2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Saim Karakuzu' Alıntı:
dixon bence gereksiz olur sertaçı aldık diyelim fatihte kalsın birde 4numara 3 numaraya 2 isim ayrıca çok lüks olacak ama 5numaraya bir isim daha alınabilir .

Vallahi ifadeler gayet açık ne yazdı isen onu anladım .

Birde 4 numara 3 numaraya iki isim demişsin.

Bir 4 numara 3 numaya iki isim eder 1+2 = 3 . Bizim 2 yabancı hakkımız var Birde lüks olanı yaparsak 3+1=4 eder. 1-2 tane daha kaliteli yerli bulmak lazım :) ama piyasada kalmadı malesef

Kutay abi bende isim olsa sitede yazıyor olur zaten.=)

Burak; dediğim gibi kişisel değildi o. Can'ın da sevdiğini biliyorum, potansiyelli de çocuk ama İlkan-mania şeklini almış bir durum var başlıkta, her sayfada en az 2 postta adı geçiyor. Okutsak başlığı atlar gelir hani o derece.: ) Yoksa İlkan'ın gelişime açık oyunu tartışılmaz.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Kutay abi bende isim olsa sitede yazıyor olur zaten.=)

Burak; dediğim gibi kişisel değildi o. Can'ın da sevdiğini biliyorum, potansiyelli de çocuk ama İlkan-mania şeklini almış bir durum var başlıkta, her sayfada en az 2 postta adı geçiyor. Okutsak başlığı atlar gelir hani o derece.: ) Yoksa İlkan'ın gelişime açık oyunu tartışılmaz.

Yapılanmak için İlkan yanında da Deniz Kılıçlı için birşeyler karalayalım da ikisi gelsin 4 ve 5 numara ihtiyacımız olmaz uzun süre :)

Saim Karakuzu' Alıntı:
dixon bence gereksiz olur sertaçı aldık diyelim fatihte kalsın birde 4numara 3 numaraya 2 isim ayrıca çok lüks olacak ama 5numaraya bir isim daha alınabilir .

Peki Saim,umarım isteklerin bunlarla sınırlıdır... :)

Yapılanmak iyi güzel itirazım yok da kalan 2 yabancı (tabi 2 ise sayı) biraz da günü kurtarsın biraz heyecan yaratsın taraftarda.

İlkan'ı alsak iyi olur ama yerli genç uzun bonservisleri inanılmaz uçtu .MAkul sınırları geçer sanırım Tofaş'ın talebi de.

Ekleme "Vassilis Spanoulis'in yeni sezon oynayacağı takım konusunda kararsızlığı sürerken, Panathinaikos 27 yaşındaki yıldız oyuncunun ayrılması ihtimaline karşı alternatif arayışlarını da sürdürüyor. Adaylar arasında son 2 sezondur Unicaja Malaga'da forma giyen Omar Cook'da bulunuyor. Yoncaların yeni point guard adaylarından biri olan Cook, geride kalan sezon Malaga'da 8.9 sayı ve 6.0 asist (ACB'nin sayı pası kralı oldu) ortalamalarıyla oynadı.

28 yaşındaki Karadağ pasaportlu ABDli oyuncu, ayrıca İtalyan devi Montepaschi Siena'nın da ilgi alanında bulunuyor."

Anlaşmak üzere olduğumuz iddaa edilmemiş mi idi kendisi ile talipleri PAna ile Siena :)

Konuyla biraz alakasız ama cokda alakasız değil aslında. Bu oyunda hep bazı oyuncular nedense hakkından cok bazılarıda az saygı gormustur.B u btun dunyada boledir.Turkiye den ornek verirsek Engin Atsür, Oguz Savas,Bekir Yrangume,Tutku Acık,Sinan Guler,İlkan Karaman isimleri hep abartılmıstır basketbolseverler arasında nedense Cenk Akyol,Ender Aslan,Ömer Onan ,Haluk Yıldırım , Mutlu akpınr,gibi bazı isimler ise hep kucumsenmistir. Halbuki bu 2 kategoriye yazdıgım isimler aynı duzeyde hatta kimi zaman 2. kategoridekiler oburlerinden daha bile iyidir. Bunun sebebini anlamak guc gercekten.

Ümitlerimiz KAradağ'a da yenildi.

3/0 Ümitlerimizin performansı .

Mevcut genç yetenelerimizi biraz gözümüzü de büyütüyor olmayalım. Furkan 3 vakta kadar kesin NBA olucak deniyor ama mesela kendi yaş grupunda draftexpress sitesinin sıraladığı değerlendirmede iyi bir yeri olması şöyle dursun alınmamış bile .

Sonuç olarak FMF'in Miroslav Raduljica için 1 milyon Avro istediği konuşuluyordu ki Efes muhtemelen bununda altında bitirdi transferi KSK' ya bizim önerdiğimiz iddaa edilen rakam yaklaşık 1 milyon Avro FBÜ'nün önerdiği iddaa edilen rakam ondan da fazla ki Miroslav Raduljica Furkan'a nazaran daha tecrübeli bir oyuncu ve belkide kendi yaş grupunda en iyi oyuncu durumumda.

Gözümüzü karartıp çılgın bonservisler vermemek gerek belki de.

Furkanın yarısı civarında bir rakama bitti; Raduljica transferi. O nedenle gerçekten de, Aziz Nesin hikayesindeki arsa tüccarları gibi davranmamak lazım, 25 liralık arsaya en son " diğerinin bir bildiği vardır " diye 170 lira veren adamlar gibi. Furkan tamam, eyvallah da 2 trilyon falan, uçuk rakamlar.

Bilgi için teşekkürler Ünsal bey.

Maric için de konuşulan rakamlar keza Furkan'ın yarısı civari ne kadar doğru bilmiyorum ama anlaşılan çok da hatalı değil.

Sonuç olarak belli yaşa gelmiş oyncuları değerinin üzerine almanın mantıksız olması gibi genç oyuncuların da elbet var bir ederi .

Tabi bu paraya maric in raduljica nın 2 katına yakın bir paraya KSKnın Furkanı satmamasıda cok garip.Ancak cok buyuk hedefi olan takımlar bunu yapar.Yeni sezonda bi final oynarlarsa anlarım ama onun dısında her sonucta zararlı cıkmıs olurlar bence

Artsiom Parakhouski hakkında bilgisi olan var mı ? Yani izlemiş olan ?

21 sayı 13 ribaund gibi istatistikleri var NCAA'da (big south konferansıymış nasıl bir konferans bilmiyorum ama BİG-& içerisinde değil)

Yaz liginde Boston'da oynuyor gerçi bir maç oynamış 18 dakika 4 sayı 10 Rebo

Onu biliyorum Kutay abi gerçekten iyi pivot ama bizim sistemde biraz daha hareketli pivota ihtiyaç var.Omar Samhan ondan daha iyi gider bize.Onunda aynı kalibrede istatistikleri var ve o da bu yıl ki draftta seçilmedi.

Erdal Avcı' Alıntı:
Onu biliyorum Kutay abi gerçekten iyi pivot ama bizim sistemde biraz daha hareketli pivota ihtiyaç var.Omar Samhan ondan daha iyi gider bize.Onunda aynı kalibrede istatistikleri var ve o da bu yıl ki draftta seçilmedi.

Teşekkürler Erdal

Brian Zoubek nasıl peki gerçi 2.16 sanırım o da ağırdır olmaz mı ? Anladığım draft edilmeyen pivotlardan iyilerinden biri hiç birini izlemediğim için netten okuudklarıma çok güvenmiyorum.

Bu arada geçen yıl Hendrix'i öneren sen miydin MAccabi'ye gitti bu sezon ?

hendrix değişik bir adam. istikrarsız denemez ama her maç farklı oynuyor. HAni busu iyi busu kötü denecek bi oyuncu değil. O gün ne yapabiliyorsa ordan devam ediyor. Bence iyi bir oyuncu

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Tabi bu paraya maric in raduljica nın 2 katına yakın bir paraya KSKnın Furkanı satmamasıda cok garip.Ancak cok buyuk hedefi olan takımlar bunu yapar.Yeni sezonda bi final oynarlarsa anlarım ama onun dısında her sonucta zararlı cıkmıs olurlar bence
Yerli oyuncuların Türkiye piyasasındaki fiyatları ile yabancıların fiyatlarını karşılaştırmak çok doğru değil bence.

Zoubek seçildi bildiğim kadarıyla..Onun dışında Parakhouskiyi bende izlemedim ama seçilemeyen en iyi pivot olarak gösteriliyor..Tabi izlemek lazım..izleyenlerin yorumları da önemli ama ben kendim izleseydim daha sağlıklı bir yorum yapabilirdim

sonuçta furkan da bulunmaz hint kumaşı değil. Biraz abartıldı gibi geldi. Hatta bence FUrkan olayında bi bit yeniği var gibime geliyor.

Can Akan' Alıntı:
Zoubek seçildi bildiğim kadarıyla..Onun dışında Parakhouskiyi bende izlemedim ama seçilemeyen en iyi pivot olarak gösteriliyor..Tabi izlemek lazım..izleyenlerin yorumları da önemli ama ben kendim izleseydim daha sağlıklı bir yorum yapabilirdim

Yok draft edilmemiş Zoubek

Charles Garcia 5 numaya oynayabilir mi peki ?

Deniz Baskın' Alıntı:
sonuçta furkan da bulunmaz hint kumaşı değil. Biraz abartıldı gibi geldi. Hatta bence FUrkan olayında bi bit yeniği var gibime geliyor.
İnşallah bu yazki transfer görüşmeleri Furkan'ı olumsuz etkilemez,Karşıyada'da kalması daha hayırlıysa Karşıyaka'da kalsın,Türk basketbol'u için çok faydalı olabilecek bir oyuncu kendisi,İnşallah Karşıyaka'da kendini çok iyi geliştirip Nba'ye gider,Büyük takımlarda alamadıkları zaman bu genç çocuğa çamur atacaklarına biraz alt yapılarına önem versinler,Biz bu oyuncuya talip oluyoruz tabiki böyle bir hakkımız var vede böyle bir oyuncuya ihtiyacımızda var fakat fenerbahçe'nin furkan'a ihtiyacı olmamasına rağmen sırf bizim almamamız için araya girmeside çok çirkin bir olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...