2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tsylor'ı gönderdiğimize göre bir oyucu alacağız gibime geliyor. Yoksa Taylor tribünde otururdu sakatlık olduğunda falan yararlanırdık ondan. Zaten alacağı parayı verip yolladığımıza göre bir oyuncu alırız heralde :)

Bir uzun gelirse,yine bir uzun tribüne gidecek.Bu yüzden ben gerçekten kaliteli bir oyuncu geleceğini tahmin ediyorum.Alınmayacaksa Taylor'u göndermek mantıksızlık olur.Alınacak kanımca.

Sponsorluk konusu vardı yeni sisteme geçince uçmuş galiba konu bulamadım, o yüzden buraya yazayım. Başkan Divan'da Telekom'a fena gider yaptı. Şehir efsanesi olan basketbolda TT ile birleşme işi olmaz artık. :)

Sponsorluk konusu vardı yeni sisteme geçince uçmuş galiba konu bulamadım, o yüzden buraya yazayım. Başkan Divan'da Telekom'a fena gider yaptı. Şehir efsanesi olan basketbolda TT ile birleşme işi olmaz artık. :)

Bence o işin olması zaten çok zordu, şimdi daha da zorlaştı. Ülker bize boncuk dağıtarak fenerle birleşti. Ülke genelinde her kesime hitap eden firmaların, çok fazla göz önünde bulunan bir branşta sadece bir klübe birleşme tarzında büyük yardımlar yapacağına pek ihtimal vermiyorum.

Erman Kunter'in bir ropörtajını hatırlıyorum sponsorlukla ilgili. "Bir tane büyük ve tek sponsor yerine, çok sayıda küçük sponsorluklarla maddi gelir sağlıyoruz" gibilerinden birşeyler söylemişti. Bu sistem bana daha mantıklı geliyor. Daha köklü ve bozulması zor bir yapı olur.

Bir uzun gelirse,yine bir uzun tribüne gidecek.Bu yüzden ben gerçekten kaliteli bir oyuncu geleceğini tahmin ediyorum.Alınmayacaksa Taylor'u göndermek mantıksızlık olur.Alınacak kanımca.

bilmediğim için soruyorum sahada 6 yabancı bulunduramıyor musun ? Ben sadece Amerikalı sınırlaması var diye biliyordum bu yüzden Taylor tribünde diye biliyordum eğer öyle bir durum varsa gereksiz olur kim gidecek tribüne ?

Kupayı aldıktan sonra açıklansa bir transfer.Sevincimiz ikiye katlansa.Şampiyon olabiliriz düşüncesine girsek.Fena mı olur? Çok mu şey istiyorum :D

başlamışken göndermeye rancik in gönderilmesi lazım onun yerine 4-5 oynayan bir oyuncu taylor yerine de bir 3 numara alınır ..tabi yılın bu zamanında nerden bulacaksın bu oyuncuları

Artık ligde normal sezon için idare edebilicek durumda olsakda playoff ve avrupa için mutlaka dış 2 lik ve 3 lük tehdidi olan bir 3-4 veya 4-5 almamız lazım yabancı olarak
1-2 de evren tutku j.johnson göksenin melih ve canerle idare ederiz ama yukarda sölediğim gibi bir uzun şart !!!

Gelde yanma Şampi reis Türk olabilseydi.Hiç hesap kitap işine bulaşmıcaktık.Ligde hala zirvede ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından olacaktık. Uzun transferini sabırsızlıkla bekliyorum.Hiç isim bile geçmedi ama Taylor boşuna gitmedi heralde kesinlikle biri gelecektir.

Oyuncu ismi önerilmesin onun başlığı ayrı denmişti en son hatırladığım kadarıyla.Öneriler aldı başını gidiyor :D Adminlerden uyarı almayın :D

Hadi Kasun yine önerilebilecek bir oyuncu, her ne kadar daha çok 4 numarada eksiğimiz olsa da ama Kambala gibi oyuncuları önermeyelim lütfen.

Şimdi biri Fitch yazacak, ben o potayı dövdüğü en kritik maçı yazacağım, Malik Dixon filan derken Dawkins'e kadar yolumuz var :)
Kambalayı şu aralar çok iyi oynadığı için söledim yanlış anlaşılmasın ama o son çare olarak düşünülsün isterim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...