2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[/quote]

5 numarada sorun falan yok gayet iyi götürüyo Kuqo-Andric ikilisi.[/quote]
susarak gülüyorum.evet 5 numara süper tüm hedeflere götürür bu uzun rotasyonu bizi!

Hayır ben gayet ciddiyim uzunlarımız orta alana kadar rakip kısalara baskı yapıyo nasıl ortalama 10 ar ribaund alcaklar basketboldan bu kadar anlıyosunuz işte(uğur abi sen hariç)

5 numarada sorun falan yok gayet iyi götürüyo Kuqo-Andric ikilisi.
Ferhat Karakoç' Alıntı:
susarak gülüyorum.evet 5 numara süper tüm hedeflere götürür bu uzun rotasyonu bizi!

Ne olcak daha Ömer-Semih Nba'de onlardan sonra en iyi 5 numara kesinlikle Kuqo'dur Oğuz falan değildir bence. Yabancı seçimi daha iyi olabilirdi ama Andric'te gayet etkili

Alperen ciddiysen diyecek bişeyim yok :) Kendi görüşündür..

Burda kimse Ermal kötü Andric kötüde demedi.Sen kendinde diyorsun Ermal-Andric 5 numarada iyi diye.Fenerin pota altına baktınmı yada Efesin istersen yazayım senin düşüncene bişey demiyorum bu uzunlar bizi belli bir noktaya getirir ama Ermal sakatlandı diyelim napcaz varmı bi B planımız?

Fenerin pota altı:Kaya-Lavrinonic-Oğuz-Vidmar-May-Mirsad

Efesin pota altı:Kerem G.-Vujcic-Roberts-Raduljica-Nachbar(daha çok 3 numara gibi oynuyor)

Yanlış yada eksik yazmadıysam bi bak karşılaştır.

Alperen Küçük' Alıntı:
Hayır ben gayet ciddiyim uzunlarımız orta alana kadar rakip kısalara baskı yapıyo nasıl ortalama 10 ar ribaund alcaklar basketboldan bu kadar anlıyosunuz işte(uğur abi sen hariç)
Bu kadar yazan basketten anlamıyor(uğur abi sen hariç :) ) Alperen.

Uğur Güven' Alıntı:
Alperen ciddiysen diyecek bişeyim yok :) Kendi görüşündür..

Burda kimse Ermal kötü Andric kötüde demedi.Sen kendinde diyorsun Ermal-Andric 5 numarada iyi diye.Fenerin pota altına baktınmı yada Efesin istersen yazayım senin düşüncene bişey demiyorum bu uzunlar bizi belli bir noktaya getirir ama Ermal sakatlandı diyelim napcaz varmı bi B planımız?

Fenerin pota altı:Kaya-Lavrinonic-Oğuz-Vidmar-May-Mirsad

Efesin pota altı:Kerem G.-Vujcic-Roberts-Raduljica-Nachbar(daha çok 3 numara gibi oynuyor)

Yanlış yada eksik yazmadıysam bi bak karşılaştır.
Daha bir de Ersin Dağlı var Efes'te pek kullanmıyorlar ama. Uzun sorunu bizim takımımızın çözülmesi gereken birinci sorunudur bence de. Ama eğer Avrupa'da önümüze büyük bir hedef koymuşsak tabi, iyi bir Avrupa'lı uzunla çok iyi işler yapabiliriz. Lig için ise yabancı hakkının nasıl kullanılacağı çok önemli ki orada işler bayağı karışıyor. Ama koça güvenimiz tam o halleder. ;)

Sezon başından beri 3 uzunla yola çıkmamıza anlam veremiyorum,isterse ligde takım mağlubiyetsiz olsun ben bunu hala saçma buluyorum.En basit takımlarda bile 4 uzun var,biz hem ligde hem avrupa'da hem türkiye kupasında mücadele ediyoruz ve süre alan 3 uzunumuz var ( ermal,rancik,andric ) sertaç'ta süre alan bir oyuncu değil o yüzden onu saymıyorum eğer uzun transferi yapmadan yola devam edersek bu saçmalığın bedelini öderiz.

Tamam pota altı sorunumuz var ama sorun 5 numarada değil ki 4 numarada sıkıntılıyız.

Anlamıyosan banane değil işte burda boş boş şeyler yazmayın 2 mağlubiyetten sonra buraya türemeyin.

Alperen Küçük' Alıntı:
Tamam pota altı sorunumuz var ama sorun 5 numarada değil ki 4 numarada sıkıntılıyız.

Anlamıyosan banane değil işte burda boş boş şeyler yazmayın 2 mağlubiyetten sonra buraya türemeyin.
Şu birinci söylediğini başta söylesen eyvallah ayrıca kayıt tarihine bakarsan 2 mağlubiyetten sonra mı burada olduğumu yoksa hep burada olduğumu görürdün :)

Lafayette transferi yattı!
Beşiktaş Cola Turka, Oliver Lafayette'nin transferinden vazgeçti!
Siyah beyazlı yönetimin transferi için anlaştığı ve iki gündür sağlık testlerinden geçen Lafayette'nin kardiolojik açıdan ağır spor yapmasının sakıncalı olduğu belirlendi. Ortaya çıkan bu durum üzerine Beşiktaş, Lafayette'nin transferinden vazgeçti!..

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Oliver Lafayette'nin sağlık durumu ile ilgili siyah beyazlı kulübün internet sitesine şu açıklamayı yaptı:

"Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'a transferi planan Oliver Lafayette'nin dün ve bugün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yapılan geniş kapsamlı tetkiklerinde kardiolojik açıdan ağır spor yapmasının sakıncalı olduğu belirlenmiş ve gerekli ileri tedavisi için kendisine önerilerde bulunulmuştur.

Bu nedenle Oliver Lafayette'nin Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'a transferinden vazgeçilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.”

Kaynak: Maraton.com.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...