2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

biz eğer final oynayıp ligi 2.bitirirsek euroleaguede ön elememi oynayacağız yoksa direkt mi katılıcaz

Eren Pardo' Alıntı:
biz eğer final oynayıp ligi 2.bitirirsek euroleaguede ön elememi oynayacağız yoksa direkt mi katılıcaz
Ön eleme oynayacagiz.

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Eren Pardo":xjrhwsg4]biz eğer final oynayıp ligi 2.bitirirsek euroleaguede ön elememi oynayacağız yoksa direkt mi katılıcaz
Ön eleme oynayacagiz.[/quote:xjrhwsg4]

peki baskettede torba kavramı var mı yani zor bi takıma düşermiyiz yada bu sene avrupada başarılı olup seribaşı olurmuyuz

Torba var tabiki ama ön elemede nasil oluyor benim de bir bilgim yok, bekleyelim simdi aydinlatir bir arkadasimiz :)

Eren Pardo' Alıntı:
Ön eleme oynayacagiz.[/quote]
Bundan emin misin Salih Abi?Benim bildiğim Türkiye Liginde Final oynayan, düzenli ve Eurucuptada başarılı bi takım olursak direk gruplara kalırız.

Burdan bir arkadas söylemisti daha bugün ismini hatirlayamadim. Ama öyle biliyorum. Kafami karistirdin simdi Yigit:)

Sistem biraz karışık A lisansına sahip takımların kendi liglerini (play-offu kast ediyorum) nerede bitirdiği B lisansı alacak akımlar açısısından önem taşıyor.Örneğin bizim ligimizii FB ve Efes sürekli domine ettiği için Türkiye şampiyonuna ayrılan B lisans kontenjanı sürekli boşa gidiyor (hak listede bir altta yer alan takıma gidiyor Türkiye ligindne başka bir takıma gitmiyor).

Sonuç olarak şampiyon olursak direk kalırız final oynarsak çok çok büyük ihtmal öneleme oynarız (dediğim gibi lig finalisti olursakda belki küçük bir olasılık olabilir hesaplamak lazım ama varsa bile çok küçük bir ihtimal)

Kutay Çamcı' Alıntı:
Sistem biraz karışık A lisansına sahip takımların kendi liglerini (play-offu kast ediyorum) nerede bitirdiği B lisansı alacak akımlar açısısından önem taşıyor.Örneğin bizim ligimizii FB ve Efes sürekli domine ettiği için Türkiye şampiyonuna ayrılan B lisans kontenjanı sürekli boşa gidiyor (hak listede bir altta yer alan takıma gidiyor Türkiye ligindne başka bir takıma gitmiyor).

Sonuç olarak şampiyon olursak direk kalırız final oynarsak çok çok büyük ihtmal öneleme oynarız (dediğim gibi lig finalisti olursakda belki küçük bir olasılık olabilir hesaplamak lazım ama varsa bile çok küçük bir ihtimal)

teşekkürler

seneye direk euroleague katiliyoruz insallah. Efes dükkani kapatiyor. 2. hak bize düsüyor. efes ten arta kalan 2 kerem, sinan güler gibi oyunculari aldik mi tamamdir bu is. bekle bizi Avrolig.

Fatih Hısım' Alıntı:
seneye direk euroleague katiliyoruz insallah. Efes dükkani kapatiyor. 2. hak bize düsüyor. efes ten arta kalan 2 kerem, sinan güler gibi oyunculari aldik mi tamamdir bu is. bekle bizi Avrolig.

Henüz çok erken bunları konuşmak için.

milyonlarca euroluk yatırım yapan bir takım olan efes pilsen kapatılsa bile amblem ve isim değişikliği ile lige devam eder kulübü kapatacaklarını sanmıyorum.

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Eren Pardo":1mmiq7ve]biz eğer final oynayıp ligi 2.bitirirsek euroleaguede ön elememi oynayacağız yoksa direkt mi katılıcaz
Ön eleme oynayacagiz.[/quote:1mmiq7ve]
peki Efes seneye kapatilma ihtimali yüksekmis.. cibonayla birlescekmis .. seneye ikinci takim bence bu senenin efes final oynarsa ülkerle.. biz 3. olursak efesin kapatilma ihtimali nedeniyle belkide biz gideriz direk.. olamamzmi böyle biseey : ) ?

Kesin bir dille ön eleme oynayacagiz dedigim icin suc bende, cok biliyormus izlenimi verdim siz de haliyle sordukca soruyorsunuz :)

Benim pek bir bilgim yok bu konularda kural ne diyor bilmiyorum. Simdi Uleb'in elinde bir siralama vardir, kulüplerin son yillarda Avrupa kupalarinda elde ettikleri derecelere göre degerlendirildigi. Burada 2 sanslari var, hangisi uygulaniyor bilmiyorum. Ya bu siralamayi gözönüne alip, cekilen takimin yerine Avrupa genelinde en yüksek puani olan takimi alirlar, ya da cekilen takimin Türk takimi oldugu icin, Efes'ten sonra gelen en basarili Türk takimini alirlar.
Bu kez unutmayayim, sonuna da "Bildigim kadariyla"yi ekleyim hemen :)

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
[quote="Fatih Hısım":3h3amgop]seneye direk euroleague katiliyoruz insallah. Efes dükkani kapatiyor. 2. hak bize düsüyor. efes ten arta kalan 2 kerem, sinan güler gibi oyunculari aldik mi tamamdir bu is. bekle bizi Avrolig.

Henüz çok erken bunları konuşmak için.[/quote:3h3amgop]

Arkadaşlar efes seneye yok.Kısa zamanda açıklanır.Efesi seneye cibona zagreb efes pilsen adıyla seyredeceğiz.Kerem Gönlüm'de seneye çok büyük aksilik çıkmazsa Galatasaray forması giyecek.Umarım Ender de kısa zamanda kararını verir(avrupa mı Galatasaray mı) de takımımız formasını giyer.

Efes çekilirse dengeler ciddi şekilde değişir. Beşiktaş'ı pek hesaba katan yok ama Beşiktaş, Banvit, Trabzon ya da başka bir takımda kaliteli yerlileri toplayarak on plana cıkabilir. Telekom'dan sonra Efes'in de çekilmesi benim açımdan olumlu gelişmeler değil.

Neyse, seneyi dusunmeden once bu yılı dusunmek lazım. Efes bir iyilik yapacaksa, asıl bu sezon ihtiyacımız var.

Seneye Efes dağılmasa bile sorun yok. Hatta dağılmaz inşallah, Shumpert yerli statusunde Cemal'in cezası doluyor, İlkan geliyor yani bizim açımızdan sorun yok, aslında Efes'in yerlilerine o kadar ihtiyaç da yok seneye. Ama kotu senaryo Efes'in dağılıp, oyuncularının diğer takımlara giderek, en az bizim kadar guclu hatta belki daha guclu rakiplerimizin oluşma ihtimali. Gerçi ligin basketbol kalitesi açısından iyi olur, bencil dusunmezsek.

Yılların Tau Ceramica'sı nasıl Caja Laboral olduysa Efes Pilsen'in de benzer bir şekilde ismini değiştirip yine bu ligde mücadele etmesi lazım. Ben şahsen hiç sevmesemde Efes'siz bir lig istemem.

Yöneticilerimiz artık Avrupa'da ki yöneticiler gibi profesyonel düşünmeyi öğrenmeli.

Arkadaşlar efes seneye yok.Kısa zamanda açıklanır.Efesi seneye cibona zagreb efes pilsen adıyla seyredeceğiz.Kerem Gönlüm'de seneye çok büyük aksilik çıkmazsa Galatasaray forması giyecek.Umarım Ender de kısa zamanda kararını verir(avrupa mı Galatasaray mı) de takımımız formasını giyer.

kaynak nedir?

Kerem Gönlüm kalır, İlkan gelir, Cemal gelir, Shumpert 3 oynar Andric kalır, Ermal kalır.

Cemal mi Kerem mi derseniz demeyin en iyisi :) cevap uzak ara belli :)

en iyisimi Ndong gelsin.yanınada her türlü kusatma altında 3lük sokmayı becerebilen lakoviç..

Cemal, Ermal, Andric
İlkan, Rancik, Kerem Gönlüm. Pota altımız bu olursa diğer sezon Andric veya Rancik yollanır malesef. Ama minimum 5 saf pota altı oyuncusu şart 3 pivot 2 pf gibi veya tersi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...