2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Salih Coskun' Alıntı:
Futbol disinda tüm branslar arasinda Kadin Basket takimimiz en kötü takim, tabi Avrupa bazinda. Ligde Fener'den baska hic bir takim olmadigi icin tamamen aldatmaca gelen 3-5 galibiyet.
O kadar anlıyoruz basketten heralde aldanmayız merak etme.Bence Monuqie Curry sakatlanmasa bu sene cok buyuk ıhtimalle çifte kupa alıcaktık.Formda bir Seimone formda bir Fowles su sartlarda dahı saha avantajını alırsak Feneri alt etmemize yeter.Playoff lara kadar Curry donmesi yada yerine iyi bir takvıyede bu işi kolaylaştırır.

sene basında haluk yıldırım cok iyi olcak,takıma abilik yapacak,cok verım alırız diyen arkdasları bı gormek ıstıyorum,nerde haluk.

O mesajlar nerede bilmiyorum ama bende bir bakacağım şimdi,Haluk transferinin çok anlamsız olduğunu yazmıştık burada.

Polat'ı gönderiyorsun,Haluk Yıldırım'ı alıyorsun fark ne ? Takımda illa 40 yaşına merdiven dayamış bir oyuncu bulundurma zorunluluğumu var ? Hadi diyelim yıllarca Galatasaray'da oynamış bir oyuncudur ve onu takımda abi olarak tutarsın ama kariyeri boyunca ülker'de,beşiktaş'ta,telekom'da oynamış bir oyuncuyu Galatasaray'a abilik yapsın diye transfer etmek zaten çok anlamsızdı,bu sezon sonundada ya basketbol'u bırakacak yada bizim takımdan ayrılıp başka bir takıma gidecek boşu boşuna yapılmış bir transfer oldu.Onun yerine sezon başında daha genç bir oyuncu alınabilirdi.

Haluk'a en çok karşı çıkanlardan biri benim. Yazıları bulursanız görürsünüz. Ama Haluk'un iyi oynadığı maçlar da var. Hakkını yemeyin o kadar bence. Yine de ben takımda görmek istiyorum demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Benim nedenlerim sportif değil.

Sene basinda konusulanlar bize ne katacagindan ziyade gecmiste yasanan tatsizliklar ve bu sebeple ona karsi önyargili davranilmasiydi. Hic bir zaman Haluk alinmali demedim ama alinmasina da itirazim yoktu, faydali olacagini düsünüyordum. Bekledigim kadar olmasa da en azindan son Banvit galibiyetinde kilit oyunculardan biriydi bana göre.

Benimde Haluk konusundaki eleştirilerim performanstan ziyade diğer konular,sonuçta Haluk'tan çok büyük katkı beklemiyorum.Ama Haluk transferi yaz döneminde benim için hayal kırıklığı olmuştu.30'lu yaşlarının başında olan bir Haluk transferi için birşey demezdim ama biz taraftarız ve büyük bir kulübün,büyük beklentileri olan taraftarıyız 38 yaşında,kariyerinin sonuna gelmiş bir oyuncunun transferi biraz moral bozucu oluyor.Geçen yılda Polat'ın takımda olması benim moralimi bozuyordu,isteğim bundan sonra bu tarz basketbol hayatının sonuna gelmiş oyuncuların takıma alınmaması.

Haluk'un sportif anlamdada şu son sayfada eleştirilecek kadar başarısız olduğunu düşünmüyorum.Bir çok maçta takıma pozitif şeyler katmıştır.O yüzden haksızlık etmeyelim bence.

"Iverson için Beşiktaş'a gelirim"
Beşiktaşlı yöneticilerle biraraya gelen Alen Iverson?ın menajeri Gary Moore, ?Shaq ile sürekli görüşüyorum. Eski dostuyla birlikte oynamaya hazır. Bu transfer için aracı olurum? dedi.

bizle alakası yok ama
kıskanmadım da değil....

Bence Shaq gelse daha fazla yararı olur. Hem iverson2un oynamasını sağlar hemde dinamizm getirir. Shaq iverson gibi değildir renklidir halkla içiçedir imaj anlamında. Ama onun para sorunu yok ve Amerika dışına kolay kolay çıkmaz. Aşırı hayranı var. Twitterda bile en çok takip edilen ünlüler arasında sanırım ilk 10 da.

Tayfun Yurdagül' Alıntı:
[quote="Gökhan Ay":3mgyk0ub]LAZAROS PAPADOPOULOS gibi bir uzunumuz olsa ne güzel olurdu
Hakkatten Yunanistan'daki grevden sonra bu adam nereye gitti acaba ???[/quote:3mgyk0ub]

paok da hala

İnterbasket'de yazılan yorumlara göre ilgilenen başka takımlarda varmış ama büyük olasılıkla sezonu Hemofarm'da tamamlayacakmış dahası 500 bini bastıran alır denmiyor orada Hemofarm bırakmazsa bir yere gidemez deniyor.Doğrusu nedir bilemem .

Ekleme:Biraz daha baktım da arka sayfalarda 500 bin Euro -600 bin dolar gibi bonservislerden orada da bahsediliyor.Yaklaşık 1 milyon TL yani Furkan'a gerçekten 1.5- 2 milyon Tl verebiliyordu isek MAcvan'a da bu parayı verebilmemiz gerek.Ayrıca bir Yunan bir de İspanyol takımı varmış peşinde.

Kutay Çamcı' Alıntı:
İnterbasket'de yazılan yorumlara göre ilgilenen başka takımlarda varmış ama büyük olasılıkla sezonu Hemofarm'da tamamlayacakmış dahası 500 bini bastıran alır denmiyor orada Hemofarm bırakmazsa bir yere gidemez deniyor.Doğrusu nedir bilemem .

Ekleme:Biraz daha baktım da arka sayfalarda 500 bin Euro -600 bin dolar gibi bonservislerden orada da bahsediliyor.Yaklaşık 1 milyon TL yani Furkan'a gerçekten 1.5- 2 milyon Tl verebiliyordu isek MAcvan'a da bu parayı verebilmemiz gerek.Ayrıca bir Yunan bir de İspanyol takımı varmış peşinde.

Macvan o anlamda daha doğru yatırım bence.Zira kendisi avrupa basketbolcusu.Yarın öbür gün NBA denicem deme ihtimali daha az.Ama Furkan'ın bu hedefinin olduğu ve teklif geldiği taktirde aklının orada kalacağı kesin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...