2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Cezmi, Tsartsaris'i ancak rüyamızda transfer ederiz :D

Ilgauskas'i alalim dertler bitsin hem o boyuyla ribaund sorunu da cözülür :)

Çetin Yılmaz: Taylo R. Galatasaray'ın sistemine göre değil! ;)
J.Shipp hakkında soru işaretleri var :)

Can Gümrü' Alıntı:
Çetin Yılmaz: Taylo R. Galatasaray'ın sistemine göre değil! ;)
J.Shipp hakkında soru işaretleri var :)
x

Yalnız bu yorumu sezon basına ben böyle dusunuyordum benı cok yanıltılar dedı. Ikısı ıcınde Oktay hocanın onlara katıkları ve sımdı takım ıcınde cıddı rol aldıgından bahsettı. Hatta At sahıbıne göre kişner dıyerekten oyuncuların Oktay hocanın istediklerini yapmaya başladıgını ve üst düzey cabaladıgını bahsetti.

Basketbolda 20 yıldır şampiyonluğa hasret Galatasaray Cafe Crown, gelecek sezonun bombalarını şimdiden patlatmaya hazırlanıyor. Oktay Mahmuti yönetiminde lige iyi bir başlangıç yapan ve üçüncü sıraya yerleşen sarı- kırmızılılar, daha da güçlü bir kadro için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Sezon başında gündeme gelen Karşıyaka'nın pivotu Furkan Aldemir için devre arasında tekrar İzmir ekibinin kapısını çalacak olan Galatasaray, Efes Pilsen forması giyen 2.08 boyundaki Kerem Gönlüm'ü de renklerine bağlamak istiyor.

ÜSTÜNEL DEVREYE GİRDİ
Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ve vakit buldukça futbol maçlarını tribünden takip eden Kerem Gönlüm'e üstü kapalı teklif yapıldı. Yakın dostu olan eski sarı-kırmızılı yönetici Haldun Üstünel vasıtasıyla "Galatasaray'a gel artık Kerem" mesajı iletilen 33 yaşındaki milli yıldız, daha önce verdiği röportajlarında basketbolu sarı-kırmızılı takımda bırakmak istediğini dile getirmişti. Efes Pilsen'den ayrılması halinde Kerem Gönlüm'ün gelecek sezon Galatasaray forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu transferi heyecanla bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, forumlarda Efes Pilsen'in diğer yıldızı Kerem Tunçeri'nin de yuvaya dönmesi konusunu yüksek sesle dile getirmeye başladı. Ancak Kerem Gönlüm gibi sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kerem Tunçeri'nin ilk tercihinin Avrupa olduğu öğrenildi.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Basketbol/2010/12/07/gsaraya_gel_kerem

foruma girmeyi unutmuşum. :p
neyse umarım uzun transferi en yakın zamanda olur.kerem gönlüm bize gelir.
kerem tunçeride her zaman olduğu gibi gelmesin zaten. ;)
tabi bu haber doğru ise.

Kerem Gönlüm'ü almadan önce Furkan için yapılacak her şeyi yapmamız lazım zira Efes yerli bir uzununu kaybederse ilk ona musallat olacaktır.

Kerem Gönlüm gelmeye hazırım dedi, üstüne bir de Telekom'la birleşildi..Yıllar geçse de tazeliğini yitirmeyecek iki haber.

bu transferin asparagas haber olarak kalmasının tek sebebi galatasaray yönetiminin girişimde bulunmamasıdır.
daha öncede belirtmişdim, kerem gönlümle bire bir ve uzun uzadıya konuşmuşdum bu meseleyi. gercekden cok arzu ediyor bu formayı giymeyi. bizimde onu istememiz ve girişimde bulunmamıza kalıyor bu iş. ama malesef çok geciktik,en verimli döneminde ona giydiremedik bu formayı.. düşünsenize şu takımda birde kerem oldugunu..!

Kerem'i Telekomu bilmem de bu gidişle Furkanda o pozisyona gececek gibi. Yalnız şugerçek GS'ın basketbola bakışı taraftar ve yönetim anlaımda farklılaştı artık. Bu yüzden Basketbolumuzun geleceğini daha iyi görüyorum. Çok değil 2 sene önceyi bir hatırlayın GS başkanalrını kaç defa görürdünüz basketbol maçında? Bakış açısı değiştikçe beklenti ve transferlerin de değişmesi mutlak.

Furkan olayı hallolursa Türk basketbolu için de GS içinde büyük bir gelişim sağlanır. Karşıyaka da taraftar ne kadar heyecanlı osla da klüp hedefleri ve beklentileri oyuncunun dahasını vermesine izin vermiyor. Furkan-Cemal ikilisi bizi keyiflendirir. Kerem gelirse Yaşlı kontenjanına onu alır Haluk'u göndeririz gelmezse de gelmez. Ama Tunçeri gelirse, şu kadroya bile gelse büyük dinamizm sağlar.

artık erkek basketbolda inanılmaz umutlu bakıyorum geleceğe ama en önemlisi oktay hocamızı bırakmamalıyız hiç bir zaman .

Furkan-İlkan-Cemal

Olurda birde Kerem Gönlüm gelirse milli takımada ,ligede uzun yıllar damgamızı vururuz.

Vef Riga takiminda oynayan Artsiom Parakhouski, Wizards forumlarinda cok ovulmustu. Cajasol'a karsi istatistik olarak iyi basladi gibi gorunuyor. Izlemek isterdim. 12 dakika surede 6 sayi 4 ribaund.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...