2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Antrenmanlarda oyunculara bilgilerini tecrübelerini aktarması için ...

Oyunculukta ki tecrübelerini aktaracak.

Tabii söylenti doğruysa...

NBA de eski NBA yıldızları şimdiki oyunculara ders veriyor.Bunu da onun gibi düşünmek lazım ...

Önce Pota6 sonra facebook'daki GSCC sayfası Setaç transferi bu sefer büyük ölçüde bitti şeklinde haber yaptılar .Bu konuda bilgisi olan var mı ?

prkaçin gördüğüm en değerli oyunculardan birisiydi. Şimdi 35 yaşına gelmiş bu zamandan sonra oyuncu olarak pek birşey katacağını sanmam ama tek ekipte görev alacaksa iyi bir adım demek.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Önce Pota6 sonra facebook'daki GSCC sayfası Setaç transferi bu sefer büyük ölçüde bitti şeklinde haber yaptılar .Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Orada o haberi paylasan FCN Blog'dan Baris Camur kesin olarak bitti diyor. Transfer konusu ilk ciktiginda da anlasilmis imis zaten, sonradan beklenmedik bir sorun cikinca olmamis imis. Ama simdi o sorun da halledilmis ve kesin olarak anlasilmis.

Facebook'daki sayfa bugüne kadar hiçbir yerde çıkmamış bir ismi yazdı mı kadınlarda ya da erkeklerde? Facebook hesabım yok, arada bakıyorum da merak ettim.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Facebook'daki sayfa bugüne kadar hiçbir yerde çıkmamış bir ismi yazdı mı kadınlarda ya da erkeklerde? Facebook hesabım yok, arada bakıyorum da merak ettim.

Hayır zaten başka yerlerden derlediklerini ifade ediyorlar gsbasket,fcn blog,salsabasket,türkbasket'den derlediklerini söz konusu sitelerin logoları ile duyuracak kadar titizlik göstermişler yani.

Sayfanın kenarında kaynaklar belirtiliyor çok takdir etmiştim bunu başka birçokları gibi netten bulup kendileri bilgi edinmiş havası yatatmıyorlar.

Sadece Salih'in belirtiği gibi BArış Çamur hem facebook sayfasında hem fsnblogda yer alıyor galiba o kendi istibaratını paylaşabiliyor

Dost blog ne ola ki ? Sadece takip edilenler listemiz vardı bizim, google yasaklarında uçtu o da. Daha da düzeltmedik. =)

Melih Mahmutoğlu ile birlikte Sertaç haberini sabaha karşı ilk olarak biz yazmıştık. Daha sonra bu haberi kullananlardan bir kısmı kaynak gösterdi, bir kısmı ilk kez yazıyormuş gibi yazdı.

Dediğim gibi Melih ile birlikte girmiştik biz haberi, çünkü ikisinin de okey haberi gelmişti. Daha sonra Telekom olayı bozdu ama en son pazartesi günü Telekom koçuyla bir söyleşi yaptık, yeni transferler üzerine. Orada Sertaç sorusunu da sorduk. Kafası karışık oyuncunun yeri yok takımımda dedi koç. Sertaç, bize gelmeyi istiyor diye biliyorum şayet fikri değişmediyse. Kafası da oldukça karıştırıldı bu işlerde. Bu ikiliden hareketle bize gelmesi oldukça muhtemel.

@Kutay abi;

Teşekkür ediyorum cevap için..

Rica ederim Çağlar

Peki Sertaç kısa vade de de yararlanabileceğimiz bir oyuncu mu yani hemen bu sezon ortalama 10-15 dakika da olsa yararlanabilir miyiz.

Doğrusu ben hiç izlemedim ama sanki potansiyel olarak belki Furkan'ın ve İlkan'ın bile üzerinde olabilecek ama mental-sosyal olarak onlar kadar hazır olmayan bunların sonucu olarak hala kilo fazlası gibi fiziksel sorunlarıda oaln bir oyuncu gibi izlenim edindim .

Geçen sezon Genç Telekom'la ikinci ligde oynadı ki orası gerçekten ciddi sertliği olan bir lig. İzleyenler bilir. Epeyce faydası oldu orada mücadele etmesinin, 91 doğumlu sonuçta bunun üstüne koyarak gideceği bolca sezon var önünde. 11 sayı - 7 ribaund civarında ortalamalar tutturdu ki dediğim gibi agyet iyi rakamlar bunlar ikinci ligde. O sertlikte bu vücutla ve bu yaşta benim için geçerli bir kriter. Bize gelirse şayet 10 dakika civarında bir ortalamayla oynayacağını düşünüyorum açıkçası. Çünkü orada ciddi Türk sıkıntımız olacak gibi gözüküyor. Hem onun için hem de bizim için mantıklı bir hamle olur.

salsa Gsbasket'e yön veriyor...Eskiden Gsbasket diğer sitelere yön verirdi.

Gsbasket efsanesi bitiyor haberiniz ola. İyi akşamlar devam.

Transfer haberi veren insanların hatalı verdikleri ilk bilgide kendileri hain ilan edilirse, olacağı budur sanırım.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Transfer haberi veren insanların hatalı verdikleri ilk bilgide kendileri hain ilan edilirse, olacağı budur sanırım.

Alperen, Gsbasket efsanesi dedim...Gsbasket bir şahıs değildir.İsim vermeyecem ancak bu sitede sen de yenisin.
Eskiden 1 kişi üzerinden yürümezdi haberler.

Önder Abi-Murat Abi-Kerem Abi-Ali Emre Abi-Arda Abi-Eyüp Abi-Umut Abi herkes bir bütün olarak bilgi verirdi ve verdikleri de yüzde yüz biten haberler olurdu genelde.

Şu an bu haberlerin verilmemesi, bir çok insanın küsmesinin sebebi nedir ben de ona dair bir açıklama yapmıştım Burak Abi. Aslında tezlerimiz birbirine destek oluyor.

Ozan Deniz' Alıntı:
G.Saray & Prkacin Dedikodusu

Nikola Prkacin isminin G.Saray Cafe Crown staffı için geçtiği dedikodusuna iştirak ettim. Birkaç yerden teyit ettirmeye çalıştım ama kesin bir şey çıkartamadım. Yine de kenara köşeye bir not düşmekte fayda var. Oktay Mahmuti ile olan yakın arkadaşlığının sonucunda geçen yıl KK Zagreb'te oynarak devam ettirdiği oyunculuk kariyerini bitirip, sarı kırmızılı takımın benchinde yer alma kararı verir mi Prkacin? Neden olmasın ki? Ama dediğim gibi sadece bir dedikoduydu kulağıma gelen, paylaşmak istedim. Salsabasket özel haberidir.
6 yabancı alabilme durumu varsa oyuncu/koç olarak da alınabilir,sakatlık falan olursa hala 10-15dk'yı idare edebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...