2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bekliyorsunuz ki? 6.yabancıyı mı?

Evet Gazanfer. Jerry, Shipp, Shumpert, Andric, Rancik şuanki yabancılarımız. İyi bir uzun takviyesi yapılırsa; Amerikalı olması dahilinde Jerry zaman zaman kadro dışında kalır. Avrupalı olursa da yine Jerry ve bazen de Rancik tribüne geçer. İddialıyız diyorsak bunları yapmamız gerekir.

Tabi alınacak bir isim olursa kaliteli olması dahilinde gelmesi iyi olur. Açıkçası Jerry gibi daha çok kapalı kutu bir yabancı alınacaksa hiç alınmasın.

Taylor'ın gitmesiyle kontenjan açıldı, yapılacak bir uzun transferi ile bir gömlek büyürüz.

Taylor ile beraber zaten 6 yabancı vardı, ben onu saymamıştım.

Jerry tribüne gitmez, giderse tek guard Tutku kalır. Shipp ile Shumpert zaten gitmez.

Uzunumuz yok diyip uzun alıp diğer uzunlarımızı tribüne göndermek de çok mantıksız.

Sonuç olarak Türk oyuncu dışında transfer yapacağımızı pek düşünmüyorum açıkçası. Sene başından beri İlkan diyorum. Tofaş yine uzun almış, dakikaları iyice azalacak orada, keşke şimdiden gelse ama düşünülmüyor sanırım.

Hayırlısı neyse o olsun...

Gazanfer İlkan'ı alamıyoruz artık. Transfer penceresi kapandı.

Daha önce dediğim gibi Evren-Tutku bir numarayı götürür. Sakatlık durumunda uzunlardan biri çıkar tribüne (ki bu büyük ihtimalle Rancik olur). Gerektiğinde Jerry iki numara oynar. Bir takviye bize çok fazla seçenek sağlayacaktır.

Alacağımız oyuncunun özelliklerine göre Rancik veya Andric tribüne gidebilir,buda çok büyük bir sıkıntı değil...
Yapılacak şey çok basit,bunu bilmem kaçıncı dereceden bilmem kaç bilinmeyenli denklem haline getirmek komik açıkcası...
Bir takım 3 uzunla oynayabilir,yeterki bu 3 oyuncu birbirini tamamlasın...
En basitinden alırsın Ermal'i tamamlayacak bir uzun,Andric ilede Shumpert'i bunlarla rotasyona sokarsın...Yani Shumpert 4 numarada daha fazla kullanılır...Rancik'de tribünde bekler sakatlık vs. halinde kadroya girer gerekeni yapar...

Bu örnek bir yol,daha birsürü yol sayılabilir,bunu düşünmek zor değil kanımca,basit bişey...

Not olarak tekrar ekleyelim:

Mantık şu uzun sayısının 4-5 olması vs. değil,birbirini tamamlayan uzunları bulmak...Akılda kalıcı olması açısından tekrarlayayım dedim...:D

Nette gözüken hala Krasnie Krilya Samara'da olduğu.

tavıtırda sevgili panpası o'neal aşiretinin yüz karası jermaine'e rusyada mutluyum hocu su çok güzel sende gelsene tarzı bişeyler demiş.

gel gelelim aradığımız ya da aramamızı istediğimiz oyuncu brezec değildir herhalde.pozterizesların aranan oyuncusu, gayet ağır , orta mesafe şutu olan , post up falanda az biraz biliodu galiba(bak emin olamadım şimdi )

bize böyle kavruk suratlı trambolin takmış 4.5 bi abdli lazım.ayrıca kontratı falan çok yüksek brezecin.rus takımlarının tüpçü patronları parayı savuracak yer aradıkları için brezec'te benim neyim eksik lan deyip koptu geldi aldı kontratı.sanki 3 yıllık 7.5 milyon dolar diye bişey hatırlıyorum ama sallıyoda olabilirim :)

Tsylor'ı gönderdiğimize göre bir oyucu alacağız gibime geliyor. Yoksa Taylor tribünde otururdu sakatlık olduğunda falan yararlanırdık ondan. Zaten alacağı parayı verip yolladığımıza göre bir oyuncu alırız heralde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...