2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Vay anasını Ender neymiş arkadaş..Bilmeyen birine okutalım şu son sayfaları, Allen Iverson bekleniyor zanneder.
Benim bildiğim Ender, topu rakip sahaya geçirir, 23. saniyeye kadar topu sektirir ve son anda zorlama bir 3´lük atar.

Atarsa Aslan olur, atamazsa Ender. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="A.Çağlar Torun":1ir1tv73]Vay anasını Ender neymiş arkadaş..Bilmeyen birine okutalım şu son sayfaları, Allen Iverson bekleniyor zanneder.
Benim bildiğim Ender, topu rakip sahaya geçirir, 23. saniyeye kadar topu sektirir ve son anda zorlama bir 3´lük atar.

Atarsa Aslan olur, atamazsa Ender. : )[/quote:1ir1tv73]

olay bana kalırsa Ender'in müthiş oyuncu olup olmamasıyla ilgili değil.Ender Taylor'dan daha az katkı yapacak bir oyuncu değil sonuçta en az Taylor kadar hatta Taylor'dan daha fazla katkı yapabilecek bir oyuncu.Ender'in gelip Taylor'ın gitmesi bize yabancı için yer açar,bununla da bir uzun transferi gerçekleştirebiliriz.

Son sayfayı okumadan ben de benzer şeyler yazacaktım ki siz de yazmışsınız. Ender bu forumda en çok dalga geçilen adamların başında gelir. Üstelik bizle yapılan maçta bile dalga geçti herkes, yok sadece bize oynarmış, yok hayatının maçıymış. Şimdi nasıl olur da top level bir oyuncu oluyor anlamadım ben açıkçası. İşimize gelince biz Nedim Dal'ı bile Dwight Howard ilan ederiz.

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Vay anasını Ender neymiş arkadaş..Bilmeyen birine okutalım şu son sayfaları, Allen Iverson bekleniyor zanneder.
Ender'le ilgisi yok bence ilginin sebebi Galatasaray. Salsa'daki haberede kaç yorum bırakılmış. İnternette Galatasaray çok buyuk bir güç, butun branşlarda boyle. Beşiktaş ya da F.Bahçe'nin basketbol forumlarıyla burası karşılaştırma bile kabul etmez.

Ender haberi diğer G.Saray basketbol haberlerinden daha fazla ilgi çektiyse, yine Ender özelinden değil, sebep forumda da sayfalarca yazılar yazılan, şu uzun açığı, eşiği atlama için son hamleye vesile olacağı içindir. Shumpert'in vatandaşlığa geçmesi ile Ender'in gelişi bu anlamda eşdeğer.

Ender ile Taylor'u karşılaştırmam ben şahsen oyun olarak. Ender 1-2 gömlek öndedir Taylor'dan su götürmez bir gerçek bu. Bunun dışında Ender'in gelmesi yabancı kontenjanında ekstra yer açacak ve bu açığı yabancı bir uzunla da doldurup pota altını güçlendirebilme şansımız var. Olaya bir bütün olarak bakıldığı zaman; evet Ender'in alınması ve yabancı kontenjanındaki boşluktan yararlanıp uzun takviyesi takımı 2 seviye yukarı çeker.

Ben Ender'i beğenmem ama şu şartlarda alınabilecek bir yerli oyuncudur,onun gelmesiyle Taylor gönderilir ve yabancı uzun alma şansımız olur,bu bakımdan bana cazip geliyor Ender transferi,yoksa takıma çok büyük artılar katacak bir oyuncu değil Ender.

Milli takımımızın 2. guardını beğenmemek ne kadar acayip :) En kötü yabancı kontenjanı açılcak pota altı oyuncusu alırız öyle işimize yarar, inşallah bize gelir.

Alperen Küçük' Alıntı:
Milli takımımızın 2. guardını beğenmemek ne kadar acayip :) En kötü yabancı kontenjanı açılcak pota altı oyuncusu alırız öyle işimize yarar, inşallah bize gelir.

kesinlikle katılıyorum... ender arslan dünya 2. olmuş milli takımımızın oyun kurucusu... bence, taylor dan çok daha faydalı olur bize.... inşallah diğer ark. dediği gibi ender gelir, taylor ın yerine iyi bir beş numaralı alınır..... böyle bişey olursa bence ligde ve avrupa da final hayal olmaktan çıkar....

ben de yazılanlara şaşırıyorum valla.eğer ender bize gelirse en beğendiğim iki türk oyun kurucu galatasarayımız da olacak .en çokta ender gelip oynadığı basketbolla yine forumdakileri kıvırttırdığında sevineceğim.bu forumda tutku açık için sezon başı neler yazıldığını çok iyi biliyoruz hepimiz. yüzde 60 tan fazlası olumsuz görüş bildiriyordu hatta çok ağır sallamalar vardı ama şimdi hepsi sustu ender gelsin yeter ki yine sus pus olur herkes .milli takımın son üç turnuvasında tartışmasız en iyi oyunculardan biriydi hayret valla şaşırıyorum.

Alperen Küçük' Alıntı:

Liyakat üzerinden seçim yapılmayan bir Milli takımı baz alıp da konuşmak anlamsız bu konuda. Futbol milli takımının defans hattı da komple bizde mesela. : )

A.Çağlar Torun' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":1hf97ajg]Milli takımımızın 2. guardını beğenmemek ne kadar acayip :) En kötü yabancı kontenjanı açılcak pota altı oyuncusu alırız öyle işimize yarar, inşallah bize gelir.

Liyakat üzerinden seçim yapılmayan bir Milli takımı baz alıp da konuşmak anlamsız bu konuda. Futbol milli takımının defans hattı da komple bizde mesela. : )[/quote:1hf97ajg]

Şakayla karışık yazmıştım. :) Ama yani Taylor'dan kötü olduğunun konuşulması abartılı saçma geldi bana. :)

1-Ben Ender'i beğenmiyorum.
2-Ender bize gelmesin demiyorum,Ender'in gelmesini bende istiyorum en azından Taylor'dan daha iyi ve yabancı oyuncu transfer etme şansımız olacak.

Milli takımın 2.oyun kurucusuysa nolmuş ? Türkiye'de çok iyi oyun kurucular yetişmediği için milli takımda 2.oyun kurucu yoksa milli takımda falan oynamazdı Ender.

Ender tek başına sırf basketbolu ile değerlendirilecek olursa ortalamanın üstü bir oyuncudur.İyi oyuncu der geçerim.

Ama kontenjan sorunu olan bir ülkede,şampiyonluk yolunda önümüzdeki seneler için bile +1 yabancı kontenjanı yaratabilecek bir Ender bizim için süper bir isimdir.

Kaldıki milli takıma seçilmesindede bir yanlışlık göremiyorum Ender'in.Daha iyisini bulamadığın sürece eldeki budur.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
1-Ben Ender'i beğenmiyorum.
2-Ender bize gelmesin demiyorum,Ender'in gelmesini bende istiyorum en azından Taylor'dan daha iyi ve yabancı oyuncu transfer etme şansımız olacak.

Milli takımın 2.oyun kurucusuysa nolmuş ? Türkiye'de çok iyi oyun kurucular yetişmediği için milli takımda 2.oyun kurucu yoksa milli takımda falan oynamazdı Ender.

Taylor'la devam.

Ben daha öncede bu başlıkta ayzdım abartmayın Ender'i bize 2-3 gömlek attırmaz diye. Taylordan ek iyi yanı yerli olması bence. hızlı oyuncudur Ender peki bu hızını oyuna yansıtırmı? Bir kaç arkadaşında ddiği gibi rakip yarı sahaya geçer ama ondan sonra o hızı ile dripling mi yapar? Çabuk oyun mu kurar? Hayır hiç birini yapmaz. milli takımın ikinci guardı demişler. Tancevic hakkında hala konuşacak değilim. O tancevic bırakın hocalığı adam değildi. Senelerce söyledik nitekim bakın bu sene FB geçen seneden çok daha iyi. Çünkü başında basketbolu bilen biri var, Tancevic yok. Saplantısı olmayan bir hoca, milli takıma Ender'i almazdı. Keremin arkasından Tutku hatta Evren bu milli takımın parçası olurdu. Ama TBF kontenjanından Ender, Orhun Ene kontenjanından Barış milli takıma alındı. E ne oldu peki? Kerem oyunda olmadığı zamanlar milli takımın Guardlığını Hidayet yapmadı mı ciddi maçlarda?

Bütün bunları söyledikten sonra şunu belirtmek isterim (ki bu kadar lafdan sonra saçma gelebilir) Ender'in GS'a gelmesini isterim. Taylor'un gitmesi ya da gitmemesi değil mesele. Sonuçta Oyun kurucu oyun kurucudur bir tane daha fazla olsa hiç sorun teşkil etmez. Klübe maddi yönden yük olurmuş şöyleymiş böyleymiş beni bağlamaz. Bir de yabancı uzun alınır takımda rotasyon artar. Çünkü bazen 3 oyun kuruculu bir sistemde de oynayabilme şansımız var bu sene. Bunun için Ender'in olması bize ek katkı sağlar. Ayrıca dar yerli pazarında orataya çıkan bir eyrliyi bizim almamız her açıdan iyidir. Ne yazık ki GS kalibresinde sayacağımız yerli oyuncular fazla değil.

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":i6rlfzvq]1-Ben Ender'i beğenmiyorum.

Taylor'la devam.[/quote:i6rlfzvq]
Memnunsun yani Taylor'dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...