2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir uzun gelecek ise önümüzdeki cuma gününden sonra yerli olma ihtimali kalmayacak.Kiralık dönemide bitiyor çünki ve İlkan'ın biz gelme olasılığı da kalmayacak (bizim oyuncumuz Tofaş'da kiralık durumda bu durumdaki bir oyuncunun geri dönmeside kiralık dönemi içersinde mümkün).

Mevcut yerli uzunlardan kimseyi alamayız gibi geliyor.Nedim Yücel alınabilse BJK alacaktı.Ümit Sonkol Bornova'nın en iyi oyuncusu konumunda.Barış Hersek'i Antalya bırakamaz.KSK'nın Furkan konusundaki tutumu malum.TT Fatih'i bırakabilir onuda biz istemeyiz sanırım.

Yabancı dışında pek olasılık yok gibi Taylor'dan sadece Avrupa'da yararlanıp bir yabancı uzun alıp 6 oyuncuyu ligde rotasyona sokmak mümkün ama bu da ne kadar verimli olur bilemiyorum.

Doğan Aksu' Alıntı:
Beşiktaş Lofton'u alıyormuş,rakiplerimiz büyük oynuyor,bizim de son ve en önemli takviyemizi gerçekleştirmemiz gerek.
Kemp,Serkan Erdoğan ve Loftonla görüşüyorlarmış.
Beşiktaş Loftonu alsın.Biz Serkan Erdoğanı alalım

Herkes haklı olarak uzun ihtiyacından bahsediyor ama Shumpert gibi skorer bir oyuncu bazı maçlar hariç beklenen katkıyı veremiyor gibi.

Faceten Eyüp abiyle konuştum,kendisi yabancı bir 5 numaranın geleceğini söyledi.İsim sordum ama fakat alamadım daha doğrusu bilmiyormuş :)

Avrupa sahnesi gerçekçi olmak gerekirse buyuk ihtimal kapandı bu sezon için. Avrupa için yabancı getirmenin anlamı kalmadı kısacası, lig için getireceksen de hem Bosman kuralını hem de 3+2'yi düşünerek hareket etmek gerekli. Sadece 1 uzun transferiyle sorunlar çözülmez ama bir dengeli ve güçlü bir rotasyona sahip olabiliriz.

Galatasaray Cafe Crown, yabanci bir pivot transferi icin calismalarini sürdürüyor. (Kaynak: Eyüp Yildiz)

haber verilmiş şimdi baktımda çok heyecanlandım :) liderliği kaybetmeden yapılsaydı fena mı olurdu şimdi ne değiştircek merak ediyorum.avrupaya umutla bakmamı saglıcak bu transfer en azından

isim konusunda bişey duyan oldu mu ya da su durumda kim gelebilir kimi istersiniz falan.bize gelip kadroyla birlikte şampiyonluk getirebilcek bi uzun söyler misiniz? biraz heyecanlandım. :)

Yinede çok geç kalmış sayılmayız pivot transferi için,biraz daha erken olsa güzel olacaktı ama sonuçta transfer yapılacak olması güzel ama gelecek oyuncu kim merak ediyorum,inşallah ribaunt'larda çok etkili ve pota altını kaplayan dominant bir pivot gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...