2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

resmi sitemiz ne kadar ciddiyetsiz ya. kadroda hala tufan ersöz, alican güney falan gözüküyor. hadi fatih solaka simasa bişey demiyorum başka bir takımla anlaşmadıkları için belki bizde devam edebilirler diye hala kadroda gözüküyor ama, transfer yapan oyuncuların kadroda gözükmesi, resmi olarak yapılan bir transferinde gözükmemesi şaka gibi.melih mahmutoglu yazmıyor.

2 hafta önce geçen perşembe gunune kadar bir kac transferin biteceği yönünde haberler geliyordu. Geçen hafta Salı gunu Furkan transferinin olumsuz sonuçlandığını öğrendik ve aradan 10 gün geçti. Bir ölüm sessizliğine büründük salı gününden bu yana. Hayra alametmidir bilemiyorum fakat artık bir takım gelişmelerin olması gerektiğini düşünüyorum. Yani 10 gün öncesinde bir sürü oyuncuyla ha anlaşıldı ha bitti imza attı gibi 50 tane senaryo yazılıp çizilirken şimdi onlar bile bi anda bitti. Şubede ne oluyor ne bitiyor hiç bir şey yok. Hadi hakkımızda hayırlısı bakalım.

Gecen sene ligin en cok sayı atan adamı bizde MVP imizde var.Rancik zaten Rancik eger 2 iyi yabancıyla daha anlasırsak 5 kaliteli yabancımız olmus olacak.Bu da guzel bise.Ama TUtku,Ermal ve Melih yetersiz kalabilir.Ozellıkle yabancı transferinde umarım kalıteli oyuncular alırız.

Eğer Türk rotasyonumuzun en önemli 2 parçası da yetersiz kalacaksa bittik diyelim o zaman.

yerlilerde çok çok geride kaldık bence fatih solakın yanında sertaçda tutulmalı takımda ve birde 5numara alınmalı yine kısa rotasyonunda sıkıntı var yerlilerde of of demiyelim bir ay önce neler konuşuyorduk şimdi neler ?

Bir ay öncesinde yönetimin sezon için koyduğu hedefte bir farklılık yoktu.Sadece biz coşup şampiyonluk naraları falan atmaya başlamıştık.Bu yüzden bize böyle kötü geliyor senaryo , aslında 1 ay öncesinden pek bir farkı yok.

Eren Akın' Alıntı:
Bir ay öncesinde yönetimin sezon için koyduğu hedefte bir farklılık yoktu.Sadece biz coşup şampiyonluk naraları falan atmaya başlamıştık.Bu yüzden bize böyle kötü geliyor senaryo , aslında 1 ay öncesinden pek bir farkı yok.
yerli oyuncu alınacaktı bir ay öncesine kadar ama malesef tutku ermalle sınırlı kalıp evreni kaybettik ..

Yapacağımız transferleri başka takımlara göre değil de kendimize göre değerlendirsek daha iyi olur.

Geçen sene biz ne istiyorduk? 4 iyi yabancımız vardı, 1 iyi Türk oyuncumuz vardı. Bunların yanına iyi Türk oyuncular katmalıyız diyorduk hep, pahalı yabancılara ihtiyacımız yoktu.

İyi Türk oyuncumuz parayı tercih etti, Trabzon'a gitti, onun yerini Tutku'yla doldurduk. Darius'u Oktay Hoca istemedi, onun yerine farklı özelliklerdeki Darius kadar iyi bir oyuncu olan Rochestie'yi aldık. Geçen seneden asıl farkımız Wilkinson ve Rancik'den biri kenardayken oynatacak iyi Türk uzunumuzun olmayışıydı, o sorunu da Ermal ile kapattık.

Bunların üstüne Melih-Sertaç(kesin olmasa da) gibi yetenekli gençleri ve her ne kadar içimize sinmese de takıma katkı verecek tecrübeli Haluk'u kadromuza kattık.

Wilkinson da ya kalır ya da onun ayarında bir yabancı gelir. Jasaitis kalacak gibi duruyor şimdilik. Ama kalmazsa da mutlaka buraya yabancı transferi yapılmalı.

Sonuç olarak geçen sene şu kadroyu verseler önümüzdeki sene için hepimiz eyvallah derdik. Üstelik Oktay Mahmuti gibi bir koç var başımızda. Karamsarlığa gerek yok. Bir 3, bir 5 numara ile yine çok iyi bir takım olacağız.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Yapacağımız transferleri başka takımlara göre değil de kendimize göre değerlendirsek daha iyi olur.

Geçen sene biz ne istiyorduk? 4 iyi yabancımız vardı, 1 iyi Türk oyuncumuz vardı. Bunların yanına iyi Türk oyuncular katmalıyız diyorduk hep, pahalı yabancılara ihtiyacımız yoktu.

İyi Türk oyuncumuz parayı tercih etti, Trabzon'a gitti, onun yerini Tutku'yla doldurduk. Darius'u Oktay Hoca istemedi, onun yerine farklı özelliklerdeki Darius kadar iyi bir oyuncu olan Rochestie'yi aldık. Geçen seneden asıl farkımız Wilkinson ve Rancik'den biri kenardayken oynatacak iyi Türk uzunumuzun olmayışıydı, o sorunu da Ermal ile kapattık.

Bunların üstüne Melih-Sertaç(kesin olmasa da) gibi yetenekli gençleri ve her ne kadar içimize sinmese de takıma katkı verecek tecrübeli Haluk'u kadromuza kattık.

Wilkinson da ya kalır ya da onun ayarında bir yabancı gelir. Jasaitis kalacak gibi duruyor şimdilik. Ama kalmazsa da mutlaka buraya yabancı transferi yapılmalı.

Sonuç olarak geçen sene şu kadroyu verseler önümüzdeki sene için hepimiz eyvallah derdik. Üstelik Oktay Mahmuti gibi bir koç var başımızda. Karamsarlığa gerek yok. Bir 3, bir 5 numara ile yine çok iyi bir takım olacağız.
Ah ah bide Furkan olsaydı Ermal in yanında o zaman kadro cok kalıtelı ve esnek olacaktı gercekten.Artık caresiz hamleleri beklıyoruz.İcimizde kucuk bir umutcuk ama ben bıktım fener sampıyonlugu gormekten oda ayrı.

bence şuan için geçen seneye göre olumsuz olan tek şey evren in olmaması, zaten evren dışında ki (birazda fatih solak) yerlilerden hiç verim alamamıştık. tutkuda, ermal de, melih de, haluk da tufan, can akın, murak kayadan daha verimli olacağı kesin. burada kilit nokta kalan iki yabancı hakkımız. jasaitis yakımda kalır iyi de bir uzun alırsa (bence fatih solak yada hüseyin beşokda olursa iyi alternatif olur) geçen seneden 1-2 gömlek iyi oluruz bence....

Su sertac transferi neden hala bitmedi. Bilen duyan yokmu heralde umıt mıllı takımdan donmesini beklıyorlar.Bence beklemeye gerek de yok ole bise varsa.Artıq acıklasınlar yani.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Su sertac transferi neden hala bitmedi. Bilen duyan yokmu heralde umıt mıllı takımdan donmesini beklıyorlar.Bence beklemeye gerek de yok ole bise varsa.Artıq acıklasınlar yani.
aynen bende soracaktım onu bu nedir ya ya açıklayın yada olmadı diye açıklayın .

Hüseyin Beşok ve Sertaç edilip 1 tane yabancı hakkımızı 3 numara için kullanmamız gerektiğini düşünmekteyim.Hatta bu 3 numara efesteki shumpert gibi özelliği olan bir oyuncu olursa daha iyi olur bence.Çünkü 4 numara pozisyonda da ara sıra kullanma imkanımız olur.
Bir de belki buranın konusu değil ama aşcıoğlu bizim mecidiyeköydeki çadır projeye eklemek istemekte.İnş yönetim bu konuda iyi bir çalışma yapıpta bir salon yapma masrafını çıkartıp güzel bir salon yaparız.

bencede ilk olarak şu anda belkide alabileceğimiz tek boştaki oyuncu hüseyin beşok onun yanına birde genç olarak sertaç yada ilkan ı katabilsek süper olur geriye kalır 3 numara o da inşallah jasaitis olacak

Geçen Evren'i Bakırköy Capacity içindeki Midpoint'te gördüm.Fiziksel olarak ona benzeyen bir beyle oturuyordu ki akrabası felandı sanırsam. Gidip diyemedim ki Evren kardeş bırakıp gittin bizi..Alacağın olsun:D

Hakan Oksuz' Alıntı:
Geçen Evren'i Bakırköy Capacity içindeki Midpoint'te gördüm.Fiziksel olarak ona benzeyen bir beyle oturuyordu ki akrabası felandı sanırsam. Gidip diyemedim ki Evren kardeş bırakıp gittin bizi..Alacağın olsun:D

-Burda duraydım böyle tam burda.. böyle kollarımı açaydım iki yana..tutaydım onu..tutaydım onu ben.. gitme diyeydim.. :p ("BABAM VE OĞLUM" 'dan)

Arkadaşlar Telekom antrenörü Sertaç'ı kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum dedi.Bu açıklamayıda Sertaçın bize transfer olduğu dedikodusu çıktıktan sonra yaptı.Bu döneme kadar da bir açıklama gelmediyse demek ki olmadı o iş.

arkadaşlar sertaçı izledinizmi hiç,bu kadar üstünde duruyorsunuz.tek özelliği 2,12 boyunun olması onun dışında hiç bir özelliği yok defalarca maçını izledim.
iyi bir oyuncu alamamışız gibi haftalardır adından bahsediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...