2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Sinan Çelik' Alıntı:
arkadaşlar sertaçı izledinizmi hiç,bu kadar üstünde duruyorsunuz.tek özelliği 2,12 boyunun olması onun dışında hiç bir özelliği yok defalarca maçını izledim.
iyi bir oyuncu alamamışız gibi haftalardır adından bahsediliyor.
2.14 boyunda diye biliyordum ama.Birde yerli olarak cok sansımız yok yani Furkan olmadı artık yapacak bisey yok.En azından bi Semih Erden kadar olabilir bence kendini gelistirmesi lazım.

Hüseyin Beşok,çok kaliteli Yabancı 4/5 ve Jasaitisi alıp transferi kapatalım..

Arkadaşlar T.Telekomun tüm oyncuları serbest kaldığına ve Hüso ile yeni bir anlaşma yapıladığına göre ben büyük ihtimalle Hüso girişimimiz vardır diye düşünüyorum.

Adı burada geçen Omar Samhan'ı Zalgiris almış. Biz de en azından gelecek vaad eden draft edilmemiş bir uzun alsak :(

Sertaç şu an iyi bir basketbolcu değil ama kendini geliştilirse tabiiki (külüp olarak bizde yardım edersek) iyi bir oyuncu olabilir.Bu olayda iki görüş olabilir.1. görüş parayı basip furkan gibi oyuncuları almak;ikinci görüş genç oyuncuları bulup geliştirmesine yardım edip birkaç yıl sonra furkan gibi oyuncuları çıkatmak.Benim düşüncem 2.görüştür.Furkan,oğuz,ömer gibi oyuncular çok iyi oyuncular.Ama onalar 2 milyon TL vereceğimizde kendimiz böyle oyuncular çıkarmamız beni daha çok sevindirecek.Ayrıca bu oyuncular gelse bile sampiyon olmamız o kadar kolay olmayacağını hepimiz biliyoruz zannedersem.

Arda Öztürk' Alıntı:
Arkadaşlar Telekom antrenörü Sertaç'ı kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum dedi.Bu açıklamayıda Sertaçın bize transfer olduğu dedikodusu çıktıktan sonra yaptı.Bu döneme kadar da bir açıklama gelmediyse demek ki olmadı o iş.

Transfer işi ne durumda bilemiyorum, Sertaç Hırvatistan'da zaten şu anda ama o açıklamanın ardından koç Faruk Akagün'e sorduk Sertaç olayını. Kadroda istiyorum Sertaç'ı, ilk gün söyledim bunu fakat kafası karışık adam kaç yaşında olursa olsun benim takımıma giremez. Bakacağız artık duruma göre dedi. Sertaç, Hırvatistan'dan dönsün bi durum netleşir sanıyorum.

sertaç tan başka konuşacak bir şey kalmadı koskoca forumda nasıl bir transfer dönemidir anlamadım hiç mi duyum olmaz

Gökhan Ay' Alıntı:
sertaç tan başka konuşacak bir şey kalmadı koskoca forumda nasıl bir transfer dönemidir anlamadım hiç mi duyum olmaz

Her duyum paylaşılacak mı yani?

Daha 2 hafta önce isimler saklansın deniliyordu...

her isim söylensin diye demedim kaç oyuncu daha alınacak o bile belli değil ..transfer konuşmayı özledim bide biraz da ondan sitem ediyorum galiba

Ya Jasa kalsın da yeter be abi.Vasat bi 5 numaraya bile razıyım ya.Yeter ki Jasa kalsın ama icimde kalıcak gibi bir his var.Sonucta Rancik kaldı oda Rancik in cok ustunde degil yani en fazla bir gomlek daha iyidir o bile tartısılır.

Jasa kalsın 5 numara olmasa da olur gibi bir mantıkla hiçbir yere gidemeyiz.5 numara bizim en önemli pozisyonumuz.Unutulmasın Oktay Mahmudi 5 numaralarını hep çok iyi oynatmıştır , en önemli hücum silahları onlar olmuştur.

Kaliteli bir 5 numara olduktan sonra herkes oynatır.Ama ole bir oyuncu bulmakta cok zor bence.O pozisyon da biraz zayıf kalabiliriz bence su goturur.Ama jasa kalıtesinde bir oyuncu sart bize.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Kaliteli bir 5 numara olduktan sonra herkes oynatır.Ama ole bir oyuncu bulmakta cok zor bence.O pozisyon da biraz zayıf kalabiliriz bence su goturur.Ama jasa kalıtesinde bir oyuncu sart bize.

Bir dikkatle Ermal'in kariyerine bak bakalım.Ne zamanlar coşmuş.Kariyerinin en iyi oyununu Oktay hoca zamanında oynamıştı.Avrupa'nın en önemli uzunları arasına girmişti o dönem.

Bunu sadece Ermal özelinde de söylemiyorum.Oktay hoca'nın oynatmaya çalıştığı sistemde 5 numaranın ayrı bir yeri vardır.Post up becerisi , ayak oyunları , oyun bilgisi yüksek uzunları sever.Hücumlar pivotlar üzerinden döner.O yüzden ilk hedefin 5 numara olduğunu düşünüyorum.

İnsallah Ermal bu sene de cosar Oktay hocayla bizde mutlu oluruz.Ben sadece oyle cosacak bir 5 numara alamayız diyorum cunku avrupada yokuz o nedenle Furkan a verilen bonservis de bence normaldi cunku baska opsiyon yok.Yani el mahkum hemde Turk oyuncuydu.Simdi o pozisyon Ermal e biraz yuk binecek . Alsakta vasat oyuncu olur gecen sene banvitde oynayan Cakıc falan duzeyi olur.

Bence biri vasat olacaksa 3 vasat olur 5 vasat olmaz :) O konuda ince eleyip sık dokuyordur teknik ekip.

Oktay hoca 5 numaranın sırtı dönük oyununa önem verir. Kambala , Prkacin , Ermal vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...