın cezası kalkarsa ne olacak? 3 maç kaçırmış olacak durduk yere..
 
Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Hasancan Tuncel":14jdwsvl]Ya Cem Akdagin gitme haberide nerden cikti simdi??... Bu zamanda Cem Akdagdan iyisini bulamayiz bence.. kesinlikle kalmali... gecen sezon augustus, young felan hepsini o aldirtmisti..ve yari finale kadar gelmisti bayan takimla.. ben ona cok güveniyorum.. insallah kalir.

aslında böyle gidecekse, cem akdağ bayan takımı hocalığı için tekrar düşünülse fena olmaz. bayan takımının bir hücum seti bile yok. camiaya erkek takımı için yabancı hoca gelebilir ama tahkimin kararının da bir an önce belli olması lazım. cezayı, apar topar toplanıp 2 günde alanlar tahkim sürecini neden böyle uzatıyor anlamak mümkün değil. hadi Tufan'ın cezası kalkarsa ne olacak? 3 maç kaçırmış olacak durduk yere..[/quote:14jdwsvl]

cok haklisin, bayan takimi icinde süper olur cem akdag ama bence su an Erkek takikimimiz zor durumda oldugu icin kalsin, cunkü bize transfer yapilacaksa, cem akdagin 1. ve 5. numarali pozisyonlara dogru oyunculari bulacagina inaniyorum. yabanci hocayi beklersek, hersey daha cok uzar ve bu bize zarar verir diye düsünüyorum..

ayrica yeni okudum: Tahkim Kurulu, sarı kırmızılı kulübün kendilerine itiraz etmesi durumunda disiplin kurulu tarafından ileriye dönük olarak silinen 5 puanı, geri verme eğilimine girdi... Görünüse bakilirsa -5 puan cezasi kalkacak.. hadi hayirlisi
 
Şu ceza puanı olayını hala anlayabilmiş değilim.

Cemal in cezalı olduğu halde oynadığı maçları kaybetmiş sayılmak tamam; malubiyet halinde alınacak puanların silinmesi de tamam, ama bu her maç için ilaveten eksi bir puan verilmesindeki mantık nedir?

Federasyon Cemal e bir ceza veriyor, sonra da cezasını yurtdışında hazırlık maçlarında çekebilir diyor. Okan Çevik in yaptığı iş cezayı hak ediyor ama gözlemci bulundurmadığı maçta bile cezanın doldurulmasına izin veren federasyona kim ceza verecek?
 
Forumda adı geçen Alex Gordon Erdemir 'le anlaşmış.

Maddi kriz yüzünden Kepez Belediyesi`nden ayrılan ve Galatasaray Cafe Crown`ın da peşinde olduğu Alex Gordon, Erdemirspor ile anlaştı.
24 yaşında ve 1.80 metre boyundaki Amerikalı skorer Beko Basketbol Ligi`nde Kepez forması altında 6 maçta forma giydi. Bu maçlarda ise 13.1 sayı, 2.6 ribaund ve 4.0 asist ortalamalarını tutturan ABD`li oyuncunun sezon sonuna kadar Erdemir ile sözleşme imzaladı.
Öte yandan G.Saray Cafe Crown`ın da Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin tecrübeli pivotu Asım`a talip olduğu ancak 400 bin $`lık bonservis yüzünden geri adım attığı belirtildi.

Kaynak : Megabasket.net
 
Traktör Traylor yaklaşık 3 hafta kadar önce Eldo Napoli ile sözleşme imzaladı ve şu an için oradan ayrılacağını sanmıyorum. Fatih ismi ön plânda şimdilik. Ama onunla birlikte bir tanede yabancı pivot gerekli Galatasaray'a bence..
 
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":1g88uns9]Mustafa Abi pivot oynuyorda bizim mi haberimiz yok?
Efes'te Kerem Gönlüm'le beraber pivot oynuyorlardı. Yerli rotasyonumuz zayıf olduğu için bu transferin yapılmasını önermiştim. Bizim pivot harici transferede ihtiyacımız var.[/quote:1g88uns9]

mustafa qabi sanırım ironi yapmış ya da karıştırmış kişileri...bence mustafa abiye filan ihtiyaç yok.bizim önce taraftar olarak sabıra ve takım olarak yabancı pivota ihtiyacımız var
 

Üst