2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

qyntel woods ya da eric daniels 3 numarada canavar olur. kafası atınca delircek adam da lazım sonuçta bu takıma. kanbersiz düğün olmaz :)

Garip garip oyuncular onermeyın lutfen careyi uzakta aramaya gerek yok.Al Furkanı yenile jasa ile mıke ın sozlesmeyı 2 sene Furkanlada 3 seneligine anlas tamamdır.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Garip garip oyuncular onermeyın lutfen careyi uzakta aramaya gerek yok.Al Furkanı yenile jasa ile mıke ın sozlesmeyı 2 sene Furkanlada 3 seneligine anlas tamamdır.

Furkanı almak acaba o kadar kolay mi ?

qyntel woods bize gelmek isterse biz garip oyucularla işimiz yok deyip geri çeviririz sorun yok :

Woods cok sorunlu bir oyuncu yeteneğini bende biliyorum az cok merak etme sen orasını.Zaten bize gelmez gelirsede cok yuksek bir paraya gelir ve %99 yatar.Gereksiz bir oyuncu gereksiz hayaller ayakları yere salam basan duzgun kalitesinden ve mentalitesinden suphemiz olmayacak oyuncularla bu seviye de basarılı olabiliriz ancak. Bu oyuncular belli zaten tekrar etmenin lüzumu yok. bEN woods gibi oyuncu istemem.

Peki merak etmem ben . Emir kipi kurmak istediğiniz istediğinzi başka konu var mı :) .

Ben yetenekli yeteneksiz demedim zaten

Zaten bize gelmez demek . Olurda gelirse istemeyiz bizde .

Zaten gelmiyecek bir oyuncu ustunden tartısmanında bir anlamı yok.Emir kipi kullanmak istedigim baska konu da yok aslında :) Ama woods mu jasa mı dersen woods daha yeteneklı olmasına ragmen ben gs formasıyla jasa yı gormek ısterim dogrusu

Fatih Solak konusunda hâlâ bir girişimimiz yok mu? Kalan Türk uzunların en iyisi şuan kendisi. İlk 5 olmasa da rotasyon için faydalı olacaktır.

Ömer Aşık Chicago Bulls'ta
10 Temmuz 2010 10:54 | NTVSpor.net

Milli basketbolcumuz Ömer Aşık, NBA takımlarından Chicago Bulls ile anlaştı. Son olarak Fenerbahçe Ülker forması giyen 24 yaşındaki pivot, gelecek sezon NBA'de forma giyecek beş Türk oyuncudan biri olacak.

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
Fatih Solak konusunda hâlâ bir girişimimiz yok mu? Kalan Türk uzunların en iyisi şuan kendisi. İlk 5 olmasa da rotasyon için faydalı olacaktır.
olacaktır ama istediği ücret çok fazla

Bence 5 yabancı fazla bize.4 Yabancı yeter.3 yabancı oyuncumuz olduğununa göre 1 yabancı oyuncu almamız gerekiyor.onun için hüseyin Beşok bence bu sene için bize çok yararlı olur.Bence 1 yabancı hakkımızı 3 numara için kullanmamız gerekiyor.4 Numara pozisyon için Türk oyuncu bulmamız gerekiyor.Ama şuda olabilir.Erdemir pivot oyuncusu bildiğim kadarıyla 3 senesi doldu.Onu türk yapabiliriz.Ama kesinlikle 4 yabancı yeter bize.Belki bu sene sampiyon olamayız ama kemik bir kadro oluşturup öbürkü yıllarda iyi yabancı ve türk birkaç takviye ile sampiyon olabiliriz.Öbürkü sene cevheri mutlaka almamız gerekiyor.Bildiğim kadarıyla sözleşmesi öbürkü sene bitiyor.

david_lee_dixon_100_100.jpg

trabzon_itu.jpg

İlk önce Tekel sonraları Selçuk Üniversitesinde ve geçen yıllarda da 2.ligde İTÜ-Erdemir-Olin Gençlik ile oynayan David LEE Dixon 3 yıl oldu sanırım bir devşirme olayı olsa iyi olur, size ve kişilik olarak uygundur bence...

Olin yapmaya çalışıyordu o işi ve yaptı sanırım .Olin'in sözleşmeli oyuncusu yerli statüsünde oynarsa onlar için oynayacak.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Olin yapmaya çalışıyordu o işi ve yaptı sanırım .Olin'in sözleşmeli oyuncusu yerli statüsünde oynarsa onlar için oynayacak.

Teşekkürler bildiriminiz için...

Gerçekten piyasa da böyle size ve oyun bilgisi iyi oyuncular pek fazla değil gerçi bu yılki hızlı olması beklenen oyun sistemimiz içinde pek uygun olmayabilirdi ama derinlik açısından yararlı olurdu...

rica ederim

Birde sanıyorum çok disiplinli bir oyuncu olmayabilir .Hoş olmayan alışkanlıkları olduğunu ima eden yorumlar okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi Mahmudi'nin çalışmak isteyeceği bir oyuncu olmama olasılığı yüksek

Temmuz ortası olacak yaz ligini mi bekliyoruz acaba

Kutay Çamcı' Alıntı:
rica ederim

Birde sanıyorum çok disiplinli bir oyuncu olmayabilir .Hoş olmayan alışkanlıkları olduğunu ima eden yorumlar okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi Mahmudi'nin çalışmak isteyeceği bir oyuncu olmama olasılığı yüksek

Temmuz ortası olacak yaz ligini mi bekliyoruz acaba

O zaman Selçuk Üniversitesi'nde yapılan operasyonda gözaltına alınanlardanbirisi değildi ama neyse zaten 2.lig olupta tam düzgün oyuncu olması çok zor daha önce gelenlerde de yapılan yorumlarda maçtan sonra ''uçanların'' olduğu yönündeydi...

İyi bir çaylak ABD'li bulunabilir ama Oktay koç ne kadar 5 numaralarda çaylaklar ile çalışmak ister kestirme çok zor değil ama piyasa ve hedefler düşünüldüğünde olmayacak bir deneyimde değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...