2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Oktay Hoca Fatih'i düşünüyor mudur acaba? Bençten gelen adam rolünde ?

Eğer seneye Fbülker'e verirlerse demek oluyorki rakip yine işi bitirmiş. Böyle bir durumda hiç hoş değil. Umarım kimseye vermemişlerdir. çünkü önümüdeki yıl için kuşkulu bir durum söz konusu

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Resmi Sitede, Tufan, Fatih, Alican, Mike ve Jasa yeni transferlerle birlikte gözüküyor.

Bu entresan bir detay guzel olur cidden eğer ekranda ki oyuncularla anlaşılırsa

furkan transferini beceremeyen yönetimin mutlaka 2 tane üst düzey 3 ve 5 numara alması lazım.artık kaçarı yok.zaten avrupaya katılamamamız büyük bir fiyasko

Furkanı almak için herşey yapıldı. Ancak olmadı. Murat kayada gitmiş. Şu an 3 yabancı var kadroda kesin olarak. Yerli rotasyonunda Tutku ve Ermal harici yıldız seviyesinde adam yok. Bu seneden çok fazla bir beklentim yok. Banviti geçebilirsek ne ala.

Merhaba Arkadaşlar,

İzmir'den bir renkdaşınız olarak Furkan konusunda bir iki şey yazmak istiyorum. Galatasaray bonservis için 2 milyon TL önermiş, Fenerbahçe ise 1,5 milyon USD (yani bizden fazlası) ve Furkan'ın bir sene daha KSK'da oynaması. KSK taraftarı bildiğiniz üzere biraz fanatiktir, Furkan'ın gitmesi konusunda en koyu KSK'lılar bile verilenler iyi para ama onun yerine oyuncu koyamayız yorumları yapıyorlardı ama gitmesini de pek istemiyorlardı (para - oyuncu). Bu bilgiler KSK yöneticilerine (basketbol) çok yakın bir kişiden direkt olarak konuşarak aldığım bilgiler.

En cazip teklif oyuncunun bir sene daha onlarda oynaması ve en yüksek teklif olunca belki de bu alternatifi tercih etmişlerdir (kaynağım ile son açıklamalardan sonraki gelişmeleri konuşma fırsatım olmadı, yeni bilgiler elde edersem paylaşırım). Ancak daha önceki yazılardan bir tanesine katılıyorum, transfer ile ilgili gelişmeleri netleşmeden bu şekilde sündürmeye devam edersek herhalde hiçbir oyuncuyu tranfer edemeyiz. Biraz sakin olmayı ve beklemeyi öneriyorum ne dersiniz :)

Sinan ÖĞÜT' Alıntı:
abi ne furkanmış ya görende zannetcek kobe falan geliyo..gelmezse gelmesin ya nolcak :)
aynen biz o kadar parayı basketbolda bir ilk olarak bonservis olarak teklif ettiysek ve geri çevrildi ise yapacak birşey yok. KSK nın bu basına sızdrıması vs açgözlülük yapmalarından bende soğudum. olmazsa olmasın biz iyi yabancılarla uzun süreleli sözleşmeler yaparız muhteşem bir takım yine yaratırız.

G.Saray & Prkacin Dedikodusu

Nikola Prkacin isminin G.Saray Cafe Crown staffı için geçtiği dedikodusuna iştirak ettim. Birkaç yerden teyit ettirmeye çalıştım ama kesin bir şey çıkartamadım. Yine de kenara köşeye bir not düşmekte fayda var. Oktay Mahmuti ile olan yakın arkadaşlığının sonucunda geçen yıl KK Zagreb'te oynarak devam ettirdiği oyunculuk kariyerini bitirip, sarı kırmızılı takımın benchinde yer alma kararı verir mi Prkacin? Neden olmasın ki? Ama dediğim gibi sadece bir dedikoduydu kulağıma gelen, paylaşmak istedim. Salsabasket özel haberidir.

Ozan Deniz' Alıntı:

Nikola Prkacin isminin G.Saray Cafe Crown staffı için geçtiği dedikodusuna iştirak ettim. Birkaç yerden teyit ettirmeye çalıştım ama kesin bir şey çıkartamadım. Yine de kenara köşeye bir not düşmekte fayda var. Oktay Mahmuti ile olan yakın arkadaşlığının sonucunda geçen yıl KK Zagreb'te oynarak devam ettirdiği oyunculuk kariyerini bitirip, sarı kırmızılı takımın benchinde yer alma kararı verir mi Prkacin? Neden olmasın ki? Ama dediğim gibi sadece bir dedikoduydu kulağıma gelen, paylaşmak istedim. Salsabasket özel haberidir.

Furkanı elmas gibi işlerdi Prkacin.

Ozan Deniz' Alıntı:

manipülasyon yapıyor olabilir..

35 yaşında bir oyuncu daha eğer gerek olursa diyecek birşey bulamıyorum. çok genç ve geleceğe uygun bir takım kuruyoruz. Bu arada fb bu olayada el atmasın bakarsın prkacin'i alıverirler :))))

Aykut Ogut' Alıntı:
35 yaşında bir oyuncu daha eğer gerek olursa diyecek birşey bulamıyorum. çok genç ve geleceğe uygun bir takım kuruyoruz. Bu arada fb bu olayada el atmasın bakarsın prkacin'i alıverirler :))))

dikkat edersen staffı için diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...