2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Nereden nereye geldik?? omer/furkan/domercant derken 3uncu 5inci sinif oyuncular (35lik huseyin, fatih, olinin yabancisi) gelsin der olduk.. bu sene de belli oldu.. bizi yillardir bu hallere getiren, fulkere samaroglani yapan isbilir yoneticilere de cok selllammmm olsun..

Dixon'ı canlı izlediniz mi bilmiyorum ama ben İTÜ'de en az 4-5 maçını izledim,bizle uzaktan yakından ilgisi olmaması gereken bir oyuncu,tahminim %30'la falan serbest atış atan 2.ligin dahi en yavaş oyuncusudur.

Edirne'li bi ablayla da evlendi, tam Türk oldu Dixon..=)

Ayrıca İlkan iyi oyuncu, uvv süper be abi diyerek İlkan-mania grubuna katkımızı yapmış olalım. Kim, nerede, kaç dakika izledi ki bu çocuğu bu kadar alınma ısrarlısıyız bilemedim. Bursa'lı arkadaşlar varsa alınmasınlar üzerlerine, illa ki izlemiştir onlar.

İlkan Tofaş da bile geçen sezon 10 dakika falan oynadı ortalama sanırım . Tofaş Ruziç'i aldığına göre muhemelen bu sezon da birinci opsiyon olmayacak onlarda da.

Birazda çaresizlik ve belirsizlik yüzünden böyle oluyor. Aslında bundan sonraki transfer stratejimizi de bilmiyoruz.

Bundan sonra alınacak yabancı sayısı 1 mi 2 mi bilmiyoruz.2 yabancı ise birincisi kesin uzun dersek ikincisi hangi poziyona.

Sertacı aldık gözü ile bakarsak bir de yabancı uzun 4 kişilik olacak bir yerli uzun daha alınacak mı ?

Geçen sezonlarda bu kadar belirsiz olmuyordu gelişmerden daha fazla haberdar oluyorduk

gecen hafta için perşembeye kadar kesin gelişmeler olacak deniyordu ancak birşey olmadı. engin,kaya,ömer,sinan,furkan gibi bircok sınıf atlatacak oyuncuya talip olup hiçbirini alamamak gercekden umut kırıyor önümüzdeki sezon için. şimdiyse gecen sene 10 dk ortalamayla oynayan fatih için olmazsa olmaz falan diyoruz. gercekden yazık...

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
[quote="Mert Demirci":2si0t6rq]uzun bi pivot ve 3 numara transferiyle kadro tamamlancak....
5=Furkan Aldemir 3=Simas Jasaitis[/quote:2si0t6rq]
furkan olmadı kardeşimm.....3 içinde inşallah simas olur....

Dixon'u kimseye vermeyiz,onu bu sene Edirnede izleyeceğiz.Dixon,Olin'in müdürünün ismini aldı.Yeni adı Edip Dixon.

KSK yonetimi acıkladımı ben duymadım.Sen basket subesinin acıklamasını diyosan ben o acıklamaya guvenmıyorum. Yani yonetim acıklamadıkca kesin bisey yok demektir bence.

dixon bence gereksiz olur sertaçı aldık diyelim fatihte kalsın birde 4numara 3 numaraya 2 isim ayrıca çok lüks olacak ama 5numaraya bir isim daha alınabilir .

Saim Karakuzu' Alıntı:
dixon bence gereksiz olur sertaçı aldık diyelim fatihte kalsın birde 4numara 3 numaraya 2 isim ayrıca çok lüks olacak ama 5numaraya bir isim daha alınabilir .

FAtih'in yanında Bir 4 numara 2 üç numara Bir de 5 numara etti 4 . nasıl olacak piyasada yerli kalmadı doğru düzgün ve 2 yabncı hakkımız var sadece oda 5 yabancı düşünüyorsak.

Zaten Olin'in yarısı Galatasaraylı olacak.Can akın'ı aldık,Tufan ersöz bitti gibi.Sıra Fatih solakta.Bi de sorun şu ben Olin-Galatasaray maçında hangi tribünde oturacağım,kararsızım.

Cezmi Turalp' Alıntı:
Zaten Olin'in yarısı Galatasaraylı olacak.Can akın'ı aldık,Tufan ersöz bitti gibi.Sıra Fatih solakta.Bi de sorun şu ben Olin-Galatasaray maçında hangi tribünde oturacağım,kararsızım.
Böyle bir sorunun varsa Olin tarafında otur.

Yahu ne Dixon'ı Allah aşkına, biri ortaya laf atıyor arkasından yürüyor herkes. Dünya yerinden oynar, Dixon Florya'ya gelirse diyeyim de kapansın konu. =)

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Yahu ne Dixon'ı Allah aşkına, biri ortaya laf atıyor arkasından yürüyor herkes. Dünya yerinden oynar, Dixon Florya'ya gelirse diyeyim de kapansın konu. =)

Peki kimler gelirse şaşırmayalım :) ipucu var mı ?

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Edirne'li bi ablayla da evlendi, tam Türk oldu Dixon..=)

Ayrıca İlkan iyi oyuncu, uvv süper be abi diyerek İlkan-mania grubuna katkımızı yapmış olalım. Kim, nerede, kaç dakika izledi ki bu çocuğu bu kadar alınma ısrarlısıyız bilemedim. Bursa'lı arkadaşlar varsa alınmasınlar üzerlerine, illa ki izlemiştir onlar.

Burada ben ısrar etmedim ama yanlış bilmiyorsam bunu dillendirenler Can Akan ve bendim...

Ben bu cocuğu 2007'de ki Karadeniz Olimpyatlrında izledim ilk olarak, kendisindeki potansyeli ve alınması gerektiğini o zaman da dillendirmiştim.

Üstüne gidilirse oyun tarzı Mehmet Okur'a yakın demiştim.

Trabzon'da 5 maçını izledim ve alınması konusunda ısrarcı olmadım ama olabilecek kadar izledim ve güveniyorum...

Bunun yanı sıra, 2 sene önce Tofaş'ın 1. lige çıkma maçlarında 6 maçını daha izledim.Hepsinde de belli potansiyelin üstünde performans sergiledi...

Bu seneki Ümit Milli Maçları yarım yamalak izledim tam hkim değilim ancak bu oyuncunun yaklaşık olarak 15 maçını izleyen biri olarak söylüyorum ki, amaç yapılanmaksa alınması gereken bir isimdir İlkan.

bu arada muratcanı bizmi istemedik acaba,yoksa isteyipdemi alamadık (ki bunu düşünmek istemiyorum,hadi efese,ülkere kıyasla tercih edilmiyoruzda, bizim yerimize antalya tercih ediliyorsa vay halimize) gercekten merak ediyorum.. evet başdan o kalburüstü isimlerin konuşuldugu günler bende sıcak bakmıyordum muratcana ama şu kadroya bakınca keşke alınsaydı diyorum.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":3bnjfam7]dixon bence gereksiz olur sertaçı aldık diyelim fatihte kalsın birde 4numara 3 numaraya 2 isim ayrıca çok lüks olacak ama 5numaraya bir isim daha alınabilir .

FAtih'in yanında Bir 4 numara 2 üç numara Bir de 5 numara etti 4 . nasıl olacak piyasada yerli kalmadı doğru düzgün ve 2 yabncı hakkımız var sadece oda 5 yabancı düşünüyorsak.[/quote:3bnjfam7]
kutay abi yanlış anlamışsın ben sertaç ve fatihten sonra bir 5numar yabancı alınırsa lüks olur ama alalım dedim :) birde 3 ve 4le kapatırız transferi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...