2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Efes dağılıyorsa onlardan Sinan ve Keremleri isterim şahsen. Gönlüm muhtemelen gelir ancak Tunçeri avrupaya bir transfer daha yapabilir. Sinan da aynı şekilde.

Sinan Güler avrupaya gitmek diye tutturmazsa bize gelir kesinlikle.Gönlüm öyle bir durumda direkt bizde diye sayarız. Tunçeri'nin piyasası çok iyi ona bir şey diyemiyorum.

İçinden çıkamadığım için soruyorum. Farz-ı misal Kerem T, Kerem G., Sinan güler, Furkan ,İlkan ve Cemal geldi diyelim. Takım kadrosu nasıl şekillenir? Tutku, Ermal, Evren ve Caner ve Mert'in kalacağınıda düşünerek söylüyorum bunu.

Sühan Cem' Alıntı:
İçinden çıkamadığım için soruyorum. Farz-ı misal Kerem T, Kerem G., Sinan güler, Furkan ,İlkan ve Cemal geldi diyelim. Takım kadrosu nasıl şekillenir? Tutku, Ermal, Evren ve Caner ve Mert'in kalacağınıda düşünerek söylüyorum bunu.

Hepsi gelmez ki abi ne yaptın :)

Yoo hepsinin gelmesinde sorun yokki İki Kerem alınabilir rahatlıkla. Cemal ve İlkan cepte zaten. Furkan için mücadele ediyoruz. Vir Sinan Güler muallak.

PG- Tutku- Göksenin-Taylor
SG- Shipp- Evren-Melih
SF- Mert-Haluk-Caner
PF- Rancik
C - Andric- Ermal- Sertaç şu andaki kadro. İlkan katılacak Cemal'in katılma ihtimali yüksek. Ciddi ciddi ben düşündüğüm de içinden çıkamadım.

PG:Kerem Tunçeri-Tutku Açık
SG:Josh Shipp-Evren Büker-Melih Mahmutoğlu
SF:Mert Shumpert-Caner Topaloğlu
PF:Kerem Gönlüm-Furkan Aldemir-İlkan Karaman
C:Luksa Andric-Ermal Kurtoğlu-Cemal Nalga
baya iyi bir kadromuz oluyor.

Tugay senin verdiğin kadroda üstelik sadece 2 yabancımız oluyor. Vay anam vay :) Yani anında istediğimiz yere merhem koyma şansımızda oluyor.:)

Gönlüm ve Furkan'ı alabilirsek Cemal'e gerek kalmaz zaten :) Yani Furkan yada Cemal'den birini almak daha mantıklı, 2si birden olmaz. İlkan zaten geliyor. Rancik ile yollar ayrılır.

Gönlüm, İlkan
Ermal, Furkan(Cemal), Andric
5lisi uzunları oluştursa;

Haluk zaten seneye olmaz muhtemelen, Melih, Sertaç, Göksenin'den de 2si olmaz diye düşünüyorum, kiralık vs yollanabilir.

Tunçeri ve Sinan'a ben kesin gelirler gözüyle bakmıyorum o yüzden pek sorun olmaz gibi. Gelirlerse de zaten Koç mutlaka ona göre çalışmasını yapar :)

Tunceri kariyerini bu forma altinda noktalamasza ayip eder bence. bu camiadan yetismis böyle bir oyuncu borcunu geri ödemeli bir sekilde.

Takıma istediğim oyuncu takım oyunu oynayacak öne çıkmayacak. Misal Hidayet'i ben bedava gelse istemem. Sağolsun Oktay hoca istediğimiz gibi takım yarattı. Her maç maçın oyuncusu kim diye düşünüyoruz. Aklımıza bir çok kişi geliyor 3 isim yazmak için.

Cemal genç adam ve EuroLeague'de pişiyor. Gelirmi, sözleşmemiz varmı hiç bilgim yok. Ama Cemal'in bu seyirciye koşacağına inanıyorum. Furkan için o kadar bonservisler ödenecekse gelmesin. Ama Kerem Gönlüm ve Kerem Tunceriyi her türlü görmek isterim bu forma altında. Emre'nin dediği Uzun rotasyonu bu yüzden bana da mantıklı geliyor Üstelik sadece bir uzunla halletmiş oluyoruz uzun rotasyonunu. Ermal dışında yaş sorunu oluşabilecek de yok. Umarım takımı bozmadan takviyeleri iyi şekilde yapabiliriz.:)

O değil de şimdiden gelecek sezonun kadrosunu falan kurmaya çalışıyoruz :p En iyisi şimdiki takımın keyfini çıkarmak yalnız Keremleri seneye bizde görmeyi çok isterim o ayrı :)

Ermal-Cemal
Kerem Gönlüm-İlkan-Rancik
Shumpert-Caner
Shipp-Sinan Güler-Evren
Tutku Açık-Kerem Tunçeri

Buna razıyım ben ya :) 2 yabancı oldu ama :)

Melih ve Göksenin 2. lisansla kiralanabilir.

Yok bunun matematiğini yaptım. Çünkü takım ısrarla transfer yapmıyorsa, demektir ki "beklentiyi yükseltmeyin önümüzdeki sezona hazırlanıyoruz" mesajı vermek olabilir.

Sühan Cem' Alıntı:
Yok bunun matematiğini yaptım. Çünkü takım ısrarla transfer yapmıyorsa, demektir ki "beklentiyi yükseltmeyin önümüzdeki sezona hazırlanıyoruz" mesajı vermek olabilir.

Ben buna razıyım gerçekten ileriyi düşündüğümüzü göstermek için yapılıyosa bu iş kabul ederim bu sezonu yarı final veya finalde kaybetmeye :)

Fatih Hısım' Alıntı:
seneye direk euroleague katiliyoruz insallah. Efes dükkani kapatiyor. 2. hak bize düsüyor. efes ten arta kalan 2 kerem, sinan güler gibi oyunculari aldik mi tamamdir bu is. bekle bizi Avrolig.
Efes Pilsen'in kapatacağını sanmıyorum. Kapatsa bile pilot takımı Pertevniyal adıyla devam eder.

Valla Efes bu şartlarda giderse kapar şubeyi arkadaşlar.Şüpheniz olmasın bundan.

Ülkede içki reklamı yasak olduğundan dolayı Efes Pilsen basketbola bu denli yatırım yapıyordu.Her sene reklama vereceği tonla parayı bu şubeye aktarıp çok daha iyi reklam yapıyordu.Bu avantaj ortadan kalktığı anda Tuncay Özilhandır bu işe devam etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...