2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 5 # Jerry Johnson

Aykut Ogut' Alıntı:
@eyüp yıldız
takıma bir uzun Türk yada yabancı oyuncu düşünülmüyor mu? tek eksiğimiz bu şuan
Düşünülüyor ama nasıl yapılacak o belli değil.

Eyüp Yıldız' Alıntı:
[quote="Aykut Ogut":1jistade]@eyüp yıldız
takıma bir uzun Türk yada yabancı oyuncu düşünülmüyor mu? tek eksiğimiz bu şuan
Düşünülüyor ama nasıl yapılacak o belli değil.[/quote:1jistade]

Eyüp hocam sizce takımıza uygun verimli olabilecek boşta olan veya alabileceğimiz Türk veya yabancı uzunlar kimlerdir?

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Eren Pardo":dj90d6os]cenk gelirse olucaklar şöyle olur uzun transferi yapılır rochestie gideer shipp tribüne çıkar ama şu anda shipp sakatken (eğer ciddiyse) bu 2-3 haftalık süreçte rochestie gitmez diye düşünüyorum

Öyle bir şey asla olmaz olamaz.[/quote:dj90d6os]

o zaman şöyle olabilir cenk gelir ilkanı alıp tofaşa sertaç-göksenin-melih 1.5 yıllığına kiraya verilebilir ciddi anlamda rtotasyonları gelişir ayrıca bizzdende çok bişey almaz

Aykut bey, kimle ilgileniyor bilmiyorum, ama bir uzun takviyesi yapmanın yolları aranıyor, bir kaç kez sorma fırsatım oldu, söylenen bir uzun takviyesi yapmak istiyoruz nasıl olacağı belli değil oldu.

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Aykut bey, kimle ilgileniyor bilmiyorum, ama bir uzun takviyesi yapmanın yolları aranıyor, bir kaç kez sorma fırsatım oldu, söylenen bir uzun takviyesi yapmak istiyoruz nasıl olacağı belli değil oldu.

bunu bilmemizde güzel demekki öyle bir takviye yapma fikri var umarım yaparlar. bilgi için teşekkürler Eyüp bey.

Melih Özkul' Alıntı:
Eyüp abi Barış Hersek olamaz mı? Oyuncu önerilerine de yazdım ama cevap veren olmadı.
Nasıl olacak? Antalya zaten sınırlı bir takım, sence gönderirmi?

Eyüp Yıldız' Alıntı:
[quote="Melih Özkul":2ncfcokt]Eyüp abi Barış Hersek olamaz mı? Oyuncu önerilerine de yazdım ama cevap veren olmadı.
Nasıl olacak? Antalya zaten sınırlı bir takım, sence gönderirmi?[/quote:2ncfcokt]

Ben de onun için sordum bir şekilde anlaşma yolu sağlayamayız mı acaba diye. Sonuçta Barış Hersek yıllarca Efes'in kadrosunda bulunmuş, Milli takıma çağrılmış bir oyuncu. Hedefleri olan bir takımda oynamak istemez mi?

Melih, Barış gelmek ister ama kontratı var, kulübü izin vermez. Antalya'yı zor günler bekliyor, birde Barış giderse iyice dibe vururlar.

Eyüp abi gelecek uzun yabancı olarak mı düşünülüyor peki,zira bizi taşıyacak türk uzun yok şuanda gözlemlediğim kadarıyla piyasada

rakiplerimiz transferler yaparken efes-murray fener-saras hatta avrupadan elenmiş beşiktaş bile hüseyin-lofton (muhtemel) transferlerini yaparken avrupa ve ligde yukarıları hedefleyen biz uzunlarda bu kadar açık sorun varken sadece jerry takviyesiyle kalamayız. 6. yabancıya sıcak bakılmıyorsa luksa yada radodan birini yollayıp yerlerine daha tamamlayıcı olan bize katkı sağlayabilecek bir oyuncu alınabilir. Geçen sezonun büyük bir kısmını 2 uzunla geçiren bir takımdık biz yeterki uzunlar birbirlerini tamamlasınlar

Bence Radoslav Rancik'in yollanıp Benjamin Eze'nin[ya da bossman başka bir uzunun] alınması pota altındaki sorunlarımız bitirir.Malum şu haldeki Rancik'e pota altı oyuncusu gözüyle bakmak mümkün değil.Uzun bir 2 ya da 3 numara gibi oynuyor.

Erdal Avcı' Alıntı:
Bence Radoslav Rancik'in yollanıp Benjamin Eze'nin[ya da bossman başka bir uzunun] alınması pota altındaki sorunlarımız bitirir.Malum şu haldeki Rancik'e pota altı oyuncusu gözüyle bakmak mümkün değil.Uzun bir 2 ya da 3 numara gibi oynuyor.
Eze milanoyla anlaşmış.

Erdal Avcı' Alıntı:

Her maç yaklaşık 10 dakika süreyle 5 numara bile oynuyor Rancik.

Şaşırdım...

Takımdan oyuncu ayrılmaz bu saatten sonra, 1 kişi gider takım bütünlüğü bozulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...