2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Bence 5 numara pozisyonuna yatırım yapmaya gerek yok .Furkan isi olmaz ise o pozisyonu Sertac,Hüseyin gibi ucuz oyuncularla kapatmak yeter.Yabancı hakkımızı 3ve 4 numara pozisyonuna kullanabiliriz.Alıcamız oyuncuların kalitesi ligin gidisatını ztn belli eder.Aslında Furkan isi olsa isler lehimize gelisicekti ama olmadı n yapalım.

Transfer mutlaka olacak.Oktay hocanın sisteminde uzunların yeri çok önemlidir.Mutlaka transfer yapılacaktır.

Eren Akın' Alıntı:
[quote="Muratcan Köseoğlu":6uiwx7g7]Bence 5 numara pozisyonuna yatırım yapmaya gerek yok .Furkan isi olmaz ise o pozisyonu Sertac,Hüseyin gibi ucuz oyuncularla kapatmak yeter.Yabancı hakkımızı 3ve 4 numara pozisyonuna kullanabiliriz.Alıcamız oyuncuların kalitesi ligin gidisatını ztn belli eder.Aslında Furkan isi olsa isler lehimize gelisicekti ama olmadı n yapalım.

Transfer mutlaka olacak.Oktay hocanın sisteminde uzunların yeri çok önemlidir.Mutlaka transfer yapılacaktır.[/quote:6uiwx7g7]
O zaman bide 3 numara alıcamızı dusunursek Rancik e cok yuk binecek .Yaslı ve agır sakatlık gecirmis Rancikde o yuku kaldıramazz .4 numaraya kalıteli 1 yabancı alabilsek gerektiginde 5de oynayabilecek bence daha akıllıca olur aklıma hemen Mike geliyor nedense

Eğer yerli bir 4 numara kapabilseydik , iş çok değişirdi.5'e yabancı 3'e yabancı.O zaman rotasyon sağlam olurdu gerçekten.O yerli 4'te iş dönüp dolaşıp aynı adama geliyor.Kerem Gönlüm..

Dikoudis ismi geçmiş.

Kısa vadede çok faydalı olur, ligdeki en iyi uzunlardan biri olur ama geleceği düşünmüyor muyuz biz?

Efes'in Radeljica hamlesi gibi Balkanlardan, basketbolu bilen, genç bir uzunla uzun vadeli olarak anlaşılabilir.

Kakiozisz le ilgilensek aslında cok iyi olur bence tam bir 4 numara ve tecrubelı savunma,ribaund,3luk adamda ne arasan var rancikle birlikte ligin tozunu atarlar bence. En azından fbulkerden ustun oldugumuz 1 pozisyon olmus olur nielsen de olympıacosa gitmis ;)

Dikoudis saf bir 4 numara...Pivot oynayabileceğini sanmıyorum.
Savunma da güçlü bir oyuncu ama dış şutu dışında çok fazla bir silahı yok.
Artık yaşlandı, eskiden Yunanistan'ın en iyi PF'lerinden biriydi ancak Alvertis, Kakioukis gibi isimlerin hep gerisinde kaldı.
Ben onu isteyen takımın biz olacağını zannetmiyorum, en güçlü aday F.Ülker ve kimsenin hesap etmediği Banvit bence...
Bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değil, 4 numarada onun yapacağı işi fazlasıyla yapabilecek Rancik var.

FB değil de BAnvit çok mantıklı geldi şimdi Bosman almak zorunda onlar .

Banvitin eurolig işi kesinleşince bir yabancı alıcaz diyorlardı. Banvit için mantıklı olur Dikoudis.

Dikoudis iyidir bence kalit olarak. Gazla oynamayı sever. Rancik'le yanyana oynarlarken sahayı yakacak potansiyelleri olabilir :) biraz da çirkeftir. Alır yani faulü , kimden çıktığı çok net olmayan faulü filan 8)

Ünsal Y.' Alıntı:
Banvit değil takım

Söz konusu takımın Dimitris Mavroeidis ile anlaşma olasılığı kalmadı mı peki ? :)

Umarım o takım biz değilizdir geçen sezonu pek iyi geçirmeyen tamam istatistik herşey değil ama Aris'de 15 dakika civarı süre almış 5-6 sayı civarı ortalaması var onu geçtim 3 civarı rebo almış ki zaten mevcut uzunlarımız da bu açıdan çok güçlü değil. Elimizde ki uzunlar Ermal ve Rancik olduğuna göre daha atletik bir uzun almalıyız bence mümkünse ayaklarıda çabuk.

Dikoudis hem kariyer olarak düşüşte hem de yaş itibari ile sonlarına yaklaşıyor bir önceki sezonu çok daha iyi geçirmiş kariyerinin sonundaki oyuncuların daha bizde gösterdikleri performans ortada iken bana kalırsa yanlış bir hamle olur.

Ben takımdan bu günlerde 3 Numara transferi bekliyorum.(Jasaitis)

5 Numara trasnferi için yönetim sağlam bir adam arıyor gibi.
Keske Türk 4 Numara'lardan biri ile anlaşsaydık.(Ribaunt'cu,Blok'u olan,Sert) O zaman tadından yenmezdi.

Önümüzde uzun bir zaman var Lig'e.. Kaç gün kaldı acaba ? :)

Hasan Rizvic Unics Kazanla anlaştı. Vranes de Kazanda
Savrasenko ve Kresemir Loncar Khimkiye gitti. Benjamin Eze önceden anlaşmıştı. Bu durumda Javtokas boşa çıkar. Bize gelmesi zor tabii.

Uzun piyasası çok hareketli Avrupada, arada bize bi şeyler düşecek mi bakalım.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Boksör Kambala nasıl olur?
Ben uzun süredir gelmesini istiyorum..Hücumsal olarak hala çok faydası olur ama savunma zaafları devam ediyor..Kambalayla birlikte savunmacı 4-5 almak gerekir..
basketbola yeniden döndükten sonra 2 sezondur eniseyde geçen sezonu rusya liginde 14.5 sayı 6.1 ribaund ortalamalarıyla tamamladı..Ben bir kambala hayranı olarak ölüsünün bile faydalı olacağını düşünenlerdenim..:)

Javtokas'ın ismi geçen senenin sonuna doğru da çıkmıştı bir ara. Tabi o zaman antrenör Oktay Mahmuti değildi.

Aslında Simas'ın kalması ile birlikte ikna edilebilecek bir isim.

Javtokas bizim için çok büyük transfer olurdu ancak bizi neden tercih edeceği konusunda hiçbir fikrim yok.İstediği para verilebilir kanımca,ancak gelirmi zor tabi...

Jasaitis ve Javtokas takımın çehresini,düzeyini,herşeyini değiştirirdi.

Javtokas a gerek yok bence cok pahalı bır oyuncu ve bence 5 pozisyonuna yabancı kontenjanını kullanmaya gerek yok.Jasa ile ilgili yaprak kımıldamıyor uzun suredir ona yakın buna uzak diye soylentiler bile dolasmıyor adam oldu de haberimizmi yok.Bu arada Sertacla ilgili resmi acıklama hala olmadı gercekten buda ilginc yani.Fatih henuz kimseyle anlasmadı heralde bizde dusunmuyoruz dusunsek coktan anlasırdık bence Fatih Banvit e gider.Bana ole gelıyor.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Bjk iyi bir sırpla anlaşmış

Salsada yazıyor.

Darısı bize inş....

Anlaştı değilde ilgileniyor deniyordu ama BJK forumlarında öyle bir ilgi de yok deniyor

Devin Smith ile ilgileniyorlarmış Eski FB'li ama talibi çokmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...