• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2009 - 2010 Transfer Sezonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ahmed Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:11
Ermal ve Cevher diyorum başka bir şey demiyorum.

Berk Turanli' Alıntı:
vujanic iyi kazıklamış efesi, ellerinde patlar o kontrat..

Gurovıc'ın kontratı vujanıc'ınkinden az değildir.
maalesef ikiside beklenen katkıyı veremediler.

Yıldızlarını kaybetmeye yakın olan Sırp ekibi, Efes Pilsen ve Galatasaray Cafe Crown'ın yıldızlarına kancayı taktı.

Beko Basketbol Ligi'nde yarıfinalde mücadele eden Galatasaray Cafe Crown ve Efes Pilsen yıldızlarına Partizan kancası... Kadrosundan Tepic'i kaptıran ve Tripkovic ile Velickovic'i de tutması zor olan Partizan yeni sezon için kadrosunu güçlendirme yoluna gidiyor. Bunun için önce Efes Pilsen'in yıldızı Milos Vujanic'e teklif götüren Partizan aynı zamanda Galatasaray Cafe Crown'dan Milojevic için de girişimlerde bulundu. Ancak Milojevic'in durumunun gelecek yeni antrenöre göre belli olacağı belirtildi.

mustafa_güler' Alıntı:
Ancak Milojevic'in durumunun gelecek yeni antrenöre göre belli olacağı belirtildi.
acaba bize mi bağlı kalması ben tam anlayamadım da :roll:

İspanya ACB'de normal sezonu yedinci sırada bitirip, playoff'da Barcelona'ya elenen Pamesa Valencia'da oynayan Ermal Kuqo Türkiye'ye dönüş hazırlığında... 28 yaşında ve 2.08 metre boyundaki Kuqo, sakatlık ve geniş kadro nedeniyle istediği süreleri alamadığı sezonun ardından kendisine teklif getiren Galatasaray Cafe Crown ile görüştüğü öğrenildi. Ermal yaşadığı ciddi sakatlığa kadar forma giydiği 22 maçta 5.3 sayı, 1.9 ribaund, 0.5 asist, 0.2 top çalma ve 1.4 top kaybıyla oynadı.

yerli oyuncu alalım yerli oyuncu.evren büker engin atsür ermal kurtoğlu inş bizde olur seneye :)

yerli alacaksak ruhunu ortaya koyacak birilerini alalım.

790.jpg

Son cümleye gülermisin, ağlarmısın?

1 Haziran :ehue

Mithat Duran olmasın işin içinde :ehue

Bu 1 Haziran meselesi bana geçen seneden tanıdık geliyor. :P

Houllier hayırlı olsun nediyelim...

Zihni Öztürk' Alıntı:
Houllier hayırlı olsun nediyelim...
çok afedersiniz tanımadığımdan soruyorum o kim ???

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Zihni Öztürk":3hz8l5y1]Houllier hayırlı olsun nediyelim...
çok afedersiniz tanımadığımdan soruyorum o kim ???[/quote:3hz8l5y1]futbol takımı için teknik direktör adayı olur kendisi. yanlış yazılmış sanırım. :ehue

o resim bu topice 1 haziranın önemini vurgulamak için kondu :) futbolla bir alakası yok ama :)

O 1 haziranı ne kadar çok beklediğimizi hatırlamıyorum ve hatırlamak istemiyorum..Bu sene bari böyle olmasın..

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Zihni Öztürk":2wgqa0ug]Houllier hayırlı olsun nediyelim...
çok afedersiniz tanımadığımdan soruyorum o kim ???[/quote:2wgqa0ug]

Gerard Houlier
Kariyeri başarılarla dolu olan Gerard Houlier 1982 yılında Lens'i 1. lige çıkarıp, ardından UEFA Kupası'na katılmasını sağladı. 1985 yılında Paris Saint Germain'i tarihinde ilk şampiyonluğa taşıdı. Daha sonra Fransa Milli Takımı'nda yardımcı teknik adam olarak görev yapan Houllier, ardından Liverpool Kulübü'nde 6 yıl görev yaptı. Liverpool ile 2000-01 Lig Kupası, 2000-01 Federasyon Kupası, 2000-01 UEFA Kupası , 2002-03 Lig Kupası, 2001-02 UEFA Super Kupası, 2001-02 FA Charity Shield (İngiltere süper Kupası) kazandı. Liverpool'dan ayrıldıktan sonra Fransa ligini domine eden Olimpique Lyon ile 2006 ve 2007 yıllarında 2 şampiyonluk kazandı.

çok teşekkür ederimde erkek basketbol topicinde ne alaka onu anlamadım :) neyse şuanlık herhangi bir hareketlilik yok mu ??

Ben sadece 1 Haziran için almıştım o kesiti ama sırf 1 Haziran'ı göstersem çok anlam ifade etmeyecekti bende tümünü koydum. Kusura bakmayın :)

Geri