2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Merhaba arkadaşlar.
Furkan transferi 2 temmuzda olmamıştı zaten burada olmadı dediğimizde herkes üstüme geliyordu, forum kurallarına bakmayı unutmuştum ve bilmiyordum ama gördüm ki herkes kaynaksız yazıyor bir tek ben ceza aldım. Bu site gerçekten güzel fakat arkadaşlıklar önüne geçiyor herşeyin. Yeri burası değil ama Pino Pazartesi gününe kadar açıklanıyor, pino ikinci opsyion fakat birinci opsiyon inanılmaz bir isim, fakat ismi veremem kusura bakmayın, ilk opsiyon olursa Kewell'ın ücret arttırılmayacak fakat olmazsa Kewella daha iyi teklif yapılacak Pino ile birlikt. Üyerliğimin iptalini talep ediyorum. Sağlıcakla kalın.

bjk nin Shumpert transferini bitirdiği yazıyor forumlarda, gerçekten çok iyi bir tranfer olacak onlar için. biz artık ne yapıp edip kalbur üstü 3 ve 5 numara almamız gerek. ayrıca bir kaç arkadak hüseyin beşok alınsa diyor ki bende katılıyorum iyi ve sağlıklı bir hüseyin bu ligde herzaman iş yapar...

Oğuz Uzun' Alıntı:
Furkan transferi 2 temmuzda olmamıştı zaten burada olmadı dediğimizde herkes üstüme geliyordu, forum kurallarına bakmayı unutmuştum ve bilmiyordum ama gördüm ki herkes kaynaksız yazıyor bir tek ben ceza aldım. Bu site gerçekten güzel fakat arkadaşlıklar önüne geçiyor herşeyin.
Herkesin büyük bir beklenti içinde olduğu bir anda, transfer bilgisini paylaşıyorsunuz, size ısrarla kaynağınızı soruyorlar ama siz alaycı bir ifadeyle cevap verip kaynağınızı belirtmiyorsunuz. Benzer tavır sergileyen bir üye varsa özel mesajla bildirin, gereken anında yapılır.

Konuya kaldığımız yerden devam edelim.

Oğuz Uzun' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Furkan transferi 2 temmuzda olmamıştı zaten burada olmadı dediğimizde herkes üstüme geliyordu, forum kurallarına bakmayı unutmuştum ve bilmiyordum ama gördüm ki herkes kaynaksız yazıyor bir tek ben ceza aldım. Bu site gerçekten güzel fakat arkadaşlıklar önüne geçiyor herşeyin. Yeri burası değil ama Pino Pazartesi gününe kadar açıklanıyor, pino ikinci opsyion fakat birinci opsiyon inanılmaz bir isim, fakat ismi veremem kusura bakmayın, ilk opsiyon olursa Kewell'ın ücret arttırılmayacak fakat olmazsa Kewella daha iyi teklif yapılacak Pino ile birlikt. Üyerliğimin iptalini talep ediyorum. Sağlıcakla kalın.
sen bu kafayla daha cok ceza alırsın. isim veremezmis. İsim isteyen yok zaten en azından kaynagini soylersin. Kaynaginda ismini vermek istiyorsan tanıtıcı birşeyler yazarsın...ne bilim bir gazeteci dostum dersin. sallama olsa bari onu yazarsın.

Oğuz Uzun' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.

Üyelik iptal etme gibi bir hastalığımız bulunmuyor Oğuz bey.Sitede bulunmak istemiyorsanız girmezsiniz olur biter.

merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum,yeni üye oldum gerçekten çok güzel bir site,ben iyi bir galatasaraylı olarak özellikle amatör branşları futbol kadar takip ediyorum,yıllardır basketbolda iyi bir takımın özlemini çektik ,bu sene oktay mahmudi gelince biraz ümitlendik hele peşinden tutku ve ermal gelince tamam bu sene oldu dedik,ama sonra öyle hamleler olduki bence geçen seneki kadrodan şu anki kurulan takımın pek bir farkı yok,geçen senenin enkötü ismi canerin takımda kalması ve muratla tufanın gönderilmesi biraz ipucu veriyor zaten,ben inanın nerdeyse geçen sene bütün maçları takip ettim,bir ara acaba bu caner basketbolu unutmuşmu dediğim zamanlar oldu,savunması iyi diyecekler ama geçen seneki maçlarda tuttuğu adamların perfonmansına bakarsak nasıl savunmacı olduğunu görürüz,cam akdağ murata maçlarda beşle on dakika arası,tufana ise cazası bittiği halde hiç süre vermezken,sanki canerde bizlerin görmediği bir şey keşfetti,ve yirmi dakikayka otuz dakika arası süreler verdi,sanki tufan camal nalga olayının sorumlusuymuş gibi cazalandırıldı,şimdide gönderildi,şu anda takımda iki ve üç numarada büyük eksiklik var,melih iyi olmasına rağmen zorlu maçlarda takımı götüremez,haluk desen azami beş on dakika oyunda anacak kalır,caner desen zaten bahsettik,şu an muhakkak bu noktalara daha kaliteli yerli bir kaç oyuncu ve yabancı alınmalı,yoksa yine bu sene saç baş yolarız gibi geliyor...

Beğenmediğimiz BJK bile Shumpert'i bitirmiş. ufak tefk sorunlarıda halledip kadrolarına katacaklardır. Aldıkları 5 numarada iyi çıkarsa müthiş bir kadroları olacak bence chatman-shumpert-A.J. Ogilvy yerli rotasyonlarda tamam gibi.
Biz Jasa yı hala bekliyoruz. bu transfer mutlaka gerçekleşmeli, İlkan'ı almalıyız. birde sağlam bir 5 numara ile BJk den daha iyi oluruz.

Şu ana kadar kurduğumuz kadro Rancik ve Ermal dısında ucuz bir kadro ve elimizde ciddi bir butce mevcut diye dusunuyorum. Aslında bunun ipucunu Furkan icin onerilen bonservis miktarıda bize veriyor.Ben ümitliyim cunku turk kadromuz lig standartlarında gayet iyi bence Melih ,Göksenin ve Haluk cok kucumseniyor ozellikle Haluk gecen sene ligde yarı fınal oynayan ve Efese ciddi anlamda direnen BJK nin Engin ,Cevher ve newleyle birlikte temel tasıydı ve geenel perfonmansı iyiydi. İsin kilidi yabancı transferinde cozulur diye dusunuyorum.C.smith ,jasaitis ,mike,cris lang,popovic bu isimlerden ikisiyle anlasmamız halinde bence cok guclu bir kadromuz olur.Tabi Furkan konusuda halen net degil cıkmayan candan umit kesilmez bence.Bu arada forumda Sertac gel bizi kurtar İlkan sart tarzı yorumlar okuyup guluyorum Fatih Solak ı yerin dibine sokan insanların Sertac ve İlkan da ne gorduklerini cok merak ediyorum ikiside bari sekilde gelecegin Fatih Solağıdır bence Sertac dan bi semih erden hatta bi ömer olma beklentisinde olanlara gercekten inanamıyorum

Beşiktaş ve Müthiş kadro peki

Shumpertle anlaştılar da Efesle anlaşmaları gerek henüz o konuda bir gelişme yok

Bir yabancı kısa forvet ve bir yabancı pivotla takımımız çok daha iyi olur ama Avrupa'ya gitmeyecek takımımız için 5 yabancı çok lüks olur.İkiside acil ihtiyaç ama biri olmayacak gibime geliyor.

Bence de şu an elimizde ciddi bir bütçe var.Şu ana kadar kadrodaki yabancıların hepsi ucuz oyuncular.Yapılacak 5 ve 3 numara transferlerinin önemli isimler olacağını düşünüyorum.

benim anlam veremediğim
bjk her sene transfer ödemelerinde sıkıntı yaşıyor, oyuncular her yıl 3-4 kere protesto amaçlı antremanlara çıkmıyor yada klübü fiba ya şikayet ederek kaçmaya çalışıyor ama her sene yine bir sürü transfer yapıyor... :p

Orbay Demirkol' Alıntı:
arkadaşlar khalid el amin düşünülemezmi takımıyla sözleşmesi bitti.

Düşünülmez oyun kurucu transferini yaptık kaldi ki El amin Oktay hocanın çalışmak isteyeceği tarz da bir oyunu değil.

Pota altını domine eden bir oyuncu laızm ayrıca yaşı 30 un altında olmalı geleceğe yönelik takım kuruyorsak tabi

Fizik olarak çok güçlü bir 5 numara lazım,Örnek gerekirse yıllar önce belaruslu Alexander Koul adında bir oyuncu gelmişti 2.15 boylarında bir oyuncuydu o tarz bir oyuncu bulabilirsek çok iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...