2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Ender kesinlikle çok iyi bir transfer olur. Bir tanede ihtiyaçlarımızı ortadan kaldıracak bir uzun alınırsa işte o zaman sınıf atlarız. Lig de Ender-Tutku ikilisiyle oynarız, Avrupa'da ise Ender-Tutku-Taylor üçlüsüyle oynarız. Hatta Avrupa kupalarında sanırım yabancı sınırlamasıda yok. Bu sayede olası bir uzun transferiyle 6 yabancıda oynatabiliriz ve böylece geniş bir kadromuz olur.

Eğer yeterli bütçe varsa bence düşünülmeli.

Ender'i alma ihtimalimiz var ise kesinlikle almalıyız.

Ne Melih ne de Göksenin şu an 20-25 dak oynayacak durumda değiller.İkisini de

1 ya da 2 yıllığına kiraya verip 25-30 dakika süre alacakları takımlara gittiklerinde

hem düzenli maç ritimleri kazanmış olurlar,hem fiziksel eksikliklerini kapatırlar hem

de döndüklerinde hala genç ve tecrübeli olmuş olurlar.

darius ve wilkinson kısmına katılmıyorum.

geçe sene takımımız atarak kazanıyordu ve bu ikili toplamda en az 40-45 sayı atıyordu her maç.
ancak bu sene müthiş bir savunma var ve savunma sertliğini oluşturmak için harcadığımız enerji ,hücumda zor şut atmamıza neden oluyor.

darius ve wilkinsona söylenecek laf olamaz ancak geçe seneki savunma yapmayan takımda taylor ve andric te fazlasıyla ortalama tutturabilirdi.

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Tayfun Yurdagül":2gwimu6l]Ender için TrabzonSpor girişimlere başlamış...
Trabzon'a gideceğini sanmıyorum..
Yalnız benim taylora kanım ısındı ya :D[/quote:2gwimu6l]
Benim de kanım ısındı aslında ama iyi bir uzun için lazım bu. Aslında 6. yabancı olarak avrupada kullanabiliriz ileride yaşayabileceğimiz sakatlıklar için 1 ve 2de iyi bir alternatif olur. İnşallah Ender gelir çok önemli bir hamle olur bu.

M.P Trabzonspor Başkanı Ayar: "Efes Pilsen'den süre alamadığı için ayrılmak isteyen Ender için kulübüyle görüşeceğiz. Kiralık olarak da alabiliriz, bonservisiyle de"

Basketfaul.

Bizimkiler çıkıpta şöyle diyemiyorlar ya....

Trabzona gitmemeli bize gelmeli
ama giderse de hiç şaşmam...

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
M.P Trabzonspor Başkanı Ayar: "Efes Pilsen'den süre alamadığı için ayrılmak isteyen Ender için kulübüyle görüşeceğiz. Kiralık olarak da alabiliriz, bonservisiyle de"

Basketfaul.

Bizimkiler çıkıpta şöyle diyemiyorlar ya....

Trabzona gitmemeli bize gelmeli
ama giderse de hiç şaşmam...

Trabzona gitmeyeceğini düşünüyorum, kendi kendine çoşmuş mp trabzon başkanı, önce adamlarının parasını ödesinler

Ender i alıp Taylor'u yollamak yerine uzun almak mantıklı gibi geliyor ama takımın kimyasıyla oynamak tehlikeli olur. Taylor'u yollamasak bile bence Ender'in kesin alınması gerekiyor .

Trabzonspor'un basketbolda başkanı ayrı mı bunu anlayamadım. Ender çok iyi bir transfer olur bizim için. Ender gelecek diye illa Taylor'ın gitmesine gerek yok. Ülker'in Engin, Ukic ve Preldzic'le 3 guardı var mesela. 6. yabancıyı alırız Taylor da bazı maçlarda tribüne çıkar veya başka bir yabancı. Bize güç katacak iki transfer olur yaprsak. Umarım yapabiliriz. Bir de bu Ülker'in May transferi ne oldu aldılar mı?

Preldzic PG değil. 3 guard da olur 4 de ama bazılarının fiziksel olarak 2 numara oynayabilme yeterliğine sahip olması gerekir bu üç guard ancak zor durumda 2 numara oynayabilirler.

Kerem Seçer' Alıntı:
Preldzic PG değil. 3 guard da olur 4 de ama bazılarının fiziksel olarak 2 numara oynayabilme yeterliğine sahip olması gerekir bu üç guard ancak zor durumda 2 numara oynayabilirler.

Haklısın ama bir de Greer var Ülker'de onu ututtuk. Yani 3 pg :)

Greer daha doğru olur. O işte 1-2 oynayan adam. Gerçi onlar Greer'ı göndereceklerdi ama adamın aldığı para fazla, maaşından vazgeçmiyor sanırım. :)

Transferle ilgili de şunu söyleyebilirim. Uygun fiyatta savunmada fayda verebilecek bir uzun en azından Avrupa maçlarında oynatılmak için alınabilir. Bence Eurocup şampiyonluğu ligde finalden daha olası.

Ender TS'ye gitmez. Giderse Basketbol hayatını bitirmiş olur bana göre.
Bu arada Konu ile ilgisi yok ama TT Efes Pilsen'i yeniyor şuanda 3.period 58-56 önde TT.
Ender 8dk süre almış. 3Sayı - 1Asist performansı.
Ceyhun Altay'da göze çarpan isimlerden 12Sayı - 2Asist

tam komedi olur ts ye giderse ikinci evren vakası yaşar ender . eğer bize gelmezse bir şey kaybetmeyiz bende artık taylora bayağı ısındım her topa atlıyor ediyor oktay hocayla daha dizginleştirmiş kendini :) ama yinede gelirsede fena olmaz .

Dodo ve Trabzon camiası Ender'i ikna etmeye çalışacaktır ama Trabzonspor Ender'in kariyerine ne katacaktır bunu dusunur herhalde Ender. Yurtdışından da talipleri varmış. Geçmişinde Efes, Olimpija, Tau, Panionios gibi takımları barından uluslararası ve milli bir oyuncu için bu listeye Trabzonspor'un eklenmesi pek hoş bir gelişme olmaz. Umarım bunları dusunerek, doğru bir takım seçer, boş vaadlere, paraya kanmaz.

Uzun için paraya kıyıp, riske de girerek Ike Diogu'yu getirebilsek keşke, çok zor ama...

Ender baya koyu Fenerbahçelidir bilmeyenler için söyleyeyim . Bu nedenle sezon sonu için Feneri bekleyebilir . Sanırım Fenerbahçe üker seneye sinanı alacak enderi de araya katar mı bilinmez . Efeste sezon sonu iki Kerem sinan ve enderin sözleşmesi bitiyor.

Efes'in Ender'i ikna edip takımda tutacagını dusunuyorum ben de ama Efes bu ne yapacagı belli olmaz, belki koklu bir değişikliğe de gidebilirler, sadece Ender'le sınırlı olmaz yani. Ama Rako'da bu kadar sağlam bir sozlesme varken zor gozukuyor bu ihtimalde.

4 aralık itibariyle Acie Law da serbest bırakılanlar arasına katılmış, Taylor'la aynı yaşta, mukemmel bir kolej kariyeri ve yıldız olması beklenen bir isimdi, olmadı. Transfer onerisi anlamında yazmıyorum, sadece nba olculerinde onemli sayılabilecek oyuncular, bazen bu şekilde konjokturel olarak boşa dusebiliyor. Tıpkı Jasaitis'in bize gelişi, Chatman ve K.Tunçeri'nin Triumph'daki kriz sonrası ulkemize gelişleri gibi. Bazen paran olsa da istedigin oyuncu bulamazsın ya da ikna edemezsin başkası kapar, bazen de normalde alamayacagın oyuncu bir sebeple boşta kalır ve kolayca anlaşırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...