2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Zaten böyle bir transfer stratejisi olabilir mi ? Bir 5 numara alınacak Jasa olursa 3 numara alınacak olmazsa alınmayacak. Takımın 3 numara ihtiyacı varsa vardı JAsa ilk tercihtir belki ama ihtiyaç varsa olduğu düşünülüyorsa Jasa olmazsa başka bir oyuncu alınır. İhtiyaç olmadığı düşünülüyorsa oyuncu alınmaz.

Kaldı ki şu an kadrodaki yabancılarımız henüz çok isim sahibi dominant 30 dakika sahada kalacakları garanti oyuncular değil. İki tane genç ABD'li aldık sonuçta Bir de yaşı belli RAncik var kadroda

Hoca ile yapılan söyleşi yayınlandığında neyin ne olduğunu anlarız belki biraz da olsa,temenni ederim.

Merak ettiğim şu açıkçası.Acaba çok ciddi isimlerle mi görüşülüyor ki gecikti , yoksa anlaşma sağlanamayıp alternatiflere mi yönelindi?Cevabını transferler açıklandıktan sonra alırız sanırım.

eğer gerçekten sadece 5 numara alıp transfer bitirilcekse herkes çok büyük hayal kırıklığı yaşar. bence zaten yerli rotasyonumuz diğer rakiplerimize göre zayıf mutlaka kaliteli bir 3 numara almalıyız.
bu arada fener aleks maric iç peşinde diye yazıyor salsabasket de, zaten fenerbahçeli taraftarların forum sitelerinde yaklaşık 10 gün önce maric ismi dolaşıyordu umarım gerçekleşmez çok kalite bir isim :oops:

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Eyüp abi face hesabında sadece transferle ilgili birşeyler demiş.

Galatasaray Cafe Crown bir 5 numara transferi yaparak transferi bitirecek, belki bunun yanında bir Jasaitis transferide gerçekleşebilir.
nasıl yani sertaç fatihin durumları nolcak çok saçma olur çok !

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Muhammet Çelebi":2mouwvop]Eyüp abi face hesabında sadece transferle ilgili birşeyler demiş.

Galatasaray Cafe Crown bir 5 numara transferi yaparak transferi bitirecek, belki bunun yanında bir Jasaitis transferide gerçekleşebilir.
nasıl yani sertaç fatihin durumları nolcak çok saçma olur çok ![/quote:2mouwvop]

Büyük ihtimal onlar bu 2 ismin dışındadır.Sertaç genç oyuncu kategorisinde olduğü için dışarıda tutuluyordur.

Ve ümitlerimiz zorlu Almanya ve Cek Cumhuriyetı(uzatmada)maclarını kazanarak son 2 macda 2 de 2 yaparak ulkemizi gururlandırdı. :roll:

face deki Galatasaray Cafe Crown un yönetici kim acaba, haber yazmış eyüp abinin ağzından 5 numara alınp tranfer kapatılacak diye, millet yorum yapmış 3 numarada alınmalı diye, adam fırça atmış yorum yazanlara yeter falan :) doğruyu söyleyen net aleminde yer yok anlaşıldı :)

face Galatasaray Cafe Crown daki kardeşim
cümleye yeter ben demiyorum diye başlarsan sert bir giriş olur, yönetim bu kadar transfer yeter diye yazsaydın bence bir sorun olmaz dı. ayrıca ben oraya yorum yapanlar için söyledim sonuçta bir galatasaray taraftarı benim kardeşimdir :p

Mert Karahan' Alıntı:
kimse nin umudu kalmadı valla ;)
Abi hiç alakası yok dediğin ile. Daha nitelikli yazılar yazılıyor artık geçen 350 sayfa olan konun yerine. Artık kimse girip boş muhabbetler çevirmiyor burada(ben dahil). 5 numara ile ilgili bir isim yok ortada insanların tartışabileceği, 3 numara içinde aday belli sonucu bekliyoruz işte.

Su an elimizde muthis bir butce var diye dusunuyorum.Ozellıkle medical park ın kadın takımımıza sponsor olması subeyı rahatlattı bence butce konusunda.Ne yazıkki bosta turk olmadıgından ve avrupaya gidemedigimiz icinde yabancı konusunda tikanmıs gibi duruyoruz.Bana ole gelıyorkı bu sene bizi sececek yabancılar sırf para icin gelecek ve ne yazıkki bu hesaba katmadıgımız cok buyuk bir tehlike.Bence karakterine guvenebilecegimiz Simas a cok ıyı bir para verip(avrupadan aldıgı teklıflerin 2 katı civarı) bu isi bitirmeliyiz .Bence Mıke da kalmalı bu iki oyuncu gecen sene oyuncu karakterlerini zaten fazlasıyla kanıtladı.Birde Furkan dısında bonservis verip alınacak Turk oyuncu yokmu diye dusunuyorum fark yaratacak bir oyuncu aklıma gelmiyor.Serkan olabilir belki ama oda cok guven vermiyor aslında.

bence hem 5 numaraya transfer yapılmalı yabancı hemde jasa kalmalı..bi de yerli rtosoy için oyuncu alınmalı..yoksa zayıf kaldık gibi geliyo bana:(

Hakan Oksuz' Alıntı:
benimde bu sene 12 sayı civarı ortalama ile oynayan Tolliver.Ama bundan sonra dönmez heralde.
Abi çok serbest adamdı o ya. Herhangi bir avrupa klübüne uygun değil bence. İnsansa savunma istediği takıma katkı yapma istediği olacak. Tek düşündüğü istatistikleriydi onun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...