G
Guest
Misafir
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Oktay Hoca Fatih'i düşünüyor mudur acaba? Bençten gelen adam rolünde ?
Oktay Hoca Fatih'i düşünüyor mudur acaba? Bençten gelen adam rolünde ?
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Resmi Sitede, Tufan, Fatih, Alican, Mike ve Jasa yeni transferlerle birlikte gözüküyor.
Açıklamalarında en çok duymak istediğim Jasa, Mike ve Tufan kaldı dese güzel olur.Berk Özkaya' Alıntı:Yarın açıklamayacak mı H.Üstünberk az kaldı sabretmek lazım.
her başlığa tek tek girip takımlarımızla dalga mı geçeceksin,yoksa 3 başlık kesecek mi seniHikmet Görkem' Alıntı:bu senede şampiyonluk için efesi mi tutacağız yani?
aynen biz o kadar parayı basketbolda bir ilk olarak bonservis olarak teklif ettiysek ve geri çevrildi ise yapacak birşey yok. KSK nın bu basına sızdrıması vs açgözlülük yapmalarından bende soğudum. olmazsa olmasın biz iyi yabancılarla uzun süreleli sözleşmeler yaparız muhteşem bir takım yine yaratırız.Sinan ÖĞÜT' Alıntı:abi ne furkanmış ya görende zannetcek kobe falan geliyo..gelmezse gelmesin ya nolcak
Ozan Deniz' Alıntı:G.Saray & Prkacin Dedikodusu
Nikola Prkacin isminin G.Saray Cafe Crown staffı için geçtiği dedikodusuna iştirak ettim. Birkaç yerden teyit ettirmeye çalıştım ama kesin bir şey çıkartamadım. Yine de kenara köşeye bir not düşmekte fayda var. Oktay Mahmuti ile olan yakın arkadaşlığının sonucunda geçen yıl KK Zagreb'te oynarak devam ettirdiği oyunculuk kariyerini bitirip, sarı kırmızılı takımın benchinde yer alma kararı verir mi Prkacin? Neden olmasın ki? Ama dediğim gibi sadece bir dedikoduydu kulağıma gelen, paylaşmak istedim. Salsabasket özel haberidir.
manipülasyon yapıyor olabilir..Ozan Deniz' Alıntı:G.Saray & Prkacin Dedikodusu
Nikola Prkacin isminin G.Saray Cafe Crown staffı için geçtiği dedikodusuna iştirak ettim. Birkaç yerden teyit ettirmeye çalıştım ama kesin bir şey çıkartamadım. Yine de kenara köşeye bir not düşmekte fayda var. Oktay Mahmuti ile olan yakın arkadaşlığının sonucunda geçen yıl KK Zagreb'te oynarak devam ettirdiği oyunculuk kariyerini bitirip, sarı kırmızılı takımın benchinde yer alma kararı verir mi Prkacin? Neden olmasın ki? Ama dediğim gibi sadece bir dedikoduydu kulağıma gelen, paylaşmak istedim. Salsabasket özel haberidir.
Aykut Ogut' Alıntı:35 yaşında bir oyuncu daha eğer gerek olursa diyecek birşey bulamıyorum. çok genç ve geleceğe uygun bir takım kuruyoruz. Bu arada fb bu olayada el atmasın bakarsın prkacin'i alıverirler )))