2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Cemal Demircan' Alıntı:
Ender baya koyu Fenerbahçelidir bilmeyenler için söyleyeyim . Bu nedenle sezon sonu için Feneri bekleyebilir . Sanırım Fenerbahçe üker seneye sinanı alacak enderi de araya katar mı bilinmez . Efeste sezon sonu iki Kerem sinan ve enderin sözleşmesi bitiyor.

Elimiz armut toplamayacak buna emin olun.

Yetenekli bir point guard ariyorsaniz, Jeremy Wise tam aradiginiz kan. Henuz izlemedim ama youtube goruntuleri ,hakkinda yazilanlar, kendi gorusleri bende iyi izlenimler birakti. Kendisi oyun yapisini Brandon Jennings'e benzetmis.Izlemenizi tavsiye ediyorum.

[youtube:1ybmiced]http://www.youtube.com/watch?v=K1dw-TCQ_KM[/youtube:1ybmiced]

Yahu, çocuklar uyarmayayım diyorum yanlış anlamayın. Adettendir , çok iyi bilmediğiniz oyuncular hakkında çok kesin yorumlar yapmazsınız. Wise tam aradığımız kan. Tamam çok güzel. İzledin mi? yok. İzlemedim. Ne yaptın peki? Röportajını okudum. Adam gelmiş Türkiyeye; küme düşmeye oynayan takımlardan birinde 15 günde bu ne lan diye kovulmuş ama tam aradığımız kan. Neye göre ? Öyle bence. E tamam yani, hakikaten kimsenin göremediği bir cevher de görmüş olabilirsin falan ; da bu ne iddiadır, bu ne kendine güvendir de izlemediğin bir adamın tam aradığımız kanın olduğunu düşünüyorsun? Bu sarsılmaz inanç nereden geliyor? Hiç mi durup düşünmüyorsun, lan bu kadar adamın göremediği neyi gördüm ben diye?

Ender oluyorsa gelsin, olmuyorsa bence şu aşamada PG'ye gerek yok. Taylor'u çok eleştirdim ancak son 3 maçtır gayet iyi oynuyor. Ender ile onu değiştirme nedenim de uzun alabilecek konuma gelecek olmamızdan. Tabi Ender'in de Taylor'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum o ayrı ama öyle çok keskin bir fark yok. Yani Ender olmuyorsa -ki muhtemelen Efeste kalacak bence- PG'den çok uzun aramak daha akılcı olur diye düşünüyorum.

Izledigim oyunculari da onerdim. Bir arkadas gecenlerde yazmisti, Ahmet Kandemir oyuncularin istatistiklerine bakarak alirmis. Dogru degil biliyorum ama getirdikleri oyuncular fena cikmadi. Hatta bazi futbol kulupleri dahil tanimadigi oyunculari youtube goruntulerine bakip alabiliyorlar. Misal bir basketci yahut futbolcu kendini youtube goruntulerinden belli eder istisnalar disinda. Evet once izlemeliydim yorum yapmak icin evet erken davranmis olabilirim evet oyuncu kof cikabilir evet aranan kan ibaresi yanlis olabilir. Hatasiz kul olmaz. Sadece youtube goruntulerinde iceri sikca drive ettigini gozlemledim. Bizim bir delici guarda ihtiyacimiz var o acidan aranan kan olabilir.Bu oyuncuyu ilk izledigim an izlenimlerimi aktaracagim. Istatistik mini etek gibidir evet ama 2 gun once oynadigi macta 28 sayi,9 assist,4 ribaund almis. Hatta bunu 9-14 ikilik 2-4 ucluk, 8-8 serbest atis atarak yapmis. Son 3 mac cok yuzdeli atmis. Onemli olan tanilmis oyuncular degil, tanilmayan oyuncular kesif etmek. Oostende'nin transfer listesinde oldugunu belirmek isterim.

Neyse sevgili salih, tartışmayalım sen devam et. Adam geçen sene Türkiyedeydi ; aliağa 15 günde " bu ne lan " diyip kovdu diyorum, sen bana geçen maç 28 sayı attı diyosun. Kolay gelsin, ne diyeyim.

Stanley Robinson'u begendim. Ortaligi karistirdi epey, sert bir bicimde drive etti. mesafeli sutlari basari ile soktu. 8-10 ile. 1-1 ucluk, 5-7 serbest atis. Ikinci maci olmasina ragmen nbdl'de 22 sayi 5 ribaund ile oynadi ve bunu sadece 18 dakika icinde yapti. Tolliver gibi disaridan oynayan oyuncuda degil. Iceriden oynayan, atletik, sicrama ozelligi olan oyuncu. Andric gibi gucsuz degil,sert. En buyuk sorunumuz olan ribaund sorunu cozebilecek bir oyuncu. Kisace bizde is yapabilecek bir oyuncu.

Salih ben de bunu yazacaktım ama Ünsal Abi erken davranmış benden.

Oyuncunun istatistikleri iyi olabilir, beğenmiş de olabilirsin ama mutlaka alınmalı gibi ibareler yanlış.

Yukarıda söylemiş Ünsal Abi, Türkiye'ye gelmiş aradığımız kan ve 15 gün sonra kovulmuş. O istatistikleri nerede yaptığı da önemli kısaca.

Bu arada Leon Radosevic büyük ihtimalle ayrılıyormuş Cibona'dan.

Hani diyorum yönetimimizde vizyon olsa, bonservis filan ödeyip getirsek Radosevic'i ayaklarımız yere basmaz ama zor tabi.

Yapilsin artik gereken takviye(ler). Dünyada oyuncu mu yok X kisi olmazsa Y kisi olur alsinlar artik.

Umut veren tek profosyönel branşımız erkek basketbol takımı. Kesinlikle gerekli takviyeler yapılmalı.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
[quote="Samet Semiz":cnp46jh0]Umut veren tek profosyönel branşımız erkek basketbol takımı. Kesinlikle gerekli takviyeler yapılmalı.
Kesinlikle katılmıyorum Erkek voleybol ve Kadın basketbolda umut veriyor.[/quote:cnp46jh0]
Kadın basketbol ligde 2 takım olduğu için umut veriyor şuanda.
Transfer yapılmassa yine hayal kırıklığı yaşarız..

Futbol disinda tüm branslar arasinda Kadin Basket takimimiz en kötü takim, tabi Avrupa bazinda. Ligde Fener'den baska hic bir takim olmadigi icin tamamen aldatmaca gelen 3-5 galibiyet.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Salih ben de bunu yazacaktım ama Ünsal Abi erken davranmış benden.

Oyuncunun istatistikleri iyi olabilir, beğenmiş de olabilirsin ama mutlaka alınmalı gibi ibareler yanlış.

Yukarıda söylemiş Ünsal Abi, Türkiye'ye gelmiş aradığımız kan ve 15 gün sonra kovulmuş. O istatistikleri nerede yaptığı da önemli kısaca.

Bu arada Leon Radosevic büyük ihtimalle ayrılıyormuş Cibona'dan.

Hani diyorum yönetimimizde vizyon olsa, bonservis filan ödeyip getirsek Radosevic'i ayaklarımız yere basmaz ama zor tabi.
Mutlaka alinsin demedim. Oostende Eddie Gill'i, Ewe basket takimina gondermis. Oostende'nin diger guardi sakatmis, Wise'e Belcika yollu gozuktu. Ben stilini begendim, Darius gibi iceri drive etmesi ve bizim delici bir guarda ihtiyacimiz oldugunu vurguladim. Yanlismiyim ?

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Aliağa Petkim'de, kalbinde sorun çıkan ABD'li oyun kurucu Jeremy Wise ile yolların ayrılacağı açıklandı

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Aliağa Petkim'de, kalbinde sorun çıkan ABD'li oyun kurucu Jeremy Wise ile yolların ayrılacağı açıklandı

Genel Menajer Birtan Saka, zaman zaman bu tür şanssızlıkların yaşandığını belirterek, ?Fiziksel testler sırasında Wise?ın kalbinde küçük bir sorun tespit edildi Bu durum normal hayatını sürdürmesine engel değil, ancak konu spor olunca risk oluşturuyor Böyle bir sorumluluğu alamazdık? dedi

Kaynak:Fanatik

Salih benim bahsetmek istediğim şey, Amerika liglerini çok iyi takip ediyorsun, birçok oyuncu hakkında bilgi sahibisin, bu konuda saygı duyuyorum sana ama Amerika'dan istatistikle alınan ne oyuncular çürüdü gitti Türkiye'de.

Oyun stilleri çok farklı bir kere.

Daha önce mesela Antonio Daniels'ı önermiştin sanırım, o adam Türkiye'ye gelse iç saha maçlarında oynar, deplasman maçlarında oynamaz. Bu sebepler yüzünden NBA'de tutunamamış oyuncuların hiç katkısı olmaz takıma.

Anlatmak istediğim şey bu.

bizim pota altı için aklıma yeni bir isim geldi,onu pota altında buluşturup,besleyince neler yaptığını hepimiz cok iyi biliyoruz bu adam Kostas Tsartsaris.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...