2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Orhan Korkmaz' Alıntı:
bizim ilacimiz iki caylak.. John Wall & Blake Griffin.. cok istememisimdir herhalde :)

gece gece ne içtiysen bende aynısından istiyorum. :p birisi 2010 draftının 1 numarası diğeride 2009 un .

Taylor gitsin gitmesin Ender gidecekse kapacak ilk takım biz olmalıyız. Avrupa'ya gitmek isteyebilir ama kendini Perasovic'e kendini göstermek için bizi tercih edebilir.

Eren Aydın' Alıntı:
Taylor gitsin gitmesin Ender gidecekse kapacak ilk takım biz olmalıyız. Avrupa'ya gitmek isteyebilir ama kendini Perasovic'e kendini göstermek için bizi tercih edebilir.
Efes bize satar mı?Enderi ikna etmenin zor olacağını sanmıyorum da efes ligden bir rakibine bırakmak istmeyecektir Enderi.

Türkiyeden bir takıma satacak olurlarsa (daha doğrusu kiralayacak) .Fener'e vermezler herhalde.BJK'de zaten 1 numara en şişkin poziyon.Biz ve Banvit kalır geliyor herhalde .Bilmem Banvit almayı düşünür mü ?

Gerçi Ender'in gitmek istemesi ile bitmiyor iş...

Mertcan Dönmez' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":2sc2hbkt]Taylor gitsin gitmesin Ender gidecekse kapacak ilk takım biz olmalıyız. Avrupa'ya gitmek isteyebilir ama kendini Perasovic'e kendini göstermek için bizi tercih edebilir.
Efes bize satar mı?Enderi ikna etmenin zor olacağını sanmıyorum da efes ligden bir rakibine bırakmak istmeyecektir Enderi.[/quote:2sc2hbkt]
Takım içinde sorun çıkartacak Ender'i elden çıkarmak isterler tabiki. Ender'de bize gelmek isterse ellerinden çok birşey geleceğini sanmıyorum. Ayrıca Ender kiralık gelir büyük ihtimal.

Kutay Abi, Banvit gençlerle oynuyor o kısmı bu sene. Ligde çok yüksek hedefleri olduğunu sanmıyorum Ender içinde ekstra masrafa girmezler.

Veli Yiğit, Oktay Mahmuti'nin endere hayır demeyeceğini yazmış. Klübün şartları uyarsa heran herşey olabilir demiş. Ondan öncede 7 haftadır Ender'i konuşuyorduk programda kendisi için en hayırlı yere gider umarım diye yazmış.
Acaba klübün Ender için kafasında daha önce birşey varmıydı? Eğer varsa Ender'i kaptırmayız gibime geliyor.

Zaten Oktay hoca ile birlikte calistilar Efes'de, o dönemlerde herhangi bir sorunlari da olmadiysa Oktay hoca ikna eder onu. Eger ilgilenirsek tabi.

Mert Karahan' Alıntı:
taylor un yerine ender ve
iyi bir uzun....
özeti ligde ve avrupada en az bir final bence...........
ya bu taylorla alıp veremedıgınız nerdir arkadasım,bu adam neyı eksık yaptı,veya sız ne beklıodunuz,20 30 sayı ortalamamı,daha 8 hafta gectı,gayet de ıyı performans sergiledi.

Aytac Hersek' Alıntı:
[quote="Mert Karahan":9heag3ku]taylor un yerine ender ve
iyi bir uzun....
özeti ligde ve avrupada en az bir final bence...........
ya bu taylorla alıp veremedıgınız nerdir arkadasım,bu adam neyı eksık yaptı,veya sız ne beklıodunuz,20 30 sayı ortalamamı,daha 8 hafta gectı,gayet de ıyı performans sergiledi.[/quote:9heag3ku]
Iddiali bir takim olmak istiyorsak o mevkideki oyuncu mac kurtarabilecek kapasitede olmali. Taylor'in mücadelesine kimse birsey demiyor zaten ama mac kurtaracak adam degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...