2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video izlemek istiyorsan favori pivotlarımı söyleyeyim.Erazem Lorbek, Ante Tomic, Milovan Rakovic.Bunlar sadece izlemek için, transferle ilgisi olamaz.:)

Radosevic olursa çok iyi olur Furkan'ı almamıza gerekte kalmaz,zaten İlkan Karaman'da gelecek çok kaliteli ve genç oyunculardan oluşan bir pota altımız olacak.

İlkan-Andric
Ermal-Radosevic-Sertaç

Önümüzdeki sene Kerem Gönlüm'ün de artık bu formayı giyeceğini düşünüyorum.Yıllardır adam bas bas bağırıyor.Bu yaz olur gibime geliyor.

milovan rakovice baktımda eurocup elemesinde eledıgımız st.petersburgdakı vıdeoları cıktı.aratınca sıena falan dıyo.sıenadaysa mumkun degılde.spartaktaysa almak zor olmasa gerek

Eren Akın' Alıntı:
Önümüzdeki sene Kerem Gönlüm'ün de artık bu formayı giyeceğini düşünüyorum.Yıllardır adam bas bas bağırıyor.Bu yaz olur gibime geliyor.
İnşallah olur,pota altında yürekten oynayan 2 yerli oyuncumuz olacak eğer transfer gerçekleşirse ( Ermal & Kerem )

Erdal Avcı' Alıntı:
Rancik kovulmadan yapılacak transfer hiç bir işimize yaramaz.Sadece boş yere para harcanmış olur.

Erdal, ayıp ediyorsun cidden. Bizler de dile getirdik, buraya yazdık takımda zayıf halka olarak göze çarptığını ama bu kovulmak sözü hoş olmamış. Rancik ne yaptı, saygısızlık mı terbiyesizlik mi de kovulsun ? Kişisel bir problemin var sanırım kendisi ile ama burası kişisel sorunlarını çözeceğin yer değil...

Erdal Avcı' Alıntı:
Daha çok yabancı sınırlaması için söylemiştim Tugay.Ve evet Rancik'i sevmiyorum.

Sevmeyebilirsin. Ama kovulmak gibi bir tabir kullanamazsın Radoslav için.

Sonuçta kovulmak tabiri argoya giriyor. Yollarımızı ayırmak gibi değil yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...