2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Belirtildi, öğrenildi, sızan bilgiler arasında..Yaş 18..

Haberin doğruluğunu 10 gün kadar önce yazdık da sorun şu haberin yazılış tarzında. Şimdi haftaiçi Jasaitis açıklanınca, biz demiştik diye sürmanşetten de girerler sitede, on numara olur..

Kendisi 14 yaşındayken, Gsbasket'e üye olup ben Ülker'de yöneticiyim ayakları yapan aldığım bilgiler bilmem neler diye burada cirit atan sonra gerçek ortaya çıkınca kaybolan sonra üyeliği yok edilen, turkbasket'te yazılar yazan bu sayede insanları turkbasketten uzaklaştıran ve soğutan 91 doğumlu kendini gazeteci sanan bir genç... Edilgen yapılara da bayılır.

Çağlar'ın da dediklerine de katılıyorum.

Ruzic Kartal'a yakın..

Türkiye'da daha önce Beşiktaş ve Kepez Belediyesi takımlarında oynayan Hırvat power forvet Tomislav Ruzic'in, yeni sezonda büyük olasılıkla Beşiktaş Cola Turka forması giyeceği öğrenildi..

Tarih08 Temmuz 2010 , 18:42
Ruzic Kartal'a yakın..

2008 yılından bu yana Hırvatistan'da Zadar forması giyen 31 yaşında ve 2.08 boyundaki Tomislav Ruzic'in, Burak Bıyıktay'ın çalıştırdığı BJK Cola Turka ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı ifade edildi.

Uzun boyuna karşın dış şutlardaki başarısıyla bilinen ve Avrupa'da daha önce Cibona Zagreb ve Asvel gibi önemli ekiplerde görev yapan Ruzic, geçen sezon Eurocup'da 6 maçta 7.7 sayı, 5.0 ribaund, Adriyatik Ligi'nde ise 26 maçta 12.7 sayı, 6.7 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.

MERT GENÇ

Bu haberin verildiği gün interbaskette bir Hırvat üye Ruziç'in 1 ay önce BJK ile anlaştığı konuşuluyordu gibi bir şeyler yazmıştı.

Haber'den birkaç gün sonra Ruziç@Tofaş açıklandı.

Sildim bir kaç iletiyi.Haberi ve haberden sonra yazılan postları bilerek silmedim ki açıklayıcı olsun diye.Hiç bir geçerliliği yok bu haberin haber doğru olabilir ama doğru olsa bile çalışılmış haber değil yürütülmüş haber.

Transfer konuşmaya kaldığımız yerden devam edelim.

Birşeyi tam anlamıyorum bizim Furkan'ın bonservisine verecek 2 milyon TL'miz var ama JAsa'nin istediği ücreti veremiyor muyuz ?Bu pek olası değil . Jasa çok mu uçuk bir ücret istedi kendi piyasasının çok üzerinde mi istedi de bütçemiz uygun olduğu halde kabul etmedik henüz anlaşma olmadı .

Jasa'nn kalması da önemli tabi ama alınacak uzunun kalitesinin Jasa'nın kalmasından daha kritik olduğunu düşünüyorum.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Birşeyi tam anlamıyorum bizim Furkan'ın bonservisine verecek 2 milyon TL'miz var ama JAsa'nin istediği ücreti veremiyor muyuz ?Bu pek olası değil . Jasa çok mu uçuk bir ücret istedi kendi piyasasının çok üzerinde mi istedi de bütçemiz uygun olduğu halde kabul etmedik henüz anlaşma olmadı .

Jasa'nn kalması da önemli tabi ama alınacak uzunun kalitesinin Jasa'nın kalmasından daha kritik olduğunu düşünüyorum.
kutay abi sorun ücrette değil bence sorun avrupa liginde olmamamız avrupa liginde olsak bence farklı olurdu ..

Daha önce de yazmıştım, Avrupa Kupaları'na katılmıyor oluşumuz şu aşamadaki transferlerimizi ciddi boyutlarda etkileyebilecek bir olay değil. Zira biz her sene Avrupa'da tepeye oynayan bir takım değiliz. Kupa 1'i hiç görmedik de kupa 2'de ortalama takımlardan biriyiz yani. Neden etkilesin bu kadar? Ki sonuçta bütçemiz ve ilgilendiğimiz/ilgilenebileceğimiz isimler de ortada. Etkilemez değil elbette ama maksimum %10 yani. Daha fazlası değil bence. Ne kadar para ödenecek, nasıl ödenecek, menajer bağlantıları, koçun ismi vs hepsi Avrupa'ya katılmıyor oluşumuzdan daha önemli bizim için.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Daha önce de demiştim, Avrupa Kupaları'na katılmıyor oluşumuz şu aşamadaki transferlerimizi ciddi boyutlarda etkileyebilecek bir olay değil. Zira biz her sene Avrupa'da tepeye oynayan bir takım değiliz. Kupa 1'i hiç görmedik de kupa 2'de ortalama takımlardan biriyiz yani. Neden etkilesin bu kadar? Ki sonuçta bütçemiz ve ilgilendiğimiz/ilgilenebileceğimiz isimler de ortada. Etkilemez değil elbette ama maksimum %10 yani. Daha fazlası değil bence. Ne kadar para ödenecek, nasıl ödenecek, menajer bağlantıları, koçun ismi vs hepsi Avrupa'ya katılmıyor oluşumuzdan daha önemli bizim için.
tranferi olmasada jasaitisi etkiler bence çağlar çok üst düzey bir oyuncu ve eurolig veya eurocupta oynayan bir takıma gitmek isteyebilir ..

Gidemedi abi işte, kritik nokta orası. ACB'den istediği kontratı alamadı ki zaten giderken de isteğinin bu yönde olduğunu söylemişti Simas açık açık. Sonuçta bizim ilgilendiğimiz/ilgileneceğimiz isimler bu minvalde olacağı için çok sıkıntı olmaz gibi geliyor bana.

Ayrıca Okan Çevik gibi adı sanı duyulmamış bir koçun eurocup'da oynayacak takımına gelen Mahmudi'nin takımı bir sezon avrupa kupası oynamasa da gelir gibi geliyor.

Bütçe açısından da sıkıntı olmamalı onca dedikodunun biri doğru ise ki Furkan olayı dedikodunun da ötesine geçti sonuçta Jasa bizim birinci tercihimiz olmayadabilir.

Aldığımız iki yabancınında adınının takımımızla anıldığını iş pratik olarak kesinleşene kadar duymadık hiç ama bir sürü başka isim günlerce konuşuldu.

Ahah, Mert genç hala yaşıyor mu yahu. En son Marca gazetesinin internet sitesinin haberine göre, bilmemne bilmemne diye yazdığı bir haberde mail atıp haberin linkini verin dediğimde , Marca gazetesinin linki www.marca.com diye mail atmış bir adam :D Kaynak vermeden yazdığı haberler daha iyi ; kaynak yazdığında da onu da uydurmuş oluyor çünkü, boş yere zaman kaybettiriyor :D

Jasa kalırsa gecen seneki yabancılarımıdan 2 si kalmıs olucak ki bu gercekten cok olumlu bizim icin.Sertac,Fatih,Huseyin bu oyunculardan ikisiyla anlasıp 4 numara pozisyonuna kaliteli bir isim eklersek iyi bir kadromuz olur bence

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Jasa kalırsa gecen seneki yabancılarımıdan 2 si kalmıs olucak ki bu gercekten cok olumlu bizim icin.Sertac,Fatih,Huseyin bu oyunculardan ikisiyla anlasıp 4 numara pozisyonuna kaliteli bir isim eklersek iyi bir kadromuz olur bence
sertaç daha çok genç fatih dersen bizim aradığımız 5 değil bence sertaç alınıp iyi bir 5 4 oynayabilen birisini bulmak lazım ayrıca 3 numaraya adamlar alınmalı .

Dikoudis le bir Türk takımı ilgileniyormuş.

Efes ya da Fbnin kadrosu için zayıf kalır. acaba biz mi ilgileniyoruz ?

Son yıllarda kariyeri düşüşte olsa da sert bir oyuncudur.

edit: haberi buldum. aynı takım Dimitris Mavroeidis ile de ilgilenmiş.

Dimos Dikoudis could be moving over to Turkey for next season.

Dimos Dikoudis(2.07-PF/C) has one more season in his contract with Aris but it seems impossible for the Greek team to cover his contract that will be higher than 275,000 euros next season. Aris want to get rid of his contract and Dikoudis wants more money than the 50% salary reduction they would offer him.

Superbasket.gr, says that Dikoudis has an offer from a Turkish team and he might accept it. The same team had targeted Dimitris Mavroeidis initially but he chose the ACB and Bilbao. The contract they're offer is much more than Aris could offer, almost double. It is very likely that Dikoudis will accept that offer and he will part ways with Aris. Dikoudis didn't manage to adjust to 3 different coaches last season and ultimately he averaged 5.9 points and 3.2 rebounds in 24 games in the Greek league.

Saim Karakuzu' Alıntı:
tam olarak kim bu oyuncu kaç numarada oynuyor nasıl oynuyor ?

Dimos Dikoudis bir dönem Yunan basketinin en sağlam 4 numarasıydı. Panada oynadı uzun yıllar. Sert bir oyuncu. Ribaundta etkili diye kalmış aklımda. son iki sezonda başaltı takımlarda oynuyor (aris, paninois)

Saim Karakuzu' Alıntı:
boyu filan nasıl 5numara oynayabilir mi wilkinsondan ne farkı var diye düşünüyorum da :)

Pota altında daha dominant bir oyuncu. Wilkinson gibi şutu yok. Boyu 2.08

İlgilenen biz miyiz acaba. Matt Nielsen olimpiakosa gitmiş, belki fb ilgileniyordur.

Dimitris Mavroeidis 4 numarada da idare edebilse bile pivot sanıyorum daha çok . .Fener'e saf bir 4 numara gerektiğini düşünürsek haber eğer doğru ise ilgilenen klüp muhtemelen bizizdir. Bir de Fenerin özellikle Dikoudis'i güncel performansı ile pek düşüneceğini sanmıyorum . Dimitris Mavroeidis belki de Dikoudis'i şu anki duurmu bile istemem açıkcası 33 yaşında gittikçe geriye giden bir oyuncu diğeri hem daha genç hem daha iyi durumda gerçi o da Bilbao'ya yakınmış.

Bizim bütçeyi de merak ettim Furkan'a 1.5 milyon peşin 500 bin vadeli 2 milyon verebiliyoruz ama oyuncu alamıyoruz.

Bence 5 numara pozisyonuna yatırım yapmaya gerek yok .Furkan isi olmaz ise o pozisyonu Sertac,Hüseyin gibi ucuz oyuncularla kapatmak yeter.Yabancı hakkımızı 3ve 4 numara pozisyonuna kullanabiliriz.Alıcamız oyuncuların kalitesi ligin gidisatını ztn belli eder.Aslında Furkan isi olsa isler lehimize gelisicekti ama olmadı n yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...