Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Ender büyük ihtimal bize gelecek gibi görünüyor.
Ender büyük ihtimal bize gelecek gibi görünüyor.
Kaynak?Hikmet Görkem' Alıntı:Ender büyük ihtimal bize gelecek gibi görünüyor.
Kaynak?[/quote:1fd9w4da]Orhan Korkmaz' Alıntı:[quote="Hikmet Görkem":1fd9w4da]Ender büyük ihtimal bize gelecek gibi görünüyor.
tamamen katılıyorum ama bence Türkiyeden bir takıma gitmez hatta hocası ikna bile edebilir kadroa yer bulacaksın filan diye ama alırsak inanın 1 2 gömlek üstüne çıkarız hatta tayloru yollayıp bir ribauntçu isim daha alabiliriz ama çok hayli süküt olduDoğan Sağlam' Alıntı:Umarım bize gelir.Zaten Evren'i takıma katabilirsek önümüzdeki sene sözleşmeleri bitecek olan Sinan Güler ve Kerem Gönlüm hamleleri ile çok kaliteli bir Türk takımına sahip olmuş oluruz ki bu bizim yabancı seçimlerimizide pozitif etkileyecek bir durum.
Kilit adam şu anda Ender.
bilmiyorum ya da benim düşüncem ama tutku sahada yokken takımı taylor oynatabiliyor mu ? enderle tayloru karşılaştıramam bile ! ama denilen gibi o gelir birde ribauntçu bir oyuncu gerçekten harika olur ..Sühan Cem' Alıntı:Bence abartmamak lazım. Ender kadromuzu 2-3 gömlek yukarı falan çıkarmaz. Tutku her zaman Ender'den daha iyi bir oyun kurucuydu zaten. Ha ender gelir Taylor gider bir uzun alırska takıma işte bunu sağladığı için Ender çok iyi transfer olur. Yoksa o uzunu alamadıktan sonra ender gelse ne olur gelmese ne olur.
Bu arada Ender'in gelmesini tabii ki istiyorum ama öyle 2-3 gömlek atarız durumu yok :9
Emre Yüksel' Alıntı:Ender Aslan'ın Galatasaray'a geleceği yönünde yoğun söylentiler var.. Yalnız benim anlamadığım bir şey var..Oktay Mahmuti zamanında Efes'te oynarken coach ile anlaşamayıp Avrupaya gitmemişmiydi Ender.. Oktay Mahmuti gittiğinde de dönmüştü.. Ben mi yanlış hatırlıyorum..
Kutay Çamcı' Alıntı:ENder o dönemde Efes'den ayrıldığında Efes'in başında kim vardı peki ?
ama jenkins iyi adamdı ama.fenere 35 attığı maçı unutamam.solomon durduramamıştı onu.Kutay Çamcı' Alıntı:Eğer o sezon ise Jenkins'in nasıl bir performans gösterdiği malum sezon ortasında gönderilmişti o da .