Çoğu yorumdan benim çıkardığım sonuç şu, haddimizi bilmiyoruz. Ya da kendimi yanlış ifade etmemek açısından şöyle anlatayım.
Önümüzdeki sene büyük bir bütçeyle yola çıkacağımız açık ama en iyileri almak yerine, belli bir kalitesi ve yüksek potansiyeli olan oyuncuları, özellikle yabancıları almak daha mantıklı geliyor bana. Bu anlamda Seibutis doğru isim, uzun olarak da atıyorum Bourosis/Savanovic/Teletovic gibi mevkisinin en iyilerini değil de Velickovic tarzı kaliteli ve iyi bir sistemde çok daha iyi kullanabileceğimiz oyuncuları seçmemizi tercih ederim.
Büyük ihtimalle Oktay Mahmuti de bunu dikkate alacaktır çünkü geldiğinden beri söylediği tek bir şey var, bu takıma bir karakter oturtmak. En iyi yabancıları alıp Dream Team'i kurduktan sonra gelen başarı, daha normal imkanlarla elde ettiğimiz başarının verdiği hazzı verecek mi bizlere? Evet önümüzdeki sene çok paramız olabilir ama bu parayı Ersan'a, Furkan'a, Keremlere, Sinan'a harcayıp, bunların yanına daha makul seviyede yabancıları alabiliriz. Bu kurduğumuz takım da Euroleague'de eminim bize başarıyı getirebilir, doğru yapılanmayla neler yapılabileceğini Fb Ülker de Siena da bize gösterdi bu sene.
Yine de takım sezonu tamamlayana kadar bunları konuşmamak bana göre de doğru. "Oyuncu Önerileri" başlığı kilitlendi zaten. Burada diğer oyuncuları karıştırmadan, aklımızda takımlar ve ilk 5'ler kurmadan, Furkan gibi Seibutis gibi teklifimizin olduğu oyuncuları değerlendirsek daha iyi olur sanki.