G
Guest
Misafir
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Antrenmanlarda oyunculara bilgilerini tecrübelerini aktarması için ...
Antrenmanlarda oyunculara bilgilerini tecrübelerini aktarması için ...
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:staffı için ne demek
yeni duyuyorum...
Orada o haberi paylasan FCN Blog'dan Baris Camur kesin olarak bitti diyor. Transfer konusu ilk ciktiginda da anlasilmis imis zaten, sonradan beklenmedik bir sorun cikinca olmamis imis. Ama simdi o sorun da halledilmis ve kesin olarak anlasilmis.Kutay Çamcı' Alıntı:Önce Pota6 sonra facebook'daki GSCC sayfası Setaç transferi bu sefer büyük ölçüde bitti şeklinde haber yaptılar .Bu konuda bilgisi olan var mı ?
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Facebook'daki sayfa bugüne kadar hiçbir yerde çıkmamış bir ismi yazdı mı kadınlarda ya da erkeklerde? Facebook hesabım yok, arada bakıyorum da merak ettim.
Alperen Kaplan' Alıntı:Transfer haberi veren insanların hatalı verdikleri ilk bilgide kendileri hain ilan edilirse, olacağı budur sanırım.
6 yabancı alabilme durumu varsa oyuncu/koç olarak da alınabilir,sakatlık falan olursa hala 10-15dk'yı idare edebilirOzan Deniz' Alıntı:G.Saray & Prkacin Dedikodusu
Nikola Prkacin isminin G.Saray Cafe Crown staffı için geçtiği dedikodusuna iştirak ettim. Birkaç yerden teyit ettirmeye çalıştım ama kesin bir şey çıkartamadım. Yine de kenara köşeye bir not düşmekte fayda var. Oktay Mahmuti ile olan yakın arkadaşlığının sonucunda geçen yıl KK Zagreb'te oynarak devam ettirdiği oyunculuk kariyerini bitirip, sarı kırmızılı takımın benchinde yer alma kararı verir mi Prkacin? Neden olmasın ki? Ama dediğim gibi sadece bir dedikoduydu kulağıma gelen, paylaşmak istedim. Salsabasket özel haberidir.