2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlam uçuşlardayız sanırım :) Sıkıcı derslerde defterime kurduğum kadrolar geldi aklıma birden bu isimleri görünce :)

Ndong yüzünden kac defa siteden uzaklastırıldım ama olursa yıne ndong dıyorum:)

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Pota altına Schortsanitis ve Ndong transferlerinin olma ihtimali Dwight Howard'ınki ile aynı,%0
Abartma arkadaşım sanki Avrupanın en iyi 5 numarasından bahsediyorsun, evet iyi oyuncudur ama o büyüttüğün kadar değil.

Söylermisin B.N'Dong'un EL'de yada genel olarak Avrupada ne başarısı var? Oysaki GSCC'un Eurocup'ta yarı finali var artı gelecek için hedefleri belli ki EL bileti veren bir kupada da halen şansı olarak mücadele ediyor. Seyirci kitlemizde belli, Barca bırakır mı bilmem ama bize gelmemesi için hiçbir neden yok yeterki vizyon iyi anlatılsın.

Taylor hala neyi bekliyoruz şu adam için anlamıyorum göndermek yerine bir uzun almak bu kadar mı zordur ya bjk 3 transfer yapıyor sonradan biz burda 4 aydır bir tarafımızı yırtıyoruz şu takımın ihtiyacı var malesef nasıl görmez yönetim ,teknik heyet anlamak güç .

Onur Karakuzu' Alıntı:
Taylor hala neyi bekliyoruz şu adam için anlamıyorum göndermek yerine bir uzun almak bu kadar mı zordur ya bjk 3 transfer yapıyor sonradan biz burda 4 aydır bir tarafımızı yırtıyoruz şu takımın ihtiyacı var malesef nasıl görmez yönetim ,teknik heyet anlamak güç .

Taylor ve Rancik gönderilip yerine kaliteli 2 avrupalı oyuncu gerekiyor...

Birincisi, alternatif azlığı varken pota altı gönderip pota altı oyuncusu almak bence saçma olur. O yüzden Rancik gitmemelidir diye düşünmekteyim. Kaldı ki bir oyuncu gidecekse bu Rochestie yada Jerry olmalı bana göre. Bugünkü aldığı süreye bakarsak da buna en yakın isim Rochestie'dir.

Ayrıca sezon yarılanmış, Avrupa yarılanmışken de 2 oyuncu gitmez bence. Maksimum 1 oyuncu gönderirler..

Rochestie gitmeli, uzun gelmeli. Tutku-Evren halleder bir numarayı. Jerry de D-Wash'un çekildiği gibi iki numaraya çekilerek oyun kurmasından ziyade biraz penetre etmesine izin verilmeli.

taylor gönderilip çok iyi bir uzun alınmalı standart biri alınacaksa hiç gerek yok. rancik de gönderilmeli ama sanırsam sezon sonu yollarlar artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...