2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Hayır zaten 6 yabancı bulundurup maç kadrosuna o günkü maça göre adam alma şansımız yok mu? Efes maçında spiker Efes bu maç için Vujacic'i dışarda bırakmakla hata etti diyp durdu. Adnan başkan bastır parayı getir Macvan'ı!!!!

Melih Özkul' Alıntı:
Hayır zaten 6 yabancı bulundurup maç kadrosuna o günkü maça göre adam alma şansımız yok mu? Efes maçında spiker Efes bu maç için Vujacic'i dışarda bırakmakla hata etti diyp durdu. Adnan başkan bastır parayı getir Macvan'ı!!!!
500 bin serbest maddesi varsa parayı bastırmak kolay da ben Macvan'ın euroleague hedefinin olduğunu düşünüyorum sene sonuna kadar bekleyip her türlü iyi bir euroleague takımına gider.

Saim Karakuzu' Alıntı:
Benden uyarması kimse beklemesin transfer en azından şu anda ..

Bu kadar kendinden emin bir ifade olunca siz içerden bilgi aldınız kesin transfer yok diye düşünuyorum öyle midir ?

Bilgisi olan kimse yok mu en azından trasnfer yapılacak yada yapılmayacak şeklinde tahmin yada yorum değil tabi bilgi..

Sırp oyuncu Erceg de olabilir takım bulmaya çalışıyorlar bize de önermiş olabilirler.

Ahmet Kandemir gibi yapacaksın, Hosley, Gary Neal, Lofton ve McCallebb'i alırken istatistikerine bakarak almış : )

Anlamıyorum bu işi eğer uzun lazımsa ne yap et saldır al Michael Wright'ı oynatın Türk kontenjanından... 6. yabancı gelmesinden iyi bu çünkü bu sefer elbet bi problem çıkacak kim oynyacak mevzusuna. Euroleague olsa eyvallah ama sadece eurocup için oynamak çok kabul edilebilir olmaz bir oyuncu için. Michael Wright'ın alınabilme durumu nedir ?

Deniz Baskın' Alıntı:
Anlamıyorum bu işi eğer uzun lazımsa ne yap et saldır al Michael Wright'ı oynatın Türk kontenjanından... 6. yabancı gelmesinden iyi bu çünkü bu sefer elbet bi problem çıkacak kim oynyacak mevzusuna. Euroleague olsa eyvallah ama sadece eurocup için oynamak çok kabul edilebilir olmaz bir oyuncu için. Michael Wright'ın alınabilme durumu nedir ?
Durumu ne bilmiyorum ama Trabzon onu verirse kesin ligden düser :)

Banane Trabzon'dan en fazla Burak Barut takımı izleyemeyecek diye üzülürüz hepsi bu. Maaşı filan yatmıyorsa çözelim bu işi 8)

Tiney Gallon'u cok begendim. Henuz 1991 dogumlu. Cok guclu bir oyuncu. Perdelemeleri siklikla yapiyor. Defansif ribaundlarda aktif. Pis isleri yapiyor. Rakip takimin uzunlari ile bogusuyor. Sirti donuk oyunlarini iyi oynuyor. Serbest atislarida iyi. Ayaklari yavas, ama mucadelesi ile kapatiyor.

Arkadaşlar içerden net bilgi yoksa böyle net cümleler kurmayalım bir zahmet,varsada bu net cümleyi kurduktan sonra kaynağı vs. filan belirtelim...Yok yani icraatin içinde olanlar dahi bu konuda net birşeyler söylemekten kaçınırken,büyük ihtimalle sadece yorumdan ibaret şeylerle bu tarz cümleler kurmayalım olmazmı?

Sadece bir 5 numara.. Bu transfer yapılırsa şampiyonluğun ciddi adayı oluruz. Ne Efes, ne Ülker, ne de Telekom(ahı gitmiş vahı kalmış zaten). Ne de Iverson'lu Beşiktaş.. Ama Play-off ve Avrupa'da gruptan çıktığımız andan itibaren bu transferin yapılacağını düşünüyorum. Duyum değil.

Ara transferde GS çarçabuk oyuncu alabiliyor. Tolliver2i getirmiştik bir çırpıda mesela zamanında:) Bende şubat'a kadar transferi zor görüyorum. Ama bu sene sistemli oynamaya çalışıyoruz. Bu yüzden getirilmesi düşünülen biri varsa çabuk getirilmeli. Birde sisteme alışmasını bekleyeceğiz çünkü.

Transfer zamanlamasını ihtiyaçlar ve takvim doğrultusunda düşünürsek, (vasat ve vasataltı takımların olmayacağı) ikinci tur gruplarında (last 16) açıklarımızı daha fazla hissedeceğimiz aşikar. Bu açıdan transferin, 18 Ocak'ta başlayacak, ikinci grup maçlarına yetişmesi önem taşıyor.

Play-off'lara kadar en kritik donemeç last 16 aşaması olur diye düşünüyorum.

Kerem Bozgeyik' Alıntı:
Yok Saim'in tarzı öyle sanırım...Daha öncede aynı şey yaşanmıştı,ondan söylüyorum... :)
evet gerçekten öyle :) ya ben ayaküstü oktay hocaylada konuştum transfer şimdilik olmayacak diyor takımdan memnunum diyor oradan açıklama yazdım emince :)

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Kerem Bozgeyik":1bkvrjel]Yok Saim'in tarzı öyle sanırım...Daha öncede aynı şey yaşanmıştı,ondan söylüyorum... :)
evet gerçekten öyle :) ya ben ayaküstü oktay hocaylada konuştum transfer şimdilik olmayacak diyor takımdan memnunum diyor oradan açıklama yazdım emince :)[/quote:1bkvrjel]
Oktay Hoca'ya bu konuda güven olmuyor sanırım. İlkan'la görüşmedik dedikten 1 saat sonra transferi açıklanmış takip edenlerin söylediklerine göre.

Hatta Oktay hoca transferi düşünmüyoruz dediği günden itibaren 1 hafta içinde transfer olmasını bekleyebilirsiniz gibi tez çalışmaları bile var...:D

Turk statusunde bu takima uygun,1-2 level atlatacak tek bir oyuncu var.Zaza Pachulia. NBA'de tamamen 3-4 dakikadan fazla sure bulamaz oldu.Hem Turk statusunde.Haydi GS'li yoneticiler zamani gelmedi mi buyuk! dusunup,sampiyonluklara oynamanin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...