2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Darius W. ve Simas J. takımda tekrardan görmek isterim.Darius-Tutku çok iyi iş çıkarabilirler.Bu sene son maçlarda Caner 3 lükcümüz oldu.Preston zaten iyi şut atıyor.Bence Jerry J. ile yollar ayrılabilir seviyorum jerry'i ama daha iyi oyuncu alabiliriz illa Washinghton olcak değil.Ama Washinghton ve Jasaitis çok iyilerdi.

Önümüzdeki yıl yapılacak en önemli hamleler 1-2 ve 4 numaraya alacağımız oyunculardır.Bu mevkilere alacağımız oyuncular direk katkı verecek oyuncular olmalı.Bu yılki kadromuzdan da iş yapan oyuncularla birlikte iyi bir rotasyon oluştururuz.

Seibutis alsak da almasak da herhalde Jerry de biliyordur seneye takımda olmayacağını. Zaten daha kötü nasıl oynar bilmyorum, umarım bu forma altında daha kötü oyununu izlemek zorunda kalmayız.

Velickovici sanırım Olympiakos alacak. Printezis de geri döndü Olye. Matt Nielsen bu sene orda beklenileni veremedi, büyük ihtimalle şampiyon da olamayacaklar. Matt Nielsen cuk oturmaz mı bu takıma?

Ben Darius W. ve Simas J. takımda tekrardan görmek isterim.Darius-Tutku çok iyi iş çıkarabilirler.Bu sene son maçlarda Caner 3 lükcümüz oldu.Preston zaten iyi şut atıyor.Bence Jerry J. ile yollar ayrılabilir seviyorum jerry'i ama daha iyi oyuncu alabiliriz illa Washinghton olcak değil.Ama Washinghton ve Jasaitis çok iyilerdi.

Rancik de çok iyiydi geçen sene ama bu sene sistem nedeniyle oynayamıyor. Jasayı bilmem ama DWashı çok sevmeme rağmen Oktay hocanın sistemine uymazdı bence.

Jerry bu sistemde oynuyorsa D Wash 2 kez oynar. Hem delici, hem çabuk, agresif, iyiniyetli savaşçı bir oyuncuydu. BJK maçında sakat sakat yaptığı mücadele unutulmaz cinstendi. Gerçi geçen seneki tüm oyuncularım gösterdiği mücadele unutulmazdı ya. Sırf geçen sene yüzünden Rancik e kızamıyorum bu denli etkisizken bile.

Hep eski isimler dönüp dolaşıyor. Hedefler büyüdüyse -ki büyüdü- şu D.Wash, Jasaitis isimlerini de unutmamız lazım. Kaldı ki Simas'a hiçbir şekilde ihtiyacımız yok şuanda hadi Wash'ı anladım. Wash'dan da çok daha iyisini almalıyız yine hedefler doğrultusunda.

Çoğu yorumdan benim çıkardığım sonuç şu, haddimizi bilmiyoruz. Ya da kendimi yanlış ifade etmemek açısından şöyle anlatayım.

Önümüzdeki sene büyük bir bütçeyle yola çıkacağımız açık ama en iyileri almak yerine, belli bir kalitesi ve yüksek potansiyeli olan oyuncuları, özellikle yabancıları almak daha mantıklı geliyor bana. Bu anlamda Seibutis doğru isim, uzun olarak da atıyorum Bourosis/Savanovic/Teletovic gibi mevkisinin en iyilerini değil de Velickovic tarzı kaliteli ve iyi bir sistemde çok daha iyi kullanabileceğimiz oyuncuları seçmemizi tercih ederim.

Büyük ihtimalle Oktay Mahmuti de bunu dikkate alacaktır çünkü geldiğinden beri söylediği tek bir şey var, bu takıma bir karakter oturtmak. En iyi yabancıları alıp Dream Team'i kurduktan sonra gelen başarı, daha normal imkanlarla elde ettiğimiz başarının verdiği hazzı verecek mi bizlere? Evet önümüzdeki sene çok paramız olabilir ama bu parayı Ersan'a, Furkan'a, Keremlere, Sinan'a harcayıp, bunların yanına daha makul seviyede yabancıları alabiliriz. Bu kurduğumuz takım da Euroleague'de eminim bize başarıyı getirebilir, doğru yapılanmayla neler yapılabileceğini Fb Ülker de Siena da bize gösterdi bu sene.

Yine de takım sezonu tamamlayana kadar bunları konuşmamak bana göre de doğru. "Oyuncu Önerileri" başlığı kilitlendi zaten. Burada diğer oyuncuları karıştırmadan, aklımızda takımlar ve ilk 5'ler kurmadan, Furkan gibi Seibutis gibi teklifimizin olduğu oyuncuları değerlendirsek daha iyi olur sanki.

Çalışmalara şimdiden başlamışlardır umarım. Çok iyi analiz edip kaliteli oyuncular almalıyız artık hata şansımız yok gibi.

The player did not sign with the Turkish team
Renaldas Seibutis denied any agreement with Galatasaray for the next season. The Lithuanian spent the season in Turkey with Olin Edirne.
"I did not have any official contact with Galatasaray. The team is still playing the semifinals in TBL. As far as I know, they are interested in me and I am interested in playing with them. We will see" said Seibutis.
sportando litvanya basını kaynaklı yazmış . Seibutis kısaca resmi bir şey yok . Galatasaray yarı finalde mücadelesini veriyor. Bildiğim kadarıyla onlar benimle ilgileniyor . Bende onlarla birlikte oynamak isterim . Ne olacağını göreceğiz demiş kendileri.

Türkiyeden alınabilecek 1-2 oyuncudan biri David holston.1-2 yıla büyük takımlarsan birine gider çok iyi oyuncu.Keşke ilgilensek

Büyük hedeflerin oyuncusu değil..Dolayısıyla büyük hedeflere oynayacak bir Galatasarayın oyuncusu değil.Ki diğer taraftan kalite olarak geçmiş senelerdeki Karşıyaka yabancılarından daha düşük bir noktada olduğunu düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...