2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Bence Taylor ileride iyi bir oyuncu olacak,takımımıza da iyi katkılar verebilir ama pota altında böyle bir eksiklik varken bu fırsatı değerlendirmek lazım.

Ender bize gelse çok iyi olur da, büyük ihtimal Euroleague'de de talibi çok olur. İnşallah bize gelir, üstüne de bir uzun alırız. O zaman bu takımın tadından yenmez.

Ender büyük ihtimalle Euroleague'den başka bir takıma kiralanır.

Daha önce Olimpija Ljubljana'ya gitmişti sanırım benzer durumda.

bence oktay hoca transfer yapmayacak.maçı salondan izlerken oyuncuların uyumu cok iyi,arkadaşlık üst seviyede.guard değilde uzun oyuncuya ihtiyacımız var.luksa resmen topu elinde zor tutuyoritop hakimiyeti aynı servet gibi:D

Normal şartlarda bencede Oktay hoca kısaya transfer istemezdi ancak boşa çıkacak yerli statüdeki bir Ender Aslan'a kesinlikle hayır demez.

Dememesi de lazım zaten. İyi yerli kıtlığı yaşanan ülkede böyle bir şans yakalamışken; -oyuncu gelir yada gelmez- mutlaka teklifi yapmalı, şartları zorlamalıyız.

Ender Aslan'ın Galatasaray'a geleceği yönünde yoğun söylentiler var.. Yalnız benim anlamadığım bir şey var..Oktay Mahmuti zamanında Efes'te oynarken coach ile anlaşamayıp Avrupaya gitmemişmiydi Ender.. Oktay Mahmuti gittiğinde de dönmüştü.. Ben mi yanlış hatırlıyorum..

Emre Yüksel' Alıntı:
Ender Aslan'ın Galatasaray'a geleceği yönünde yoğun söylentiler var.. Yalnız benim anlamadığım bir şey var..Oktay Mahmuti zamanında Efes'te oynarken coach ile anlaşamayıp Avrupaya gitmemişmiydi Ender.. Oktay Mahmuti gittiğinde de dönmüştü.. Ben mi yanlış hatırlıyorum..

Kısmen doğru diyebilirz. Araştırdım, Oktay Mahmutinin , Ülkere 4-0 kaybettiği final serisinden sonra ayrılmış Ender Arslan. Hatta 3 takım gezmişti (Olimija, Tau, Panionis) bir senede. Ama daha önce, 6 sene beraber çalışmışlar Oktay hocayla. Ayrılırken bir sorun var mıydı bilmiyorum ama yurtdışında aradığını bulamayıp Blattin Efesine dönmüştü.

Efes Pilsen, Ender'i yurtiçine kiralamaktansa, yurtdışından bir takıma vermeyi tercih edecektir. Hele yurtiçinde şampiyonluk iddiası olabilecek Beşiktaş, Banvit, Fbülker, G.Saray gibi takımlara kiralamaya gonulsuz davranabilir. Tabi sadece Efes'in isteği onemli değil, Ender'in tutumu ve tercihleri de önemli.

D-Wash Euroleague de haytanın MVP si seçildi.

27 sayı 4 rib. Gönderdiğimiz adamlar Euroleaguede kral oluyorlar gelenler bizim perişan ediyor.Taylor yerine D-Wash olsaydı şuan takım 2 kademe yukarı atlamıştı.Shumpertı türk yapıp Siması göndermesek Taylor yerinede D-Wash olsaydı bi tanede pota altına sert uzunla şuan tabi Oktay hoca faktörünüde katarsak şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriydik.

Ender, GS ye gelecek Oktay hoca ne yapıp edip onu razı etmeli.
Tutku-ender-evren ile guard sorunumuz kısmen halledilmiş olur. Taylor'a güle güle deriz teşekkür ederiz. Sonrada yabancı bir 5 numara

Enderi mutlaka almalıyız. Bunu yaparsak taylor'a güle güle diyip iyi araştırılıp iyi bir 4 numara bulmalıyız. Alınan 4 numara katkı verecek biri olursa şampiyonluk adayı oluruz.

Bu bir hayal midir bilmem ama, benim şahsi basketbola bakışım çerçevesinde, eğer ender gelir, taylor yerine de faydalı bir yabancı uzun alırsak biz şampiyonluğa oynarız diye düşünüyorum..

Taylor şu anda ne katkı yapıyorsa, şut, savunma, asist, sayı.. Az veya çok ne yapıyorsa Ender fazlasını yapar.. Böylece fazladan bir uzun eklenmiş olur rotasyona ki en büyük sıkıntısı ribaund olan bir takım için ilaç olur..

Dedim ya, hayal mi bilmem ama umarım böyle bir senaryo oluşur..

Bu fırsat bir daha ele geçmez.Ne yapıp edip Enderi ikna etmeliyiz.Ender inat yapıp Gs den başka takıma gitmem derse Efeste mecburen bize vermek zorunda kalır vermek istemese bile.Bunun için öncelikle Oktay hoca Ender i ikna etmeli.Oktay hoca isterse Enderi ikna eder bence.

Sonra bir uzun transferi ile şampiyonlukta söz sahibi oluruz.

Rochestie yi gönderip Dee Brown u alamazmıyız boşta diye biliyorum Shumpert i Türk yapıp Jasaitis le anlaşabilseydik yada onun seviyelerinde bir oyuncu takıma katabilseydik bide sezon başı çok istediğimiz ribaund canavarı Furkan Aldemir kadroya katabilseydik şampiyonluğun 3. adayıda biz olurduk Ender de şu şartlarda fena olmaz bence

ender büyük ıhtımalle ya avrupadan eurolıgde oynayan bır takıma gıder,yada turkıye de istanbul takımlarından bırıne gıder,oda kuvvetlı ıhtımal bızı gosterıor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...