2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Simdi facebookda yarin bolbaskete Ergin Ataman'in konu olacagini gordum Hakan Ustunberk katilacakti hani transferler mi yetismedi acaba

Eyüp şurdan tombala ile iki kişiyi programına aktsa ne olay olur. Mesela Bayram ile Burak çıksa :) Progrm bitmeden stüdyoyu basmaya gelen yönetim veya taraftar grupları olurdu action gelirdi radyo programcılığına heheh

Muhammet Çelebi' Alıntı:
[quote="Fatih Sinan DURAK":23109y95]Simdi facebookda yarin bolbaskete Ergin Ataman'in konu olacagini gordum Hakan Ustunberk katilacakti hani transferler mi yetismedi acaba

Hakan Üstünber telefon ile bağlanacaktı.[/quote:23109y95]

Transferler bitmediği için katılmıyormuş

Hakan Üstünberk, Eyüp abiye bağlanmayacağına göre bekliyecez biraz daha :oops:

Furkan'ı alamadık bari gidip İlkan'ı alalım Tofaş'tan. eğer Sertaç'ıda aldıysak iyi bir iş yapmış oluruz(bu arada facebook GS Amatör Branşlar sayfasında açıklanmış deniyor ama göremedim) ayrıca genç takımımızdaki Mustafa Baygül milli takımda iyi gidiyor 2 sene sonra takımı zorlayabilir.

Sühan Cem' Alıntı:
Eyüp şurdan tombala ile iki kişiyi programına aktsa ne olay olur. Mesela Bayram ile Burak çıksa :) Progrm bitmeden stüdyoyu basmaya gelen yönetim veya taraftar grupları olurdu action gelirdi radyo programcılığına heheh

Taraftar beni sever :)

Burak Barut' Alıntı:
salsa Gsbasket'e yön veriyor...Eskiden Gsbasket diğer sitelere yön verirdi.

Gsbasket efsanesi bitiyor haberiniz ola. İyi akşamlar devam.
Aslında bu bir topic konusu olabilir.

Kesin bir şey var ki derecesini bilemem ama Eyüp abinin ayrılışı etkiledi forumu diye düşünüyorum.

Eyüp Abi son zamanlarda bizi bilgilendiriyor Facebook'tan. Ne yazık ki o transferler de gerçekleşmedi.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Burak Barut":1ndjw750]salsa Gsbasket'e yön veriyor...Eskiden Gsbasket diğer sitelere yön verirdi.

Gsbasket efsanesi bitiyor haberiniz ola. İyi akşamlar devam.
Aslında bu bir topic konusu olabilir.

Kesin bir şey var ki derecesini bilemem ama Eyüp abinin ayrılışı etkiledi forumu diye düşünüyorum.[/quote:1ndjw750]

Konusu gerekir ama Alperen'e dediğim gibi şahıslar değildi orada ön plana çıkan, herkes yardımcı olurdu.
Düşünün site öyle günler yaşadı ki Hermann gibi imkansız bir transfer bile inanmıştık :)

Şimdi salsa'da Ömer haberi çıkıyor, Furkan haberi çıkıyor içimden tamam bu işte yattı diye söylenmeye başlıyorum.
Yani sadece Eyüp Abi değil, eksikliğini hisettiğimiz çok daha önemli kişiler de var.

Burak aslında bu dönemki transfer politikasına bakarsak ben bu forumun şu an ki heyecanını veya aktifliğini de az buldum. Sende hatırlarsın bundan bir kaç sene önce yanlış politikalar izlenirken bu forum kaynıyordu. Şimdi aslında bu foruma bakım bile lazım olabilirdi :)

Keşke eskisi gibi olsa herşey demiyor değilim :)

Arkadaşlar,

Defalarca yazdım burası bir chat odası değil. Sırf transfer topicinde silinen mesajlar 15 sayfayı geçer herhalde. Biraz duyarlı olmanızı rica ediyoruz.

bu arada 5 numara transferı yapmama gıbı bı durumumuz var mı

hep aklıma oktay hoca nın efesdeyken bjk final serisi geliyor
o sene bjk el-amin ve varda ikilisiyle ligin tozunu atmıştı, varda kadro dışı bırakılmasa belki şampiyon bile olabilirlerdi...
yani demek istediğim iyi bir beş numara ve onu destekleyecek kaliteli 1-2 oyuncuyla daha, ligde iyi yerlere gelmek mümkün olabilir.
iyi bir organizasyon, iyi bir hazırlık dönemi ve yürekten mücadeleyle ligin zirvesini zorlayabiliriz...

Simas'n kesinlikle takımda kalması gerek. Eğer Mıke'tan daha iyisini ve uzununu bulamıyorsak seneye'de aynı verimle oynayabilir Mike.

Jasa - Mike - Yabancı Pivot ( Furkan) işi olmadığı için, yeterlidir bana göre.
Tabiki bu isimlere Fatih Solak'ta eklenince Rotasyon'da iyi iş yapar.

Adnan polat,Ntvsporda acıklama yapıyor bayan basket takımı diyor başka bi şey demiyor,erkek takımını anmadı bile.Beklentisi yok ben onu cıkardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...