2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değiştirme mevzusunu bilmeyen yok tabiki neden yazılmış o önemli. Eğer Fener alacak diye yazılmışsa normaldir yazılması. Fener başka bir yabancı ile 4 numarayı kapayacaksa May niye geldi o zaman.

Fülker salı günü mesai saatine kadar oyuncu alabilir euroleague için.Saldırıyorlardır o yüzden.Garbo sadece euroleague için gelmeyecektir,sanmam.Sonra bize kalır bence :)

Bana 2 gün içinde iyi kötü birini getirceklerdir gibi geliyor.Garbajosa'da olabilir.Basarlar parayı sadece Avrupa için bile ikna ederler bu yaştaki oyuncuyu.Bakalım kimseyi almazlarsa iyi olur bizim için,ayrıca F4 zaten yalanda iyice yalan olur.

Peki forum ahalisine yöneltiyorum bu soruyu? Garbajosa diyelim.Gerekli bir hamle mi bizim için?

Haberle ilgili dedikoduyu Interbasket'te okuduktan sonra soluğu Sloven sitelerinde aldım ve biraz bakınmak yetti; Vlado Ilievski'ye PAO ilgisi olduğu geçilen şu haberde, Union Olimpija'nın bir diğer tecrübeli kısası Saso Ozbolt için de 2 Türkiye temsilcisinin girişimde bulunduğu yazılmış. Bunlardan biri ve en mantıklısı G.Saray, Rochestie sonrası böyle bir girişim olabilir sanırım. Diğer isim için haberde "Efes Pilsen" kullanılmış ama o kısım gerçek dışı gözüküyor. G.Saray bu sene oldukça başarılı adımlar atıyor, Jerry Johnson ile buna (bana göre) ufak bir ara verseler de Ozbolt çok mantıklı bir hamle olabilirdi. Şimdilik "olmamış" gözüküyor; sonuçta sözleşmeli, kulüpler seviyesinde çok iddialı bir ülkenin olmasa da ciddi bir basketbol ekolünün temsilcisinde, hedefleri olan bir takımda forma giyen bir oyuncudan bahsediyoruz. Dediğim gibi, şimdilik Ozbolt Union Olimpija'da kalmış gözüküyor, şimdilik...

http://markonunyeri.blogspot.com/2011/02/saso-ozbolta-talip-var.html

Rancik savunmada gayretli ama hücumda yok...
Bize acil bir uzun takviyesi gerekli, hatta PG'den daha önce...
Bence eğer bir sakatlık yaşamazsak Evren ve Tutku ile PG idare edilir, Jerry J. da kadroda tutularak gerekli anlarda kullanılır. Ama uzun şu an çok acil lazım. Üstelik böyle kritik bir virajdayken...
Eğer ULEB de yolumuza devam etmek istiyorsak, lig için şampiyonluğu zorlamak istiyorsak...
Yıldız olması gerekmiyor, takıma katkı versin yeterli, Ermal 3'leyince, Andric 3'leyince ne yapıcaz diye düşünmeyelim...
Aklıma bu yönde gelen ilk isim nerede olduğunu şu an bilmesemde eski oyuncumuz Gaines...
Oktay Hoca'nın sistemine ve Tutku'nun ikili oyunlarına da "cuk" oturur diye düşünüyorum...

Yılın başında uzun uzun diye bağırdık ama Oktay Hoca, bir şekilde orayı kapattı. Ribaundlarda sezon başındaki gibi değiliz. Ancak benim gördüğüm en büyük eksiklik, ceza kesecek şutör. Çok fazla boş atış kaçırıyoruz. O ceza şutlarını değerlendirebilsek her şey daha güzel olacak.

Yılın başında uzun uzun diye bağırdık ama Oktay Hoca, bir şekilde orayı kapattı. Ribaundlarda sezon başındaki gibi değiliz. Ancak benim gördüğüm en büyük eksiklik, ceza kesecek şutör. Çok fazla boş atış kaçırıyoruz. O ceza şutlarını değerlendirebilsek her şey daha güzel olacak.

abi serkan erdoğanı biz alsaydık o eksiklik kapatılırdı.

Şanssızlık bu ya Melih'te sakat şimdi Oktay hoca Melih'i kullanabilirdi bu sorunu çözebilmek için. Gerçi yakında geri dönecek herhalde yanlış hatırlamıyorsam twitter'da 1 hafta falan demişti tedavi sürecine. Umarım Melih geri döndükten sonra şans bulursa en iyi yaptığı işi yapar ve bence de bizim en önemli sorunumuz olan dış şut sorununa bir çözüm bulunur.

Murat Özyer şöyle bir twit atmış bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili?

coachozyer Ispanya Kupasında MVP seçilen A.Anderson'u
G.Saray'a aldırmayan arkadaş şimdi ne yapıyor acaba ?

Hatırladım.2007 Temmuz'unda 3 NBA oyuncusuyla anlaşacaktık.Alan Anderson-Josh Powell-Kelenna Azubike.Alan Anderson sonradan başka bir takımla anlaştı.Josh Powell , Elton Brand sakatlanınca Clippers'a gitti.Kelenna Azubike'de Golden State Warriors'la sözleşme yeniledi.Bizde onların yerine önce Dee Brown ve Charles Gaines'i sezon başladıktan sonra da Robert Hite'ı almıştık.O dönem Murat Özyer koç , Nur Germen de genel menejerdi.Güzel günlerdi :(.

Josh Powell'in iki yüzüğü var bu arada.Bize gelmediği sezonda yani 2007-2008 sezonunda ortalama 20 dakika oynamış Clippers'da.İstatistiğide 6 sayı 5.2 rebound . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...