Cogito
0
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Edirne takımı .
Samet Kandemir' Alıntı:olin hangi takım
Edirne takımı .
Samet Kandemir' Alıntı:olin hangi takım
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Samet Kandemir":1fuvfqts]olin hangi takım
Herkesin büyük bir beklenti içinde olduğu bir anda, transfer bilgisini paylaşıyorsunuz, size ısrarla kaynağınızı soruyorlar ama siz alaycı bir ifadeyle cevap verip kaynağınızı belirtmiyorsunuz. Benzer tavır sergileyen bir üye varsa özel mesajla bildirin, gereken anında yapılır.Oğuz Uzun' Alıntı:Furkan transferi 2 temmuzda olmamıştı zaten burada olmadı dediğimizde herkes üstüme geliyordu, forum kurallarına bakmayı unutmuştum ve bilmiyordum ama gördüm ki herkes kaynaksız yazıyor bir tek ben ceza aldım. Bu site gerçekten güzel fakat arkadaşlıklar önüne geçiyor herşeyin.
sen bu kafayla daha cok ceza alırsın. isim veremezmis. İsim isteyen yok zaten en azından kaynagini soylersin. Kaynaginda ismini vermek istiyorsan tanıtıcı birşeyler yazarsın...ne bilim bir gazeteci dostum dersin. sallama olsa bari onu yazarsın.Oğuz Uzun' Alıntı:Merhaba arkadaşlar.
Furkan transferi 2 temmuzda olmamıştı zaten burada olmadı dediğimizde herkes üstüme geliyordu, forum kurallarına bakmayı unutmuştum ve bilmiyordum ama gördüm ki herkes kaynaksız yazıyor bir tek ben ceza aldım. Bu site gerçekten güzel fakat arkadaşlıklar önüne geçiyor herşeyin. Yeri burası değil ama Pino Pazartesi gününe kadar açıklanıyor, pino ikinci opsyion fakat birinci opsiyon inanılmaz bir isim, fakat ismi veremem kusura bakmayın, ilk opsiyon olursa Kewell'ın ücret arttırılmayacak fakat olmazsa Kewella daha iyi teklif yapılacak Pino ile birlikt. Üyerliğimin iptalini talep ediyorum. Sağlıcakla kalın.
Oğuz Uzun' Alıntı:Merhaba arkadaşlar.
Furkan transferi 2 temmuzda olmamıştı zaten burada olmadı dediğimizde herkes üstüme geliyordu, forum kurallarına bakmayı unutmuştum ve bilmiyordum ama gördüm ki herkes kaynaksız yazıyor bir tek ben ceza aldım. Bu site gerçekten güzel fakat arkadaşlıklar önüne geçiyor herşeyin. Yeri burası değil ama Pino Pazartesi gününe kadar açıklanıyor, pino ikinci opsyion fakat birinci opsiyon inanılmaz bir isim, fakat ismi veremem kusura bakmayın, ilk opsiyon olursa Kewell'ın ücret arttırılmayacak fakat olmazsa Kewella daha iyi teklif yapılacak Pino ile birlikt. Üyerliğimin iptalini talep ediyorum. Sağlıcakla kalın.
Orbay Demirkol' Alıntı:arkadaşlar khalid el amin düşünülemezmi takımıyla sözleşmesi bitti.