2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Sanırım Ocak'ta ara transfer var (Basketbolu da kapsıyormu bilemiyorum), Schumpert'ı başka bir takıma satarız, lisansı Türk olarak çıkar. Sonra da bu takımdan kiralayarak oynatmaya devam ederiz. Acaba fazla mı abarttım :)

Sühan Cem' Alıntı:
Sanmıyorum Kutay. Devamlılık ilkesi gereği nasıl başlarsan öyle bitirirsin. Olabilseydi süper oalcağında sanırım hepimiz hem fikiriz. Ben macvan'ı geçtim Jasa'ya bile razı hale geldim:)

NAsıl başlarsan öyle bitirirsinde sorun yok am amevcut kurala göre ilk maça kadar başlamasan bile ilk maçtan sonra sadece yabancı statüsünde başlayabiliyorsun.Bir boş yabancı kontenjanı çok şey değiştiridi tabi doğru kullanacağımız var sayarsak.

Erhan Gür' Alıntı:
Sanırım Ocak'ta ara transfer var (Basketbolu da kapsıyormu bilemiyorum), Schumpert'ı başka bir takıma satarız, lisansı Türk olarak çıkar. Sonra da bu takımdan kiralayarak oynatmaya devam ederiz. Acaba fazla mı abarttım :)

Kurallar farklı olabilir ama böyle bir şey yapılırsa olur gibime geliyo.

Stephane Lasme bosta hala. . Caliskan, defansi olan bir uzun. Atletik olmasi, ribaund alabilmesi, bizim kriterlerimize uymasi artisi. Ustelik piyasada bosta olan en iyi oyuncularin basinda gelir kendileri. Euroleague tecrubesi olan, Partizan taraftarinin sevgilisi haline gelmis bir oyuncu. Sezon oncesi Boston ile sezon oncesi maclarina cikan, Doc Rivers'in takdirini kazanan bir oyuncu. Barniagni'yi ekarte edip vurdugu smac ise gorulmeye deger.

[youtube:1ouslqvx]http://www.youtube.com/watch?v=vzs0hplXa7A[/youtube:1ouslqvx]

Partizan taraftarlari kendisine geri don cagrilari bulunuyor. Lasme hamlesi cok guzel bir hamle olabilir. Kendisi bildigim kadariyla sorunlu bir oyuncu degil.

College kariyerinde 2006-2007 sezonunda, 1 sezonda triple double rekoru kirmis. Bunu yapan diger oyuncular ise ncaa kariyerinde Jason Kidd 1994 ve Michael Anderson 1986. Iste Lasme'nin yaptigi 4 triple double.

vs. St. Francis on 22 November (19 pts, 10 reb, 11 blocks);
vs. George Washington on 10 January (23 pts, 15 reb, 11 blocks);
vs. Rhode Island (18 pts, 12 reb, 11 blocks) on 8 February and
vs. La Salle on 28 February (17 pts, 10 reb, 10 blocks).

Ve oynadigi college'in blok rekorunu kirmis ( 399 ) 1 sezonda (168) blok vurmus, ve bir macta (11) blok vurma basarisi ile, Marcus Camby'i ekarte etmis

Partizan kariyerine bakarsak, 2008-2009 sezonunda Euroleague'de 3 mac oynadiktan sonra, o sezonun blok ve ribaund siralamasinda 3 macinin ardindan ikinci olmus. Partizan ile 1 sezonunu tamamladiktan sonra, 10.7 sayi, 6.6 ribaund ve 1.48 blok ortalamasi ile sezonu tamamlamis.

Baktigimiz zaman Tolliver ve Hosley hamlesine benzemiyecegine benziyor eger Lasme icin transfer girisimlerine baslarsak. O sezona gore daha oturmus bir takimiz ve Lasme transferi kimyamiza uyuyor. Tolliver gibi disardian oynayan oyuncu degil Lasme. Daha cok iceriden oynayan bir oyuncu.

Bizim sorunumuz ribaund cekebilecek ve vuracagi bloklar ile rakiplerinin korkulu ruyasi olabilecek bir oyuncu. Bu ozellikler Lasme'da varmi ? yukarida verdigim bilgilere bakarsaniz evet. Peki bu durumda Lasme aradigimiz oyuncu oluyor mu ? evet. Baska bir takim ile imzalamadan elimizi hizli tutmamiz lazim zira teknik ekibin transfer dusuncesi varsa.

Arkadaşlar merhaba. Cemal Nalga'nın cezası bittikten sonra takımımıza dönmesi konusunda yorumlar yapılıyor. Fakat benim bildiğim Cemal'in cezasını Türkiye'de çekmesi gerektiği. Yani yurt dışında oynadığı süre cezasından düşmüyor. Bu durumda da Cemal'in bir daha Türkiye'ye dönmesi zor gibi gözüküyor.

Hayır sonra cezada bir değişiklik yapıldı ve yurtdışında oynayabilme şansını elde etti Cemal. Hatta 2 ay kadar bunun için bekledi. Yönetimden bu konuda çaba istiyorum demişti. İşte bu anlamda biz Cemal ile sözleşmemizi dondurduk mu yoksa fesh mi ettik bilgim yok.

Son üç yıldır Türkiye'de forma giyen Shumpert, gelecek yıl Galatasaray'ın formasını Türk vatandaşı olarak terletecek.

Galatasaray TV Spikeri Veli Yiğit'in yaptığı açıklamalara göre; "Preston Shumpert Türk vatandaşı oldu; adı Mert Shumpert ama bu sezon yabancı statüsünde oynamaya devam edecek." Galatasaray'lı yöneticiler, sezon başında Türk olması için gerekli şartları tamamlayamayıp, Shumpert'ın bu sezon yerli statüsünde oynaması için elinde ki avantajı kaybetmişti.

Enes Kömürcü' Alıntı:
Son üç yıldır Türkiye'de forma giyen Shumpert, gelecek yıl Galatasaray'ın formasını Türk vatandaşı olarak terletecek.

Galatasaray TV Spikeri Veli Yiğit'in yaptığı açıklamalara göre; "Preston Shumpert Türk vatandaşı oldu; adı Mert Shumpert ama bu sezon yabancı statüsünde oynamaya devam edecek." Galatasaray'lı yöneticiler, sezon başında Türk olması için gerekli şartları tamamlayamayıp, Shumpert'ın bu sezon yerli statüsünde oynaması için elinde ki avantajı kaybetmişti.

Sözün bittiği yer.

Ndong gelsin,fenerbahce karsısındakı oyunu yine gözdoldurdu.

Mustafa Kaya' Alıntı:
Taylor'ın takımda yeri yok gibi görünüyor şuanda izlediğim Aliağa maçındaki gözlemlerime göre .

beklentilerin uzağında kaldı haa benim şahsen cok bir beklentim yoktu kendisinden ama gercektende zayıf kalıyor,ya zaten geldiği lig belli almanya liginin durum ortada,kalite ortada hangi kritere göre hoca tercih etti anlamak güç.

shumpert ın sözleşmesi 2 senelik ise bence seneye shumperttan türk olarak faydalanıp sene sonunda yollarımızı ayırıp shipp i türk yapalım uzun yıllar shippten faydalanabiliriz.

Bir oyuncu hakkınnda haftalardır söylenen şeylerin tek maçtaki hatta tek yarıdaki performansa göre değiştirilmesi bana çok büyük dirayetsizlik gibi geliyor.İnsanların en azından kendi düşüncelerine saygılarının olması gerektiğini düşünüyorum.

Tek maçla fikri değişenler yarın tek maçla bu adamı ipe koyacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...