2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Ya furkan olayı biteli nerdeyse 1 hafta oluyor birden tum transfer haberleri kesildi. Kustuk oynamıyormuyuz yoksa buyuk bir bomba pesıne mı dustuk. Kulagına bişiler gelen yok mu yaf.

İstediğimiz ihtiyacımız olan 5 numarayı bulmak onu kadroya katmak 3 numara transferinden çok daha önemli benim gözümde.O yüzden beklenecekse dahada beklenilsin ama ihtiyaçlarımıza uygun bir transfer yapılsın pivota.

daha yaz ligi başlayalı çok olmadı. Yaz ligi mutlaka takip ediliyordur ve buna göre bir seçim yapılacaktır. Bu nedenle beklenmesini anlayışla karşılamalıyız bence. Hem ne bekleyişler gördü bu site :) hey gidi hey :)

Summer league de Caracter adında 1 oyuncu var.İsmi ve fiziği hosuma gitti ama galıba draft edilmis.Belki 1 sene avrupada oynarsa bizde alabiliriz bence fena degil saka bir yana isimizi gorur bence.

Ortalık cok duruldu hem baskette hem futbolda baskette ılgınlenılen ısımlerden haberlerı olan var mı

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":22buj7dc]Onu biliyorum Kutay abi gerçekten iyi pivot ama bizim sistemde biraz daha hareketli pivota ihtiyaç var.Omar Samhan ondan daha iyi gider bize.Onunda aynı kalibrede istatistikleri var ve o da bu yıl ki draftta seçilmedi.

Teşekkürler Erdal

Brian Zoubek nasıl peki gerçi 2.16 sanırım o da ağırdır olmaz mı ? Anladığım draft edilmeyen pivotlardan iyilerinden biri hiç birini izlemediğim için netten okuudklarıma çok güvenmiyorum.

Bu arada geçen yıl Hendrix'i öneren sen miydin MAccabi'ye gitti bu sezon ?[/quote:22buj7dc]

Ben Zoubek'in 3-4 maçını izledim ve beğendim ama öyle çok yetenekli,sırtı dönük oyunu iyi,şutu olan bir adam değil.Mücadeleci,savunmacı,ribaundçu olan,hırsıyla mücadelesiyle oynayan bir adam ama bizde ne yapar hiç belli olmaz.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Summer league de Caracter adında 1 oyuncu var.İsmi ve fiziği hosuma gitti ama galıba draft edilmis.Belki 1 sene avrupada oynarsa bizde alabiliriz bence fena degil saka bir yana isimizi gorur bence.

Caracter Lakers tarafından draft edildi,bu performansına devam ederse ki devam edecek gibi gözüküyor,Lakers Mbenga yerine Carecter'a kontrat verecektir

Doğan Aksu' Alıntı:
[quote="Muratcan Köseoğlu":3swjeigt]Summer league de Caracter adında 1 oyuncu var.İsmi ve fiziği hosuma gitti ama galıba draft edilmis.Belki 1 sene avrupada oynarsa bizde alabiliriz bence fena degil saka bir yana isimizi gorur bence.

Caracter Lakers tarafından draft edildi,bu performansına devam ederse ki devam edecek gibi gözüküyor,Lakers Mbenga yerine Carecter'a kontrat verecektir[/quote:3swjeigt]
Ne yazık ki haklısın

Kutay Çamcı' Alıntı:
Charles Garcia 5 numaya oynayabilir mi peki ? NAsıl bir oyuncu ? Draft edilmmeiş sanırım NBA'de kontrat kaoabilir mi ?

Hoş birşey değil yapalım anlamında sormuyorum sadece meraktan Furkan'ın transferinde hülle olasılığı var mıydı ? Yani belli bir buy-out'a vermek zorunda mı KSK yoksa oyuncu klüp istemedikten sonra hiç bir şekilde gidemez mi ? Sonuçta tazminat da olsa ucunda sözleşmenin fesh edilmesinin bir yolu olmalı.

kutay abi hiç uğraşmaya gerek yok gerçekten furkan 2milyon tl edecek biri değil o diğer yıl fb forması giye cek bizim sertaçı alıp onu değerlendirmemiz lazım bence

Saim Karakuzu' Alıntı:
kutay abi hiç uğraşmaya gerek yok gerçekten furkan 2milyon tl edecek biri değil o diğer yıl fb forması giye cek bizim sertaçı alıp onu değerlendirmemiz lazım bence

Yok meraktan sordum aslında şstenecek bonservis'inde bir sınırı olmalı .

Sertaç kesin deniyordu ama hala resmi açıklmaya yok bakalım.

Furkan'ı alamadık diye oyuncuyu kötülemeye gerek yok.Şu an genç Türk'ler arasında en yetenekli ve en potansiyellisi tartışmasız.

Jasaitis dönüyor mu?
Geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray Cafe Crown'dan ayrılan Litvanyalı forvet Simas Jasaitis'in sarı-kırmızılı ekibe dönebileceği öğrenildi.
simasjasaitis01.jpg

Oktay Mahmuti'yi takımın başına getiren ve daha önce yabancı transferinde Taylor Rochestie ve Josh Shipp'i renklerine bağlayan Galatasaray Cafe Crown'un, Unicaja Malaga'nın transfer etmekten vazgeçtiği eski oyuncusu Simas Jasaitis ile görüştüğü belirtildi. Jasaitis'e geçtiğimiz sezondan biraz daha yüksek bir rakam öneren sarı-kırmızılı ekibin yanıt beklediği ifade edildi. Transferdeki son durum önümüzdeki günlerde belli olacak.

Litvanya Milli Takımı'nın önemli oyuncularından olan ve Avrupa'da daha önce Lietuvos Rytas, Maccabi Tel Aviv ve TAU Ceramica takımlarında oynayan Jasaitis, geçen sezon Beko Basketbol Ligi'nde 25 maçta 13.6 sayı, 6.2 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.

MERT GENÇ

11 Temmuz 2010 , 19:01

http://www.ajansspor.com/basketbol/tbl/ ... or_mu.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...